Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

baldorex napísal: 24 máj 2021, 11:52 15 rokov ukazuje že to je u teba o popradská káva extra mletá špeciál :)
Ja radšej horúcu čokoládu. :D

Navyše, ak fakt, že aj napriek neustálym zlyhaniam bez jediného úspechu sa stále snažím si nájsť priateľku nie je dôkazom optimizmu, potom už fakt neviem čo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

To je len znak neschopnosti a neochoty urobiť nejaké zmeny :) načo ti dávať tipy, ked tu potom píšeš o horúcej čokoláde? :D
Esteže aj tá Zuzka je velmi racionálne založená ktorá ti tiež dáva dobré tipy. Rob to čo robia ludia ktorým sa to podarilo, aj nedávno som ti sem dával článok od ineho uzivatela a tam dostal dobré rady a ty nič. Horuca čokoláda je prednejšia.
Mužský úsmev + úsmev ženy = priťažlivosť a pri príťažlivosti ide všetko ako po masle.
Terepin
Addict
Addict

Vždy sa usmievam, vždy sa pekne poďakujem, vždy sa pozdravím, vždy sa snažím pôsobiť priateľsky. Je ešte nejaký vyšší level prívetivosti, ktorý som doteraz neobjavil?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ze to vždy treba robiť vonku kde je vyššia koncentrácia žien a nie len jedna ktorá sa ponáhla alebo maká v obchode kde nemá čas sa moc vykecávať lebo je pod kamerou. 20 x si prečítaj link co som ti nedávno poslal, tam sú tiež dobré rady. Jednoducho aplikovatelné len treba niečo zmeniť no.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tuna myslím, že si Terepin ten môj posledný príspevok na spodku poslednej strany nevšimol, lebo on tej svoj písal o cca tom istom čase a jeho dalo už na ďalšiu stranu.

Ešte by som dodala, že ak Terepin, síce teda skúšaš stále, ale robíš to viac menej rovnako, tak jasne, že dosahuješ rovnaké výsledky.
Tak si povedz, ako Einstein, že nezlyhal som x-krát, našiel som x spôsobov, ktoré nefungujú. Aj takto sa človek posúva. Postupne si vyškrtneš, čo nefunguje a skúšaš niečo inak. A zase vidíš výsledky. A zase nejak postupuješ..

Autoeditácia príspevku po 3 min 5 sek:
Ono vonkajšie zmeny sú fajn, ale vždy ide v prvom rade o to, aký si ty vnútri, aký máš ty postoj sám k sebe (k okoliu). Ak by šťastie či láska záviseli len od peňazí či výzoru, tak čože toľko depresívnych bohatých ľudí či samovrážd.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Terepin napísal: 24 máj 2021, 12:33 Vždy sa usmievam, vždy sa pekne poďakujem, vždy sa pozdravím, vždy sa snažím pôsobiť priateľsky. Je ešte nejaký vyšší level prívetivosti, ktorý som doteraz neobjavil?
Lenže u teba to znamená dotýkať sa dráčika a radiť "cestovateľke" pozerať YouTube video jazdy vlakom. K personálu služieb si sa tiež vyjadroval.

To je všetko iné, len nie to čo citujem. A ešte keď si k tomu predstavím tvoj pravdepodobne úchylný úsmev, dávam ti ďalších 15 rokov v tejto téme :)
Terepin
Addict
Addict

zuzanuska napísal: 24 máj 2021, 12:10Že síce ok, skúšaš niečo, ale aj tak si zrejme podvedome presvedčený, že to nevyjde. (sebanaplňujúce sa proroctvo).
Dúfam v to najlepšie, očakávam to najhoršie.

Autoeditácia príspevku po 16 min 52 sek:
baldorex napísal: 24 máj 2021, 13:01 Lenže u teba to znamená dotýkať sa dráčika
Ty máš nejaký fetiš s tým dráčikom?
baldorex napísal: 24 máj 2021, 13:01A ešte keď si k tomu predstavím tvoj pravdepodobne úchylný úsmev, dávam ti ďalších 15 rokov v tejto téme :)
Ako som napísal už predtým:
Usmeje sa pekný muž - flirtovanie.
Usmeje sa škaredý muž - obťažovanie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

treba ist k psychologovi, nikto iny ti nebude vediet pomoct lepsie, urcite nie ty sam sebe.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ale veď to už skúšal a okrem toho je to drahé. Veď on nedá na kávu na rande, kde by platil ďalšieho psychológa....
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Treba na ženy zabudnúť a radšej vložiť energiu do niečoho lepšieho, napríklad do hľadania lepšej práce :-) .
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

