beardie napísal: 29 júl 2021, 11:11
preco by nemali? ved
vakcina je sloboda/nadej/zodpovednost/zdravie/zachrana/vzdelanie/vitazstvo
ci u vas na ostrovoch take frazy nefrcia?
telku nesledujem, ked to len ide, reklamu mam potlacenu.
no robit reklami ockovaniu je ako hovorit "ked je zima, zober si sveter a ked prsi, zober si dazdnik"
odmietam dodrziavat nespravne nariadenia uz z principu
lenze ty nemas vzdelanie, prax ani pravomoc vyhodnotit spravnost nariadeni. ak ich odmietas dodrziavat preto, ze mas pocit, tak si na rovnakej lodi ako hlupoludia pred parlamentom ci hugo.
ja som pisal toto: "je to zbytocne, ked je 90+ % dospelej populacie zaockovanej alebo premorenej"
premorenie je konsktrut, ktory si nasiel a uctievas. ja ho neuznavam, lebo je neeticky a mal si tu dost clankov dokazujucich, ze je zbytocny a nebezpecny.
odkaz na moj minuly post s textom: "premorenie a ockovanie v UK je na ~ 90 %"
konkretne: "In England, it is estimated that around 9 in 10 adults, or
89.8% of the adult population (95% credible interval: 88.2% to 91.3%) would have tested positive for antibodies against coronavirus (COVID-19) - SARS-CoV-2 - on a blood test in the week beginning 14 June 2021, suggesting they
had the infection in the past or have been vaccinated."
aj pouzivas ten bold, aj uplne zbytocne. tam je dolezite to "would have tested". vzhladom sa skutocnost, ze tieto testy su IIKC prakticky nedostupne, tak je to tvrdenie, ako ked si ty vymyslas, kolko ludi bude v nemocnici.
gov.uk: 1st 88%, 2nd 71%. fakty pred pocitmi.
lebo su tie opatrenia preukazatelne skodlive, preto
vid vyssie
moja veta:
"nie su chori, teda vacsina z nich, su len pozitivne testovani a nutene zostavaju doma na zaklade vymyslov vlady"
pristavok je "teda vacsina z nich", zbytok je druha veta suvetia
pristavok sa pre zachovanie vyznamu vypustit moze, druha veta suvetia nie
ak sa uz potrebujes hrat na odbornika cez slovencinu, tak si to aspon vygugli, inak budes zase za blbca, ako v tomto pripade
ano: "nie su chori, su pozitivne testovani", co je loz lebo medzi nimi urcite chori su.
ako vidis, aj bez tej druhej casti to ma vyznam ako ho interpretoval.
stacilo napisat, ze akceptujes, ze pozitivne testovany nemusi byt zaroven aj chory, tie vylevy si mozes odpustit
nie. v civilizovanej krajine neobtazujes lekara, ked mas od inej autority jasne dane, ze mas sediet doma na zadku.
recidiva je vzdy trestana viac ako prvy skutok
kedze sa teda jedna o opakovane lzi noviniek, tak by nemali byt brane ako zdroj.
respiracny virus raz nakazi kazdeho, bez ohladu na tvoje priania
ty mne budes hovorit, ze som fatalista
statisticky nepodstatna moznost
a zase pleties statistiku s medicinou.
ak sa na tych odbornikov odkazujes, tak s nimi suhlasis, inak by si sa na nich neodkazoval, alebo by si napisal, ze s nimi nesuhlasis v tom a tom bode
prestan zavadzat
samozrejme. ak je mozne ma povazovat za odbornika, tak v inej oblasti. preco by som nesuhlasil s epidemiologmi a imunologmi, ked hovoria o svojej oblasti? ked bude potrebovat nazor na odber tkvaniva pre histologicke vysetrenie, rad sa pani Koutnej opytam.
ano, od toho lekari su, aby liecili svojich pacientov
len ked musia ludom predcitat obsah webovej stranky, alebo PDFka, tak stracaju cas na to liecenie.
