PZP
Re: PZP
Myslím si, že áno, ale jedine v prípade, že ako poškodený sa prihlási majiteľ domu. Vám by tú škodu asi nepreplatili z vášho PZP, ak by ste sa zároveň prihlásili ako poškodení...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Cauko. aj vam tak brutalne zdvihli cenu pzp? mam v axa doteraz som platil 155€ pzp spolu s pripoistenim stret so zverov a teraz mi poslali sek na 217€ skoro ma porazilo. 157€ pzp + 37€ zver a 22€ daco Poistne FIX na naklady poistnej zmluvy. tak som pozeral kalkulacky rozne a vsetko je tak drahe poondiata kooperativa je za 185€.
-
guess.whoo
Redeemer
predvcerom som uzatvaral na mazdu 3 136kw a v generali ma vysla na necelych 90€. Na mondeo sa mi tusim vyska poistky nezmenila, ale platil som v decembri (rocne)..mozno sa zmeni buduci rok
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2020, 15:21)
vsak jasne ze je to jedno kde si, ja som si vyberal prave kvoli pripoisteniu kooperativu
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2020, 15:21)
vsak jasne ze je to jedno kde si, ja som si vyberal prave kvoli pripoisteniu kooperativu
-
guess.whoo
Redeemer
ja zatial nastastie nemam skusenost a cenovo vychadzali najlepsie tak som nemal dovod menit..sranda s poistkami zacne az od maja/juna ked nadobudne platnost novela, ktora upravuje opravovanie tzv. totalok. po nej si uz nebudes moct "svojpomocne" opravit auto, ktore poistovna oznacila za totalku, rovnako ako auto, ktoremu strelili bagy ci pasy. tieto opravy budu musiet byt vykonane certifikovanymi servismi a oprava musi byt zdokumentovana. az potom si budes moct auto znova prihlasit (bude docasne vyhlasene, max na rok) a pouzivat.
tym padom sa zrejme zvysi dopyt po havarijnych poistkach a zrejme pribudne velke mnozstvo vrakov kedze takato oprava nebude rentabilna ani na novsich autach
tym padom sa zrejme zvysi dopyt po havarijnych poistkach a zrejme pribudne velke mnozstvo vrakov kedze takato oprava nebude rentabilna ani na novsich autach
áno od novembra sa poriadne zdvíhala cena, ja som platil za 7 golf 135 eur aj so zverou v kooperative a keď som si išiel teraz nedávno vybaviť PZP na BMW F30 tak 260 (šoférom do 30 rokov zdvihli až o 100 percent) a ako bonus zver je už iba krytá do 500 eur, čo by mi nepreplatilo ani xenónové svetlo
Nakoniec som išiel do Generali a poistil za 280 XL balík so skoro všetkým možným. Ale aj to ešte museli pofotiť celé auto a detailne odfotiť jeden malý škrabanec aby náhodou niekedy nemuseli preplácať niečo navyše.
-
Arkaz
Addict
u mna sa na s60 2012 obsah 1984 zdvigki o cca 12€ co je OK ale tiez so zverou platim 185€ . a na xc70 2009 obsah 2400 zdvihli zo 155 na 217 to sa mi zda uz dost ale ked pozeram kalkulacku vsetko je uz drahe
-
guess.whoo
Redeemer
tak ale to je nejaka haluz ked mne vysla poistka na 2196 obsah na 90 a vam tu vychadzalo na 2 kila
-
guess.whoo
Redeemer
ale medzi TN a BA az taky rozdiel nie je 
-
Arkaz
Addict
No u mna je to tak drahe lebo auta su na firmu. Druha vec ked som skusal na seba tak to bolo este drahsie cca 230€. mam 27r. ked som zadal do konfiguratora tak akoby mam 29r tak to bolo 208€ a ked 30r tak 190€. takze asi musim este vydrzat 
-
hojko
Site Admin
Tebe je v principe uplne jedno aku mas PZP, pretoze z tej skody sa uplatnuje skoda ineho vozidla na ktorom sposobis skodu. Neviem ake prispoistenie myslis, ze ci zivel, stret so zverou, celne sklo alebo co, no mozes si to porovnat aj s inymi poistovnami na trhu, napr. Axa, Kooperativa, Komunalna ci Allianz.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som maval pravidelne pripoistenie pri zrazke so zverou v Union ale nenormalne zdrazeli medzirocne. Viem, ze to stalo cca 40€ rocne a teraz je to vyse 120€