Blastbit napísal: 26 máj 2021, 11:29
To je pravda im stačí mat peknu postavu, pekné do tváre a pekne oblečené = vyzývavo, tak vždy budu mat zaujem chlapov. Kludne aj 30 ti naraz sa o takú budú zaujimať a predbiehať kto je lepší. Chlap musí mať iné kvality + zabezpečenie a ideálne tiež nejaký ten výzor. Natom sa dá popracovať ale to trvá dlhodobo. A pokial toto nemá može si najst nejaku tlstu mrochtu alebo niečo podobné extrémne ale po tom zväčša chlap netuži. Kazdý chce mat peknu j*bačku pri sebe a to ženy vedia že to je tak.
A ty by si chcel byt zena, ktoru by kazdy chcel len preto ako vyzera ?
Alebo inak, keby si bola pekna zena, s dobrou postavou, ale nemala ziadne ciele, ambicie, ziadne konicky, bola by si pesimisticka a podobne, tak ze by ta niekto chcel k niecomu inemu ako len sexu ?
Autoeditácia príspevku po 1 min 31 sek:
Terepin...ako student na VS som mal dost malo penazi, jazdil som na 17 rocnej fabii a nikdy, naozaj nikdy som nemal problem s dievcatami. A poviem ti tajomstvo... ziadna to neriesila. Spoznal som tak aj aktualnu priatelku, s ktorou som niekolko rokov a miluje ma uplne rovnako teraz, ked zarabam nadpriemerne, ako aj pred niekolkymi rokmi, ked som bol v podstate chudobny student, ktory 2 tyzdne na praxi v zahranici radsej jedol miesto masa, kuraciu pecienku, aby ju mohol pozvat na kaffe...