Jedno z vysvetleni by mohlo byt, ze chceli na zaciatku naockovat co najviac ludi v co najkratsom case a pfizer neposkytuje po prvej davke skoro ziadnu ochranu, narodziel od astry, ktora uz po 4 tyzdnoch od prvej poskytuje 80% ochranu.
V UK sa normalne ockuje tym co u nas, aj starsi aj mladsi, podla toho co na nich vyjde, plus ak mas menej ako 30, tak tusim aj tak dostanes iba pfizer/modernu.
A dali ste si aj zelene okresy? Kde je par ludi, pripadne stoviek? Ak by som si dal ockovanie na vychod, tak uz by som predpokladam bol zaockovany, ak vam to teda tak suri, tak si skuste pridat aj tie zelene na vychode a urcite do vikendu dostanete nejaky termin. Ja este pockam tento tyzden a ptotom uz fakt neviem.fildinko napísal: 01 jún 2021, 16:15 Ja stále čakám (27) aj kolegyňa (29) a stále nič. Skúšali sme aj pridať kraje aj ubrať alebo vymazať a znovu sa registrovať. A stále nič. A to by sme aj chceli, hlavne kvôli dovolenke. Ak mňa osobne nezaočkujú tento víkend, prípadne najbližší tak to už pre mňa nemá význam keďže sa chcem zaočkovať kvôli dovolenke...