Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:jasna vec. Poliaci, ktorych polroka potom Nemci a Sovieti napadli, by uskutocnili genocidu. detto Madari, ktori museli byt okupovani Nemeckom, aby rozbehli genocidu Zidov a Romov. tak ale obvinil si ma z osobnej zodpovednosti za americky domaci terorizmus, tak co od teba cakat :)
Určite sa ľahšie mudruje sediac niekde na riti, o 80 rokov neskôr, navyše v inej krajine..

Maďarsko (aj Poľsko) už predtým zabralo slovenské územia a Maďari rozhodne nepotrebovali Nemcov aby sa chceli zbaviť židov, väčšie deportácie boli zastavené len z oportunizmu na základe vývoja vojny. Ale najhorší na svete je "farár" lebo dal pár vyznamenaní. Aspoň zas a znova vidieť tvoju do oči bijúcu "nezaujatosť". :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

nikto predsa nehovori ze je najlepsi na svete, vsetci sa len pytaju preco by ho chcel niekto normalny oslavovat ci nebodaj sa snazit jeho politiku napodobovat.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Určite sa ľahšie mudruje sediac niekde na riti, o 80 rokov neskôr, navyše v inej krajine..

Maďarsko (aj Poľsko) už predtým zabralo slovenské územia a Maďari rozhodne nepotrebovali Nemcov aby sa chceli zbaviť židov, väčšie deportácie boli zastavené len z oportunizmu na základe vývoja vojny. Ale najhorší na svete je "farár" lebo dal pár vyznamenaní. Aspoň zas a znova vidieť tvoju do oči bijúcu "nezaujatosť". :D
Nie je najhorsi na svete, ale nas narod horsieho nema.
A poviem ti to tak aby si to pochopil aj ty, kto velebi Tisa velebi aj zabijanie Slovakov cudzou mocnostou.

Len je zaujimave, ze kotlebovci oznacia za vlastizradcu cloveka co si kupi antivirus od Slovenskej firmy, ale sucasne je podla nich chvalihodne, ze sa ma oslavovat slovensky farara, ktory podporoval zabijanie nasich obcanov. To nie je moc vlastnecke.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Polsko zabralo par hekatrov lesa. Nerobili tam genocidu vevericiek. Tesinsko bola cast Protektoratu, preto je to irelevantne.
Ano. Deportacie z Madarska zacali po okupacii Nemeckom, lebo vyvoj vojny. Preto boli zastavene kym Nemecko vyhravalo. Ale ja som hlava svetoveho terorizmu, takze preco neverit aj tomu nezmyslu.

ale co tak standarda prezidenta Ruskej Federacie? to nie je vlastizrada?

\\Orban je v tvojom pantenone objektov kultu. Vzdelanie mu zaplatil Zid, diablov syn, Soros. Na to nezabudaj.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal:nikto predsa nehovori ze je najlepsi na svete, vsetci sa len pytaju preco by ho chcel niekto normalny oslavovat ci nebodaj sa snazit jeho politiku napodobovat.
Všetko potrebujete "polopate", ale máte šťastie, som tu ja. :D

Je to tým, že nie všetci ľudia redukujú jeho zásluhy a konanie, len na vyznamenania proti-povstaleckých jednotiek a transporty.

Ako paralela môže slúžiť napr. toto vyjadrenie k podobnému obdobiu v Maďarsku a Miklósovi Horthymu,
“The second and third decades of the twentieth century were serious trials in Hungarian history. That the lost World War, the 133 days of Red Terror, and the Treaty of Trianon did not crush us underneath the foot of history, well, this is thanks to a handful of exceptional statesmen: Governor Miklós Horthy, Prime Minister István Bethlen, and Minister Kuno Klebelsberg. Without a Governor there is no Prime Minister. And without a Prime Minister there is no Minister. This fact cannot be doubted no matter Hungary’s mournful participation in the Second World War,” said Viktor Orbán.
harrison314 napísal:A poviem ti to tak aby si to pochopil aj ty, kto velebi Tisa velebi aj zabijanie Slovakov cudzou mocnostou.
To si hovoríš a presviedčaš sa o tom ty. Neznamená to povinnosť prijať toho "simplistické" videnie histórie a reality každým.

