Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

DEVZYO1G napísal: 18 máj 2021, 11:39 A to je presne to čo sa ti ja snažím vysvetliť: rob také veci, aby si sa dostal do čo najviac situácií kedy máš aspoň potencionálnu šancu takéto skúsenosti ziskať ... a buď realista, nemôžeš čakať že po prvej interakcií z toho hneď bude vzťah. Skús sa na ženy nepozerať ako na tvoje budúce partnerky, ale ako na príležitosť nadobudnúť skúsenosti ... a pokojne z toho môže byť aj vzťah. Ale ako tu niekto už spomínal, naozaj máš tendenciu myslieť v absolútnych extrémoch. A toto naozaj nevyžaduje 100% celodennú snahu ako si to opisoval ty.
Uz sa mu nejaky cas snazim vysvetlit, ze by nemal byt vyberavy a ist von s hocijakou babou a na tych online zoznamkach davat like kazdej a jednej aby z toho bolo aspon daco... a musi si tie skusenosti so zenamy odzit..

Terepin:
Mozno je tvoja chyba prave to co tu vsetci pisu a to, ze vsetko robis s extremami.. Pordia ti zacni cvicit a ty pr dni na to pomaly odpadnes od cvicenia.. poradia ti drz dietu a ty hned napises "okej od zajtra nejem kym nebudem pocitovat hlad"... uz vidim ako o par dni napises, ze ci nepocitoval hlad tyzden a dosla ta kriesit zachranka...
Ked si potom predstavim to vtipkovanie so zenamy.. a ked to je tiet taketo... vtipek za vtipkom.

Uplne mi pripominas Matelka/Plantaznika... Tiez si nieco vezme do hlavy, spravi to extremnym sposobom a potom pred kamerami place, ze ako sa on snazil a vsetci mu hadzu polena pod nohy a cely svet je zly a aby ho vsetci lutovali..

Asi fakt jedina rada je ten psycholog. Alebo si skus pogooglit diagnozu a nejake tipy&triky aje ked neviem ci google je na toto dobry.. fakt asi ten psycholog.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Aj psychológ "zlyhal". Točíme sa s radami do kolečka, len terepin sa v kúte usmieva ako všetky rady zlyhali...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Vsak tak nech ide do obchodu a opyta sa predavacky na maslo. Nech sa jej opyta ake je lepsie, ktore kupuje ona. Nech ide do predajne s topankami a nech skusa topanky a rozprava sa s predavackou. Nech ide do kaviarne a opyta sa casnicky ako im to ide po covide, ked uvolnili opatrenia, ze ci citit naraz ludi alebo ja neviem co. Treba len komunikovat a flirtovat.
baldorex
Addict
Addict

Hneď sa mi vybavili priatelia ako Ross flirtoval :)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

heker napísal: 19 máj 2021, 21:09 Vsak tak nech ide do obchodu a opyta sa predavacky na maslo. Nech sa jej opyta ake je lepsie, ktore kupuje ona. Nech ide do predajne s topankami a nech skusa topanky a rozprava sa s predavackou. Nech ide do kaviarne a opyta sa casnicky ako im to ide po covide, ked uvolnili opatrenia, ze ci citit naraz ludi alebo ja neviem co. Treba len komunikovat a flirtovat.
presne ako hovoris.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ale ja nemám problém sa ozvať ku ženám, ak niečo potrebujem.
baldorex
Addict
Addict

No a flirtuješ pri tom? Lebo o tom boli tie príspevky a nie o tom že sa ozveš keď niečo potrebuješ. Opäť ukážka toho ako si mimo....
Terepin
Addict
Addict

A prečo by som mal? Ja nemám dvojité úmysly. Ak sa opýtam predavačky, kde sa čo nachádza, tak je to preto, aby som zistil kde sa to nachádza, a nie preto, aby som ju dostal do postele. Nehovoriac o tom, že ani nie som atraktívny, aby som si niečo také mohol dovoliť.
baldorex
Addict
Addict

Jasné jasné. Pokračuj v tom čo robíš, ide ti to dobre.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal: 20 máj 2021, 9:30 A prečo by som mal?
preco by si nemal?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin
ak by si znizil naroky, mnozina potencialnych partneriek by sa vyrazne rozrastla. Zase chapem, ze ak nie je fyzicka pritazlivost k danej osobe, tak to nema vyznam. Ako som ti pisal- tie mlade mamicky by som nezvrhoval na tvojom mieste, ich ochota s tebou nadviazat vztah bude vyssia ako u tych co nemaju zavazky. Je to na tvojom rozhodnuti ci si ochotny robit kompromisy alebo ani nie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Zdá sa že všetci plačete na nesprávnom hrobe a Terepin to isté, ked to komusi takto roky vyhovuje tak budiš.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

