Mňa napríklad slušne je*e, že je v Playlistoch názov songu aj interpret v jednom stĺpci. Síce sa to dá zoradiť aj podľa interpreta, ale pri scrollovaní playlistu sa v tom neviem vyznať, lebo mi z toho robí mozog taký mindfuck, že si občas uvedomím, že pozerám na riadok s interpretom a vravím si, že také pesničky nepoznám, alebo opačne.
Inak, už som sa tu asi raz pýtal, ale nemáte niekto tip na nejaké dobré, gigantické playlisty, ktoré sú absolútne multižánrové? Popridával som si zopár playlistov z redditu a zo Spotify searchu, točíme ich v robote denne asi 4-5 a už sa to dosť opakuje, pritom niektoré majú aj 160 hod. hudby.
Na každom ma niečo sere - chcel by som playlist kde sú len dobré overené songy (žiadne prudko alternatívne experimenty), od popu, cez rock, nejaký metalík, rapík, dnb, elektro až po slovenské a české pecky napríklad. Proste všetky žánre dobrých songov. Nech tam kľudne zahrá Adele a potom Rammstein, ale nech to má strašne veľa hodín. Nemáte také niečo vytvorené alebo sharnuté?
V mojom osobnom playliste mám aj dosť blbostí o ktorých viem, že sa ľuďom nepáčia, takže ten púšťať nechcem, a ani nie je dosť dlhý na každodenné počúvanie.