kayko napísal: 14 máj 2021, 13:31
Psie a macacie coiny su tu na sezonu. Kto to mysli s krypto vazne, tak do tohto nebude pchat ziadne drobne. Je to ako zbierat pokemonov.
Nesuhlasil by som. Ak nieco DOGE dokazal, tak to, ze komunita je niekedy (stale?) viac ako fundamentals. Samozrejme urcite do tychto veci nenaskocit "all in" - ale ako cast portfolia, by som povedal, ze by si bol hlupy, ak by si ten kratkodoby hajp nevyuzil vo svoj prospech ...Podla mna SHIBA este prinesie pumpu (pumpy) a bude(u) omnoho vacsie ako ta, ktora bola nedavno.
Iny priklad napriklad HOGE - cista haluz, dalsi "meme" coin (akurat defi) - pozri par stranok dozadu kde som (konkretne 10 marca) spominal, ze kupte si aspon cast toho. Ak by si to urobil, dneska mas 7X (a to ani zdaleka nekonci) - cize za nieco okolo 2 mesiacov dat 7X je podla mna celkom fajn ... A kludne si to potom prehod do niecoho stabilnejsieho ...
Ale preco hovorit ze "kto to mysli s krypto vazne, tak do toho nebude pchat ziadne drobne" ? Aj keby tu SHIBA bola na sezonu, tak co je lepsie - vyuzit ju, alebo sa prizerat ako si ostatok polepsi o niekolkonasobne X ?