prave dnes som videl nadpis clanku - neviem ho najst (pristavok), v ktorom sa pisalo, ze covid ma niektore priznaky podobne ako rakovina, ludia nie su prehliadani lekarmi a potom je uz neskoro, to je presne ten pripad, kedy je pozitivny test na covid cire zlo
bez linku, autora je tento poznatok dobry na vzatie na vedomie.
uz neplati, ze 60 % ludi je asymptomatickych, 30 % je symptomatickych, 9 % s tazsim priebehom a 1 % sa hospitalizuje?
to bolo vypocitane niekedy v marci 2020?
aha, som si nevsimol, ze si zase prehodil vyhybku a zacal si tocit o celej Brazilii a nie len o Manause, okej...
podla toho grafu su na tretine maxim a trend je klesajuci, problem sa vyriesi sam casom, ci?
kedze si brazilskym lekarom reagoval na moje vyhrady voci Krcmeryho 30-40 %, zomrelo v Brazilii aspon 1 % obyvatelstva?
dorazila ich ta vlna? je tam vyssia umrtnost ako v inych castiach sveta?
prepac, neviem portugalsky, takze sa dostat na web brazilskeho zdravotnictva a najst tam len mesto Manaus je pre mna problem.
ja som nepouzival pritomny cas, ale minuly. takze je irelevatne vypisovat, kde su teraz, ked vidis, ze ich ta druha vlna skutocne zasiahla.
nie. ty si ma obvinil z alarmizmu, lebo som zdielal vyjadrenie brazilskeho lekara.
vidime kam to dotiahli ti pravi odbornici, top 5 in covid, gratulacia
ty sa priznavas, ze odmietas dodrziavat opatrenia, ktore sa ti nepacia. myslis, ze si jediny na svete a to je problem odbornikov?
90 %, viz vyssie, presne
ano, vid vyssie. ani 80% ani 90%.
takze ked bol vrchol druhej vlny, statisice az milion ludi v UK chorych a plne obsadene nemocnice - vtedy problem nebol, ale teraz, ked je 90 % dospelej populacie zaockovanej alebo premorenej a obsadenost nemocnic je nizsia ako na zaciatku prvej vlny, kedy sa to zacalo sledovat, tak mas problem s prazdnymi regalmi?
no mozno by bolo lepsie netestovat zdravych ludi a nenutit ich zostat nezmyselne doma, ze ano
ak by neexistoval asymptomaticky prenos, tak by si mal pravdu. kedze ten je, pravdu opat nemas.
v prvej vlne nebol toaletak a nebolo mydlo. ked ludia panikarili inde, nakupil som si na mesiac. potom ma prazdna paleta netrapila. ze nebolo jedlo na pultoch bolo viac neprijemne, najma pocas dovolenky, kedy bolo este viac otravne hladat po obchodoch, kde co maju.
nepodlozenym alarmizmom a fatalizmom
fatalism
noun [ U ]
UK /ˈfeɪ.təl.ɪ.zəm/ US /ˈfeɪ.t̬əl.ɪ.zəm/
the belief that people cannot change the way events will happen and that events, especially bad ones, cannot be avoided
https://dictionary.cambridge.org/dictio ... h/fatalism
Kedze, to je tvoj pripad, tak nemoze byt moj

rovnako, vsetky upozornenia, ktore zdielam su len a len podlozene. len neviem ako si prisiel k zaveru, ze je to predmetom mojich diskusii s mojim okolim
to o tych tvojich 80 % a realitou s 90 %
uzil si si Freedom Day? uz su vsetci mrtvi alebo maju aspon tazky longcovid?
gov.uk ti odpoveda na otazku zaockovanosti.
dakujem za opytanie. uzil som a pozoroval som ako na neho reaguju ludia a sukromne spolocnosti. velmi poucne. hlavne v kontexte masirovania mozgov Svedskom. vsetci urcite nie
cisla?
click-click na odkazy