Re: Facebook
Aký je rozdiel medzi správa doručená a správa poslaná? Ukazuje to v messengeri pri človekovi tá fajka jedna je tmavšia druhá je bledšia.
Správa od teba odišla, ale nebola doručená. Asi má vypnutý mobil, nemá signál alebo ťa blokuje.
Dá sa zmeniť dátum a rok narodenia?
Aj keď to chcem zmeniť po asi ôsmich rokoch?
nevidel som na mojom profile, ze by sa to nedalo, takze predpokladam, ze ano
Teraz som chcel skúsiť zmeniť dátum narodenia a vypísalo mi toto. FB mám x rokov a nepamätám, koľkokrát a či vôbec som ten dátum niekedy menil.
Čo obnáša zmena názvu FB stránky? Budú fungovať linky, ktoré z moje stránky pred zmenou niekto zdieľal?
Je niečo, na čo by som si mal pri zmene názvu FB page dať pozor?
Je niečo, na čo by som si mal pri zmene názvu FB page dať pozor?
Neviete ako toto obísť? Kua, po rokoch stále tento problém. Na Androide mi niekto poradil, že otočiť mobil do landscape a vtedy sa to zobrazilo celé, ale teraz mám iPhone a tam to nefunguje. Tým pádom je to totálne nepoužiteľné.Hensym napísal: 27 júl 2020, 7:44 Už veľmi dlho mám problém, že sa na mobile prakticky nedokážem dozvedieť posledný online status osoby.
Keď som v zozname chatov, tak mi "Aktívny pred" status ukazuje len pri niektorých kontaktoch, pri iných nie. Úplne random, pričom tam mám plno kontaktov ktorí boli nedávno aktívni, a online status nemajú skrytý.
Keď potom niektorý chat otvorím, tak tam mi hore svieti "Aktívny pred" - svieti mi to pri všetkých kontaktoch, aj pri tých, ktorým tento status neukazovalo v zozname chatov. problém je, že kvôli tlačítkam sa to tam nezmestí celé a vidím tam prakticky iba "Aktívny pred 5...", čo môže byť 5 minútami, ale aj 5 hodinami. Keď to rozkliknem a otvorím detaily chatu, tak tam túto správu vôbec nemám. Keby som to náhodou chcel zistiť, musím sa prihlásiť na PC a pozrieť to. Je to mega otravné, trvá to už strašne dlho. Máte to aj vy? Galaxy A8, všetko aktuálne.
A je v nastaveniach telefónu aktívne automatické otáčanie?
Samozrejme
-
starysomar
Hardcore addict
https://postimg.cc/bG1xSPv8
Použi proste inú apku...ak môžeš.
V zelenom pri ikone kontaktu je "posledný čas"
Použi proste inú apku...ak môžeš.
V zelenom pri ikone kontaktu je "posledný čas"
Nemôžem. Chcem Facebook Messenger, nie inú appku. Mám v mobile aj Whatsapp aj Viber (kvôli pár ľuďom). 99,5% kontaktov mám len na Facebooku, ten komfort písať tam je úplne inde.
Tvoj screenshot: Toto ukazuje len pri ľuďoch, ktorí boli aktívni v posledných 60 minútach (a aj to vôbec nie vždy, mám otestované, je to totálne random - u vaicerých ľudí, ktorí majú active stav verejný a boli aktívny 20 min dozadu, to zelené číselko neukáže).
Pri všetkých ostatných ten aktívny stav ukazuje len po rozkliknutí konverzácie, ale iPhone to nevie zobraziť, lebo nefunguje landscape v Messengeri a developeri z Facebooku sú dementi.
Tvoj screenshot: Toto ukazuje len pri ľuďoch, ktorí boli aktívni v posledných 60 minútach (a aj to vôbec nie vždy, mám otestované, je to totálne random - u vaicerých ľudí, ktorí majú active stav verejný a boli aktívny 20 min dozadu, to zelené číselko neukáže).
Pri všetkých ostatných ten aktívny stav ukazuje len po rozkliknutí konverzácie, ale iPhone to nevie zobraziť, lebo nefunguje landscape v Messengeri a developeri z Facebooku sú dementi.
-
starysomar
Hardcore addict
Neporadím... Mne napríklad dcéru na zhodnej sieti (aj cez data) často ukazuje offline, hoci je online. Majú v tom zrejme nejaký binec.
To vyzera na bug, neda sa to niekde nahlasit?
Neviem. Facebook prakticky nemá podporu, horší je už len Instagram... Na Facebooku ti zablokujú stránku so 100 tis. ľuďmi a kým ju získaš naspäť, je to komunikácia na mesiac. Zablokujú ti kampane na stránke, kde do toho sypeš 7 tisíc mesačne, doslova píšeš na support, aby ti to odblokovali, aby si im mohol dávať ďalšie € do vrecka, a čakáš X týždňov ako retard. Čiže pochybujem, že budú riešiť môj ticket. 
Navyše, ak je toto bug, tak je to bug na všetkých telefónoch. V angličtine ak je "Last seen: X minutes ago", tak to vidno, ale v slovenčine keď je "Používateľ bol aktívny: pred X minútami", tak to proste nevidíš, lebo tá hodnota je za ikonami hovor/videohovor.
Navyše, ak je toto bug, tak je to bug na všetkých telefónoch. V angličtine ak je "Last seen: X minutes ago", tak to vidno, ale v slovenčine keď je "Používateľ bol aktívny: pred X minútami", tak to proste nevidíš, lebo tá hodnota je za ikonami hovor/videohovor.
keby si si zmenil jazyk na anglictinu?
Napadlo ma to, ale Messenger ťahá jazyk z nastavenia OS v mobile, a to chcem mať v SK.
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, kamarátovi včera niekto hackol FB účet, dnes sme skúšali obnoviť heslo aj mu na email prišiel security code na obnovu ale po zadaní nového hesla to od neho chcelo generate code ,ktorý neviem z kerej máre máme zobrať, asi útočník aktivoval dvojfázové overenie. Lebo on nemal nastavené dvojfazové overenie ani zadané tel. číslo. Dá sa to obísť ? alebo napísať na podporu FB? alebo vôbec či také niečo existuje pre bežných smrteľníkov ?
-
starysomar
Hardcore addict
Nechce to, aby si vytvoril NOVÉ HESLO ???