fildinko napísal: 24 máj 2021, 14:22 Treba na ženy zabudnúť a radšej vložiť energiu do niečoho lepšieho, napríklad do hľadania lepšej práce :-) .
Jo aj od toho sa odvíjajú dalšie veci. tipov tu mal dosť čo by mohol preto urobiť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ženy povazuju za najprirodzenejsi sposob zoznamovania sa v ramci spolocnych znamych ci partie. Lebo to je priestor, kde je o jednotlivych osobach možné niečo dopredu vedieť. Napr že Fero je sukničkár, Jožo rád pije viacej ako je vhodné a Milan jazdí okruhy na motorke. Takže treba si najst kamošov ktorý maju okolo seba okruh nejakych kamošiek a títo ludia maju nepochybne dalsich znamych a ti urcite raz zacas konaju nejake akcie kde sa da zoznamit s novymi ludmi a hlavne so zenami bez zavazkov.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alebo napríklad ak by bolo MS v hokeji,futbale a ulice plné šťastných ludí samozrejme velkého množstva báb ktoré uz majú do nálady niečo v sebe a ruky hore plné šťastia tak aj s takou sa dá rozvinuť pekná konverzácia :) Lebo je nato pripravená a uvolnená.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Videli ste komédiu "I feel pretty" (Som sexy, 2018)? Tam je to pekne poukázané, že keď si zrazu začala veriť, začala sa aj inak správať a podľa toho sa menil aj jej život.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

zuzanuska napísal: 26 máj 2021, 9:46 Videli ste komédiu "I feel pretty" (Som sexy, 2018)? Tam je to pekne poukázané, že keď si zrazu začala veriť, začala sa aj inak správať a podľa toho sa menil aj jej život.
je to dobry film :) áno, clovek si musi v zivote primerane verit, lebo ak clovek pochybuje sam o sebe, tak to druhych ludi odradza od blizsieho kontaktu s nim
Terepin
Addict
Addict

Ženy to mali vždy jednoduchšie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To je pravda im stačí mat peknu postavu, pekné do tváre a pekne oblečené = vyzývavo, tak vždy budu mat zaujem chlapov. Kludne aj 30 ti naraz sa o takú budú zaujimať a predbiehať kto je lepší. Chlap musí mať iné kvality + zabezpečenie a ideálne tiež nejaký ten výzor. Natom sa dá popracovať ale to trvá dlhodobo. A pokial toto nemá može si najst nejaku tlstu mrochtu alebo niečo podobné extrémne ale po tom zväčša chlap netuži. Kazdý chce mat peknu j*bačku pri sebe a to ženy vedia že to je tak.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Terepin napísal: 26 máj 2021, 11:20 Ženy to mali vždy jednoduchšie.
ja by som sa kludne stavil ze keby si ty bol zena tak si rovnako 15 rokov zavrety doma a places ze si nevies nikoho najst.

toto je proste len dalsia vyhovorka. aby si sa mohol sam potlapkat po ramene a hovorit si ze chyba nie je na tvojej strane ale inde...
mato236
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mato236 »

Blastbit napísal: 26 máj 2021, 11:29 To je pravda im stačí mat peknu postavu, pekné do tváre a pekne oblečené = vyzývavo, tak vždy budu mat zaujem chlapov. Kludne aj 30 ti naraz sa o takú budú zaujimať a predbiehať kto je lepší. Chlap musí mať iné kvality + zabezpečenie a ideálne tiež nejaký ten výzor. Natom sa dá popracovať ale to trvá dlhodobo. A pokial toto nemá može si najst nejaku tlstu mrochtu alebo niečo podobné extrémne ale po tom zväčša chlap netuži. Kazdý chce mat peknu j*bačku pri sebe a to ženy vedia že to je tak.
A ty by si chcel byt zena, ktoru by kazdy chcel len preto ako vyzera ?
Alebo inak, keby si bola pekna zena, s dobrou postavou, ale nemala ziadne ciele, ambicie, ziadne konicky, bola by si pesimisticka a podobne, tak ze by ta niekto chcel k niecomu inemu ako len sexu ?

Autoeditácia príspevku po 1 min 31 sek:
Terepin...ako student na VS som mal dost malo penazi, jazdil som na 17 rocnej fabii a nikdy, naozaj nikdy som nemal problem s dievcatami. A poviem ti tajomstvo... ziadna to neriesila. Spoznal som tak aj aktualnu priatelku, s ktorou som niekolko rokov a miluje ma uplne rovnako teraz, ked zarabam nadpriemerne, ako aj pred niekolkymi rokmi, ked som bol v podstate chudobny student, ktory 2 tyzdne na praxi v zahranici radsej jedol miesto masa, kuraciu pecienku, aby ju mohol pozvat na kaffe...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mato236 - ja osobne nie, ale kolkým ženám to ani nevadí, hlavne že sa citia byť chcené,obletované a kludne im nerobí problem dat bars komu.
No a ženy pesimistky-depkárky sú najhoršie baby povahovo aké som kedy aj osobne poznal :D
No dobre su situácie kedy sa nedá byť vždy optimista a že treba byt pri tej situácii realista ale zase veriť v úspech.
No ale ak niekto robí z komara somára doslovne, tak to je už normálne diagnoza. Další extrem sú hysterky preafektované :D
Ja osobne rád veselé baby ktoré vedia zachovať aj klud ale sú uprimné a nevadia im ani dvojzmyselné srandovania, nebudú ofučané.
Zena co má zaujimavé záluby o ktorých človek možno ani nevedel, vie sa obliekat skorej ako dáma-lady tak to je moj typ ženy.
Napísať odpoveď