fu, tu je to horsie ako modry konik, ty nemas tusenie ako ja zijem, a poviem ti, ved som to tam pisal nie ? ze som nevidel zivej duse cely rok, ako som to siril ? pozor na trestny cin ohovaranie.jackb napísal: 23 okt 2020, 4:11 D a CoVID je hoax, kedze by znamenal vymretie Skotska, Faerskych ostrovov, Islandu, Gronska alebo severu Skandinavie. Naopak, nebol by na juhu Europy, v Indonezii, ci v Mexiku. Je to ucivo geografie zo zakladnej skoly o pohyboch Zeme voci Slnku.
Erik, neviem kto a odkial ta sem, ale verim, ze admini ta tam vratia. Pytas sa, ze kto moze za sirenie. Ludia ako ty. Admini nebudu mat problem dodat Policii tvoje logy zo serveru, aby ta stotoznili, hned ako sa zacne konat voci ludom prispievajucim k sireniu pandemie dezinformaciami o imunite, alebo sa vyhrazaju, ze sa nakazia a roznesu ju a to za financnu uplatu. Lebo este raz, toto nie je o “nazore”, ale o faktoch. Tresne ciny sa teraz posudzuju ovela prisnejsie, len aby si vedel.
Ty si totiz pleties “nazor” s nabozenskou vierou v obsah bludwebov a drisky predajcov zdravej stravy. Nazor, je ale nieco ine https://slovnik.juls.savba.sk/?w=N%C3%A ... cs&d=psken#
Skoda reci, nechsi veri kto chce, comu chce.Ja na toto cas nemam, tej je u mna vzacny.
pre kolegu vyssie, existuej falosne negativny test, co som tiez pisal, sa mi mari, takze nemam cas sa hadat s covid veriacimi. bojte sa, bojte