- Chcem ženu. Nemám ženu. A pritom nemám problém sa žene prihovoriť keď niečo poterbujem.
- A flirtuješ pri tom?
- Prečo by som mal?

je doslova ako:

- Treba mi srať, chcem sa vysrať.
- Choď sa vysrať.
- A prečo by som mal?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Hensym napísal: 20 máj 2021, 11:01 - Chcem ženu. Nemám ženu. A pritom nemám problém sa žene prihovoriť keď niečo poterbujem.
- A flirtuješ pri tom?
- Prečo by som mal?

je doslova ako:

- Choď sa vysrať.
- A prečo by som mal?
:D trefné...a pokračovanie- ludia - tak sa poser, Terepin- ale ja sa nechcem posrať, ludia- tak sa chod vysrať, Terepin- ale ja sa nechcem ist vysrať...legenda hovorí, že v roku 2030 sa Terepin ešte nevysral. :)
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal: 20 máj 2021, 9:44 preco by si nemal?
Sranda. Keď som tu minule písal, že chodievam s kamarátmi do reštaurácie, tak mi bolo povedané, že tam nikdy žiadnu nezbalím. Ale obchody sú odrazu ideálne na balenie.

Autoeditácia príspevku po 2 min 20 sek:
Hensym napísal: 20 máj 2021, 11:01 - Chcem ženu. Nemám ženu. A pritom nemám problém sa žene prihovoriť keď niečo poterbujem.
- A flirtuješ pri tom?
- Prečo by som mal?

je doslova ako:

- Choď sa vysrať.
- A prečo by som mal?
Keď sa k žene prihovorí atraktívny muž, tak je to flirtovanie.
Ak sa k žene prihovorí škaredý muž, tak je to sexuálne obťažovanie.
Hensym
VIP
VIP

Drvivá väčšina mojich kamarátov si začala romániky v práci. Ja som sa s mojou aktuálnou zoznámil v bare, kde vtedy pracovala, brat sa so svojou zoznámil na kúpalisku, viacero kamarátov v škole, ďalší kamarát na tréningoch taekwonda (či jak sa to píše) a mohol by som pokračovať. VŠETKY miesta, kde sa vyskytne žena, ktorá sa ti zdá atraktívna sú vhodné na balenie (alebo proste nadviazanie kontaktu), snáď okrem pohrebov. A tiež treba nebyť podivín, tj. ak žena vyberá v Tescu uhorku, tak sa jej neprihováraj, že ju chceš pozvať k sebe na víno.

Darmo, najideálnejšie prostredie sú nočné bary a väčšie partie. Zameraj sa na to. Ak máš 3 kamarátov z ktorých 2 sú zadaní, skús tú partu rozšíriť.
Terepin napísal: 20 máj 2021, 11:16 Keď sa k žene prihovorí atraktívny muž, tak je to flirtovanie.
Ak sa k žene prihovorí škaredý muž, tak je to sexuálne obťažovanie.
Nie.
Terepin
Addict
Addict

Hensym napísal: 20 máj 2021, 11:18A tiež treba nebyť podivín, tj. ak žena vyberá v Tescu uhorku, tak sa jej neprihováraj, že ju chceš pozvať k sebe na víno.
Nuž, ak by brala konkrétne uhorku, tak by som sa jej opýtal kam ju chce dať... :lol:
Hensym
VIP
VIP

Skús, určite to nestihneš ani dopovedať a spadnú jej nohavičky... :D
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Spadne jedine tak jej ruka na jeho líce :D alebo sa len s nechutením odvráti

Ako chápem, že si to myslel asi ako vtip. Ale nejdú ti tie vtipy. Kopec "mužských vtipov" proste nie je pre ženy.
Terepin
Addict
Addict

Úprimne, skúšal som flirtovať aj počas štúdia angličtiny a nikam to neviedlo. Flirtoval som aj keď som chodieval s predošlou partiou a tiež to nikam neviedlo. Vlastne, flirtoval som kade-tade a nikdy to nikam neviedlo. A tiež so mnou nikdy žiadna žena neflirtovala a dokopy som sa páčil jednému dievčaťu, keď som mal 15 a jednej žene, keď som mal 31.

Autoeditácia príspevku po 1 min 24 sek:
zuzanuska napísal: 20 máj 2021, 11:37 Spadne jedine tak jej ruka na jeho líce :D alebo sa len s nechutením odvráti

Ako chápem, že si to myslel asi ako vtip. Ale nejdú ti tie vtipy. Kopec "mužských vtipov" proste nie je pre ženy.
Ja som sa mimo rodiny pohyboval len v mužskej spoločnosti, a to vrátane práce a štúdia.
Napísať odpoveď