Mafia The city of Lost Heaven

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia The city of Lost Heaven

Príspevok od používateľa Hensym »

Áno súhlasím, tá hra je krátka (rovnako ako bola krátka pôvodná Mafia) a zaslúžila by si rozšírenie hlavného príbehu aj na 20 hod. (alebo pridanie sidequestov, ktoré by ale mali nejakú hlavu a pätu, narozdiel od väčšiny DLC do Mafie 2). Mala aj zopár bugov a nejaké technické nedostatky, celkovo ju ale hodnotím veľmi pozitívne.

Teraz z odstupom času to ako hráč, ktorý si Mafiu 1 zahrá cca raz za dva roky a prejde ju, vidím najmä preto, že keď si ju (možno niekedy v roku 2021) zahrám znova, tak sa budem fakt veľmi veľmi dlho rozhodovať, či si zahrám originál alebo DE (čo je podľa mňa veľmi veľký úspech). :)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

chlapi poradte :? mam 2 notebooky.alienware i7,16 GB ram,gtx 1080,intel uhd 630 tam to ide pekne.a druhy msi i7,16 GB ram,gtx 1070 intel uhd 630, kde ma taku istu grafiku aj alienware a tu to ide tak zvlasne.ovladace som aktualizoval a nic.kde moze byt chyba?dik

https://photos.app.goo.gl/u6CSVnHKqTpsTJH99
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Och :D Ine hry neblbnu? Skus este test v 3D Mark pretoze toto by mohol byt aj HW problem.
Ked testy prejdu uspesne tak skus odinstalovat ovladace cez DDU: https://www.guru3d.com/files-details/di ... nload.html
A potom nahod najnovsi ovladac.
Alebo mozes este skusit overit subory hry ci nie su chybne.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

skusal som posel smrti II,euro truck simulator 2,doom 3,gta 5 a nikde ziadne problemy :)

Autoeditácia príspevku po 1 deň 13 min 49 sek:
takze pri novej instalacii na ssd je vsetko ok.tak som teda isiel spekuloval a odinstaloval som si graf.ovladac.robilo to stale zlobu :? vyskusal som noveho pouzivatela a neni problem :D :!:
Napísať odpoveď