Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
Zaujimave, mne tiez dnes prisla po mesiaci smska...Mozno sa dnes rozhybali?
Mam Pfizer v piatok, BA, na stadione.
Mam Pfizer v piatok, BA, na stadione.
-
starysomar
Hardcore addict
Matelko a hanba - to sa vylučuje (hoci on je veľká hanba).
Fejkové profily - niekedy mám pocit, že ich je väčšina. Istá propaganda sa činí.
Osobne som zvedaý, či mi príde pozvanie na druhé očkovanie na čas a na Astru.
Fejkové profily - niekedy mám pocit, že ich je väčšina. Istá propaganda sa činí.
Osobne som zvedaý, či mi príde pozvanie na druhé očkovanie na čas a na Astru.
To cislo, ze mame 200tisic davok sputnika je ale trochu zavadzajuce, a siria to aj media, pokial viem tak sputnik sa ockuje prvy krat jednym typom adenoviru a druhy krat druhym, teda vychadza mi ze maju vseho vsudy davky pre 100tisic ludi, jedine ze by ich mali 400tisic, ale ja som pocul iba 200tisic davok.
Podla mna bude sputnika malo, hlavne vychod nan asi caka a zvysok slovenska, skôr by som sa bal, ze ak spustia ockovanie od juna, tak sa zase nahrnie mrte ludi do centier a cakacka sa este predlzi, jedine ze by zvysili kapacity v ockovacich centrach, ale uz asi viem ako to v tomto kocurkove dopadne.
K pfizeru/moderne, je to uz asi zname, no dr compbel na to vcera upozornil, ze u muzov hlavne pod 30 rokov sa v ojedinelych pripadoch vyskytuje myokarditida, tak odporuca aby sa tito ockovani, hlavne po druhej davke, ale moze to nastat aj po prvej vyvarovali zvysenej fyzickej aktivite, pripadne sportovaniu a nebrali steroidy.
Podla mna bude sputnika malo, hlavne vychod nan asi caka a zvysok slovenska, skôr by som sa bal, ze ak spustia ockovanie od juna, tak sa zase nahrnie mrte ludi do centier a cakacka sa este predlzi, jedine ze by zvysili kapacity v ockovacich centrach, ale uz asi viem ako to v tomto kocurkove dopadne.
K pfizeru/moderne, je to uz asi zname, no dr compbel na to vcera upozornil, ze u muzov hlavne pod 30 rokov sa v ojedinelych pripadoch vyskytuje myokarditida, tak odporuca aby sa tito ockovani, hlavne po druhej davke, ale moze to nastat aj po prvej vyvarovali zvysenej fyzickej aktivite, pripadne sportovaniu a nebrali steroidy.
retkvic - Po kazdim ockovaji sa mas vyhnut sportu (fyzickej namahe), alkoholu a saune. Je jedno ci ide o ockovanie na covid, na chripku alebo tetanus.
Ja mam vlastnu skusenost, preto to sem mozno pisem, lebo nie kazdy to musi vediet, 3 roky dozadu pri ockovani na tetanus, po ockovani len trochu pobolievala ruka, necitil som sa nejako zvlastne no necely tyzden po ockovani som siel na 3 dnovy pochod s 20kg batohom a cele tie tri dni som pretrpel, otazne bolo ci tam mohol byt nejaky ucinok tej vakcinacie, no asi mohol byt.
davky Sputniku su dostupne pre 100000 ludi, mozeme si spravit tipovacku, kolko ludi sa nimi da zaockovat
moje ciselko: 5000
Ja si myslím, že to bude do 10 000, prekvapí ma, ak viac.
Však jasné, že keď máme 200,000 dávok a treba 2. dávky, tak je to pre necelých 100,000 ľudí, keďže niečo sme napichali morčatám (nech odpočívajú v pokoji) a niečo si zobrali Rusi, aby zistili, čo nám to sem poslali.retkvic napísal: 26 máj 2021, 22:44 To cislo, ze mame 200tisic davok sputnika je ale trochu zavadzajuce, a siria to aj media, pokial viem tak sputnik sa ockuje prvy krat jednym typom adenoviru a druhy krat druhym, teda vychadza mi ze maju vseho vsudy davky pre 100tisic ludi, jedine ze by ich mali 400tisic, ale ja som pocul iba 200tisic davok.
Na východe bude radosť iná, bude to smútok...keď zistia, že im je po slávnom Sputniku 3 dni zle ako po tej Astrazenece, ktorú nechceli.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kolegova mama odmietala ockovanie registrovanymi vakcinami, cakala na Sputnik. Ked jej kolega vysvetlil, ze to je vlastne Astra pod ruskou vlajkou, zrazu uz aj tie zapadne vakciny boli dobre 
Niekde písali, že prišli iba prvodávkové Sputniky... ale môže to byť len jedna teta povedala. No aj Maďarsko v tom období kupovalo zvlášť prvodávkový a potom zvlášť druhodávkový Sputnik. Uvidíme, čo vymyslia a či budú očkovať obe dávky rovnakým Sputnikom.
Pred vyše mesiacom z prieskumov očistili cca 80tis. ľudí, ktorí čakali iba na Sputnik a nechceli inú vakcínu. Ale za ten mesiac určite kopec ľudí nakoniec pristalo aj na Pfizera a určite kopec zástancov bolo v skutočnosti antivaxerov. Ja tipujem, že do jesene dajú max 40tis Sputnikov.
