A aký to má súvis s tým, čo som napísal?harrison314 napísal: 16 nov 2021, 9:07 Takze ked si clovek mohol pozit, este 3-20 rokov a zabil ho covid, tak si povieme, ze je to v pohode? Da sa rovnako obhajit zabitie alebo vrazda? Asi nie.
Autoeditácia príspevku po 4 min 27 sek:
Moja pointa je, že túto logiku vieš aplikovať na hocičo a takto dokážeš ešte aj z chrípky vytvoriť smrtiaci vírus, ktorý kosí celé Slovensko. Bez kontextu sú takéto tvrdenia zavádzajúce, lebo je veľký rozdiel, či choroba zabíja zväčša ľudí už s oslabenou imunitou, alebo zdravých ľudí bez akýchkoľvek ťažkostí.Muffi napísal: 16 nov 2021, 9:18 100% z nich zomrelo priamo na COVID alebo z pridružených dôvodov, ktoré COVID stimuloval. To znamená, že reálne všetkým z nich privodil smrť COVID a bez ohľadu na to, aké zdravotné problémy mali či nemali ich zabil. Tie zdravotné problémy, kvôli ktorým hovoríš o týchto ľuďoch ako o beztak mŕtvych sa v skutočnosti dajú často regulovať.
Autoeditácia príspevku po 4 min 52 sek:
Kde som niečo také tvrdil? Prosím, cituj ma.Muffi napísal: 16 nov 2021, 9:18A potom príde niekto ako ty a mávne nad nimi rukou, však čo, boli chorí, ochoreli ešte dodatočne covidom, umreli, no je tam toho. Veď hlavne, že ja sa mám ok.
Autoeditácia príspevku po 5 min 52 sek:
A k čomu je to platné, keď na infekčnosť to nemá žiadny vplyv? Aj keby bol zaočkovaný ešte aj posledný túlavý pes v cigánskej osade, i tak by sa neustále vracali ďalšie a ďalšie vlny nákazy. Stačí sa pozrieť na Izrael: drvivá väčšina obyvateľstva zaočkovaná, prišla ďalšia vlna nákazy a boom celoštátny lockdown.Muffi napísal: 16 nov 2021, 9:36 Nepomohlo by nič, ani keby dali podrobnejšie údaje o veku úmrtí nezaočkovaných.
Veď to hlavné posolstvo už musí byť jasné z každej štatistiky. Každá jedna nemocnica hlási pomer prijatých očkovaných k neočkovaným jednoznačne v (ne)prospech nezaočkovaných, rovnako obsadenie JISiek a ventilácií, úmrtia.