PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
Re: PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
Ahojte prosim o preklad:
Dobry den , pan Brian . Volam sa *** a velmi milujem vašu hudbu a milujem Queen . Chcem sa vam podakovat za to co ste vsetko ste v zivote dokazali urobit a za vasu nadhernu hudbu . Chcem sa vas opytat a poprosit ci by bolo možné podpisat mi obaly z vasich minci ked vam ich poslem . Bolo by to premna nesmierna pocta mat od vas tieto podpisy . Pan Brian prosim vas o odpoved na moj email
Spozdravom vas verny a milujuci fanúšik ***
Dobry den , pan Brian . Volam sa *** a velmi milujem vašu hudbu a milujem Queen . Chcem sa vam podakovat za to co ste vsetko ste v zivote dokazali urobit a za vasu nadhernu hudbu . Chcem sa vas opytat a poprosit ci by bolo možné podpisat mi obaly z vasich minci ked vam ich poslem . Bolo by to premna nesmierna pocta mat od vas tieto podpisy . Pan Brian prosim vas o odpoved na moj email
Spozdravom vas verny a milujuci fanúšik ***
Dear Mr. May,
My name is ***, I love your music and I love Queen. I would like to thank you for everything you have achieved in your life and for your wonderful music. I am writing to you to ask you if it was possible to sign cover of your coins if I were to send them to you. I would be really grateful for those autographs. Please respond to this email with an answer.
Thank you.
All the best,
Your big fan ***
My name is ***, I love your music and I love Queen. I would like to thank you for everything you have achieved in your life and for your wonderful music. I am writing to you to ask you if it was possible to sign cover of your coins if I were to send them to you. I would be really grateful for those autographs. Please respond to this email with an answer.
Thank you.
All the best,
Your big fan ***
Dakujem 
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2020, 18:20)
prosim prilozte kusok papiera kde bude napisane vase meno a dnesny datum tak ako je na fotke ktoru som poslal dakujem
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2020, 18:37)
prosim o preklad
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2020, 18:20)
prosim prilozte kusok papiera kde bude napisane vase meno a dnesny datum tak ako je na fotke ktoru som poslal dakujem
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2020, 18:37)
prosim o preklad
Toto sa trochu zvrhlo... 
co ako ? ide o ebay 
Sorry, ja že stále píšeš Queenom 
Please send me a photo of a piece of paper with your name and today's date on it (same as I did), thank you.
Please send me a photo of a piece of paper with your name and today's date on it (same as I did), thank you.
Poslite mi to prosim tak ako som vam to poslal ja . Vas nick napisany na papiery a dnesny datum a potom urobim platbu aby som sa uistil ze tovar mate dakujem
Please send me a photo of a piece of paper with your nickname and today's date on it (same as I did) so I can make sure you have the item. I will purchase the product and send you money after that. Thank you.
ked som chcel od predavajuceho aby mi k minci na papier napisal jeho nick a dnesny datum zrusil objednavku . Nechcel potvrdit ze skutocne vlastni mincu . Davajte si pozor .
Ak má ten predajca stovky alebo tisíce pozitívnych recenzií, tak nie je dôvod sa obávať, že nič nepošle.
Navyše ak by si to zaplatil cez PayPal, tak aj v prípade, že by ti nič neprišlo, by tie peniaze vedel samotný PayPal zablokovať a poslať ti ich naspäť.
Navyše ak by si to zaplatil cez PayPal, tak aj v prípade, že by ti nič neprišlo, by tie peniaze vedel samotný PayPal zablokovať a poslať ti ich naspäť.
praveze ich ma len par a nevidim dovod prweco to nechcel poslat .. preloz mi to pls ak mozes
Pošli do tejto témy odkaz na ten produkt, ktorý si chcel kúpiť a možno ti ho niekto nájde aj u predajcu, ktorý je dôveryhodnejší...
post2347443.html?hilit=ebay#p2347443
Inak máš to preložené v SS.
post2347443.html?hilit=ebay#p2347443
Inak máš to preložené v SS.
Ako by ste preložili ten držiak na plastové žetóny do vozíka, no kľúčenka so žetónmi. Neviem nájsť taký názov podľa toho aby som to našiel na ebay alebo alliexprese, vďaka chlapci.
- Prílohy
-
- 0252875-90263M-600.jpg (13.31 KiB) 4264 zobrazení
uz si sa to raz pytal a uz som ti aj odpovedal
inak fakt, len som to vtedy nenašiel, našiel som jedine toot https://www.ebay.de/itm/Einkaufs-Wagen- ... 4201540163
ako našiel som tam nejaké kovové a pod. po 3-5€, len potreboval by som tie klasické žetóny, dva za euro a pod. Neviem či som moc náročný, alebo neviem hľadať.
ako našiel som tam nejaké kovové a pod. po 3-5€, len potreboval by som tie klasické žetóny, dva za euro a pod. Neviem či som moc náročný, alebo neviem hľadať.
Ahojte chcel by som poprosit o preklad par viet nasiel by sa niekto ochotny ? ak by mi niekto vedel pomoct prosim spravu. malo by to byt zo SK do eng dakujem
iba mongolcina a urdu, ine jazyky tu nikto neovlada
Poprosim o preklad . Both mags that are shown
V takýchto prípaoch (kedy nepotrebuješ perfektne gramaticky správny výsledok) fakt postačuje Google Translate. Bohate.
Citujem: "obidve časopisy, ktoré sú zobrazené"
Citujem: "obidve časopisy, ktoré sú zobrazené"