Na východe by určite najradšej dali 40% Sputnika, ktorého teraz všade propagujú.
Pred vyše mesiacom z prieskumov očistili cca 80tis. ľudí, ktorí čakali iba na Sputnik a nechceli inú vakcínu. Ale za ten mesiac určite kopec ľudí nakoniec pristalo aj na Pfizera a určite kopec zástancov bolo v skutočnosti antivaxerov. Ja tipujem, že do jesene dajú max 40tis Sputnikov.
Na východe by určite najradšej dali 40% Sputnika, ktorého teraz všade propagujú.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pfizer: nad 18 rokov
AstraZeneca: nad 60 rokov
Sputnik: IQ pod 50

AstraZeneca: nad 60 rokov
Sputnik: IQ pod 50
Ako chapem tu nedoveru k Sputniku, no ak je to prezlecena AstraZeneca a na slovenku sa nou v pohode zaockovalo niekolko sto tisic ludi, navyse sa robili traili, a mozno sa este stale robia, ze sa AZ kombinovala so sputnikom pre vyssiu ucinnost, tak preco to zase vyhovarat tym co sa tym naozaj chcu dat ockovat, ak to ma podobne vedlajsie ucinky ako AZ.
Hlupost skor moze byt to tym ludom vyhovarat a pisat tu IQ50, a nech odpocivaju v pokoji morcata co tym naockovali. Ak sa kazdy kto sa nechcel dat ockovat zaockuje sputnikom, co moze mat podobne vlastnosti ako AZ, tak len dobre pre celkovu stadovu imunitu slovakov a pre nich. Ak bude mat vakcina nejake vedlasie ucinky, tak sa to zisti, end of story. Potom si bud uvedomia ze uz nie je na co cakat, alebo sa teda rozhodnu, ze sa nedaju zaockovat, no potom budu musiet v zimnych mesiacoch pocitat s dosledkami.
V madarsku su tym ludia naockovany a tak pre nejake vedlajsie ucinky netreba chodit daleko, na juhu slovenska zije pocetna skupina ludi hovoriacich po madarsky, to tych 500tisic ludi nezachytilo ziadne informacie z madarska, od rodin ktore tam ziju a ktore sa dali ockovat sputnikom...
Hlupost skor moze byt to tym ludom vyhovarat a pisat tu IQ50, a nech odpocivaju v pokoji morcata co tym naockovali. Ak sa kazdy kto sa nechcel dat ockovat zaockuje sputnikom, co moze mat podobne vlastnosti ako AZ, tak len dobre pre celkovu stadovu imunitu slovakov a pre nich. Ak bude mat vakcina nejake vedlasie ucinky, tak sa to zisti, end of story. Potom si bud uvedomia ze uz nie je na co cakat, alebo sa teda rozhodnu, ze sa nedaju zaockovat, no potom budu musiet v zimnych mesiacoch pocitat s dosledkami.
V madarsku su tym ludia naockovany a tak pre nejake vedlajsie ucinky netreba chodit daleko, na juhu slovenska zije pocetna skupina ludi hovoriacich po madarsky, to tych 500tisic ludi nezachytilo ziadne informacie z madarska, od rodin ktore tam ziju a ktore sa dali ockovat sputnikom...
Pre tvoju info, morčiatka dali utratiť asi 10 dní po teste Sputniku. Mohli ich radšej darovať. Do peruánskej reštaurácie.retkvic napísal: 27 máj 2021, 14:17 Hlupost skor moze byt to tym ludom vyhovarat a pisat tu IQ50, a nech odpocivaju v pokoji morcata co tym naockovali.
AZ sa ľudia očkovali, lebo vtedy nebolo nič iné.
-
starysomar
Hardcore addict
hojko - 100% 
Autoeditácia príspevku po 2 min :
V Brazílii Sputnik zakázali a nie z politických dôvodov.
Autoeditácia príspevku po 2 min :
V Brazílii Sputnik zakázali a nie z politických dôvodov.
Darovať ich mohli, no taky je asi bežny postup. Jedine, že by sa bali, že im narastie druha hlava.ephramko napísal: 27 máj 2021, 17:36 Pre tvoju info, morčiatka dali utratiť asi 10 dní po teste Sputniku. Mohli ich radšej darovať. Do peruánskej reštaurácie.
podľa mňa ich bude 100 000beardie napísal: 27 máj 2021, 9:10 davky Sputniku su dostupne pre 100000 ludi, mozeme si spravit tipovacku, kolko ludi sa nimi da zaockovat
Ak ich bude 5000 tak si matovič je*ne zvyšných 95k len preto aby sa minuli. 
retkvic - Nech je Sputnik prezlecena AZ, nech ma rovnaku ucinnost. Problem je, ze EMA nedostala 80 percent potrebnej dokumentacie k tomu, aby ju v EU schvalili.
Presne tak, princip fungovania je na papieri rovnaky ale v praxi rusi dodavaju rozne verzie a nikto presne nevie aku maju skutocnu ucinnost. Teoreticky je rovnaka ako pri AZ ale tiez je mozne ze je vyrazne nizsia. Bez spolahlivych dat to nikto neurci.
-
starysomar
Hardcore addict
A kontrolovať každú dodávku. či v nej nezabudli aktívny vírus, tiež nieje výhra.