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2019, 9:42)
jackb napísal:Polsko zabralo par hekatrov lesa. Nerobili tam genocidu vevericiek. Tesinsko bola cast Protektoratu, preto je to irelevantne.
A "nenápadné" opomenutie južných území. :P
jackb napísal:Ano. Deportacie z Madarska zacali po okupacii Nemeckom, lebo vyvoj vojny. Preto boli zastavene kym Nemecko vyhravalo. Ale ja som hlava svetoveho terorizmu, takze preco neverit aj tomu nezmyslu.
Dopletený ako obyčajne. Prečítaj si nejaké židovské zdroje ak si myslíš, že židom v Maďarsku sa nič podobné nestalo už pred okupáciou.
jackb napísal:ale co tak standarda prezidenta Ruskej Federacie? to nie je vlastizrada?
Pre teba možno, mne je to dosť ukradnuté.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

-AA- napísal:To si hovoríš a presviedčaš sa o tom ty. Neznamená to povinnosť prijať toho "simplistické" videnie histórie a reality každým.
Nie nie je, moje znalosti historie nepochazdaju z bludwebov. A stale si neodpovedal na otazku, preco by mal byt Tiso glorifikovany a jeho ucitievaci by nemali byt clenovia vedenia vlastizardcovia.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dôvody som vysvetlil, ty si ich môžeš nazývať vlastizradcami koľko len chceš.

Určite ti na vlasti tiež veľmi záleží.. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Ale prave ta standarda je akt vlastizrady :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

-AA- napísal:Dôvody som vysvetlil, ty si ich môžeš nazývať vlastizradcami koľko len chceš.

Určite ti na vlasti tiež veľmi záleží.. :lol:
Nie nevyvstlil, len sa to stale snazis zahrat do auto a odviest diskusiu inym smerom.
A podla vstekeho mi na Slovensku zalezi viac ako pokrytcom z LSNS.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To že niečo nepochopíš, neznamená že to je v "aute".

Som rád že ti záleží na Slovensku. :)

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2019, 11:47)
harrison314, možno to bude tým, že ani ja nemám nekonečnú trpezlivosť alebo dostatočné vyjadrovacie schopnosti, našťastie mi ale zhodou okolností do oka padol príspevok, od niekoho, práve na túto tému,
Prílohy
https://www.hojko.com/post875270.html#p875270
https://www.hojko.com/post875270.html#p875270
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Som rad, ze pokracujes v odvadzani pozornosti od temy a tym len dokazujes, ze nic konkretne nemas.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Vzdávam sa :smt043

harrison314 našiel spôsob ako "vyhrať" každú debatu :smt080
jackb
Redeemer
Redeemer

Najdes aj starsi post? :)
z hlupych nazorov sa da dospiet a vyliecit citanim, cestovanim... niekto ale aj po 11 rokoch ostava nacek ci komunista. a to je smutne.
no a co ta stranicka navsteva Bosny? lebo vidiet rozstrielane domy, kde byvali nepohodlni bolo celkom dobre liecivo pre mna. ale niekomu asi zalezi, aby sa krajina, v ktorej vyrastol zmenila na poloruiny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak -AA-, ťažko sa vysvetľuje toto krkolomné a pokrytecké správanie Kotlebu a jeho družiny. Skrátka, zachutili im teplé miestečká a prachy, je to dobré živobytie. Prakticky nič nerobia, len šíria strach a nenávisť, áno, musia robiť aj kontaktnú kampaň v tomto smere, ale lepšie ako normálne pracovať. A taký flečík v Bruseli... super. ;) Ešte aj doživotný dôchodok.
jackb
Redeemer
Redeemer

vykrikovat koniny sa neoplati
Prílohy
67814525_2285894891479202_2621268547053027328_o.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

A logo ĽSNS tam prečo nie je? :mrgreen:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Je možné že súd vrhol takýto verdikt pretože sudca je žid? :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Tak -AA-, ťažko sa vysvetľuje toto krkolomné a pokrytecké správanie Kotlebu a jeho družiny. Skrátka, zachutili im teplé miestečká a prachy, je to dobré živobytie. Prakticky nič nerobia, len šíria strach a nenávisť, áno, musia robiť aj kontaktnú kampaň v tomto smere, ale lepšie ako normálne pracovať. A taký flečík v Bruseli... super. ;) Ešte aj doživotný dôchodok.
Inak toto je ohraná pesnička zo strany "kritikov" ĽSNS.

Apelujúc na domnelé pokrytecké správanie, ktoré by ale v skutočnosti malo vadiť voličom, nie zarytým odporcom. :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

volicom to nevadi, lebo ti su vymyti uz davnejsie a su presvedceni, ze ti sasovia sa tam sli bit do prs za prava Slovaka
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

-AA- napísal:Inak toto je ohraná pesnička zo strany "kritikov" ĽSNS.

Apelujúc na domnelé pokrytecké správanie, ktoré by ale v skutočnosti malo vadiť voličom, nie zarytým odporcom. :lol:
Zarytí odporcovia na to poukazujú. To, že to nejakej časti voličov nevadí, je ich vizitkou.
Napísať odpoveď