Kels napísal: 28 okt 2021, 11:41
Takze ked ma napriklad niekto nasledovnu taktiku: so sumou, ktora mu dava zmysel nasledne odist zo Slovenska, zmenit rezidenciu - a vybrat si ten zisk bez dani alebo s velmi minimalnymi - hoci aj po roku stravenom v tej krajine - to u teba neni relevantne hej ?
Je to maximalne spekulativne, tak ako cena krypto o 5 rokov a dan z krypto v cielovej destinacii o 5 rokov. A uprimne, odist odtialto mozes predsa aj zajtra, v tomto ta krypto nijako neobmedzuje, kedze za rovnake peniaze ho kupis a predas aj inde. Skor si myslim, ze tie ostatne veci, ako nehnutelnost, si v tej destinacii nekupis tak lacno, takze smelo do toho, za tych 40% to isto stoji
Kels napísal: 28 okt 2021, 11:19
Ziadny wlk z wall street - vychadzal som z mojej skusenosti, ze vacsinou su najmudrejsi ti najmenej uspesni co sa tyka zhodnotenia - ty sa skus naucit citat viac s porozumenim ,)
Tak preco sa snazis dokazat, ze tvoja taktita je lepsia, nez taktita niekoho ineho? Mne tu ides silou mocou tvrdit, ze predat krypto pred majovym prepadom bola chyba. Ja tvrdim, ze pokial mas zisk, tak si chybu neurobil. Zvysok z tvojej strany je uz len porovnavanie si dlzky pohlavneho udu. Ked chcem radu od mudrejsieho, tak sa ho opytam, alebo si precitam knihu niekoho, za kym su realne vysledky. Obvykle ti uspesni nehovoria o tom, ze maju "6 ciferne sumy (v eurach)" na uctoch, ale hovoria o tom, co robili pre ten uspech. Pre mna je krypto momentalna prilezitost. Nevidim v nom vykupenie, iba prilezitost odkrojit si z kolaca. Ci budeme o 10 rokov platit bitcoinom alebo dolarom je mi fuk, pre mna ma hodnotu iba to, co mi prinasa uzitok. Peniaze z krypto investujem, minam, kupujem si veci, ktore su pre mna uzitocnejsie nez nejaka suma na ucte. Akciove trhy ma naucili, ze nie vsetko, co ma obrovsku penaznu cenu, ma naozaj taku skutocnu hodnotu. Preto veci, ktore nemaju realne taku vysoku hodnotu, dlhodobo nedrzim a hodnota krypto je v tomto smere pre mna maximalne spekulativna, nech uz su spravy v mediach akekolvek.