RTVS
-
starysomar
Hardcore addict
Re: RTVS
"Ukončenie odberu elektriny"
Ak sa nemýlim - RTVS sa platí "podľa elektromera".
Prípadne tam rovno zavolaj a dohodni si s nimi formu...
Číslo 02/3233 3322 mám v mobile pod menom RTVS, teda som ho v minulosti (tiež) potreboval, no detaily si už nepamätám.
Ak sa nemýlim - RTVS sa platí "podľa elektromera".
Prípadne tam rovno zavolaj a dohodni si s nimi formu...
Číslo 02/3233 3322 mám v mobile pod menom RTVS, teda som ho v minulosti (tiež) potreboval, no detaily si už nepamätám.
Ak sa plati od elektromera, tak plati, ze co nehnutelnost, to koncesionarska poplatok? Podla mna by sa mal rtvs za domacnost platit iba jeden poplatok, nie?
CheZteR ty platis teraz okrem toho poplatku viazany na byt/hodiny este aj iny poplatok? Ci iba tento, ktory neplatis?
CheZteR ty platis teraz okrem toho poplatku viazany na byt/hodiny este aj iny poplatok? Ci iba tento, ktory neplatis?
Je to tam vsetko napisane, aj potrebne doklady, ale ked si to nestihol, tak tie upomienky zrejme bude treba riesit inak, zalezi aj na tom, ci si momentalne odberatelom elektriny, ak ano, si povinny sa opat nahlasit, ak nie, tak platit nemusis.
Inak mozno by som este vyskusal facebook, je to len taky tip, aj ked ti mozno konkretne neporadia, tak ti mozno daju spravny kontakt.
Inak mozno by som este vyskusal facebook, je to len taky tip, aj ked ti mozno konkretne neporadia, tak ti mozno daju spravny kontakt.
Ukončenie odberu elektriny
Zánik povinnosti platiť úhradu vznikne platiteľovi, ktorý ukončil odber elektriny v odbernom mieste v byte alebo v rodinnom dome, alebo pokiaľ platiteľ platil úhradu pričom nebol odberateľom elektriny.
Odhlásiť sa od platenia úhrady je platiteľ povinný do 30 dní od ukončenia odberu elektriny v odbernom mieste. Odhlásenie je možné vykonať prostredníctvom formulára.
Potrebné doklady:
1. doklad o ukončení odberu elektriny v odbernom mieste, pre ktoré bol platiteľ evidovaný dodávateľom elektriny ako odberateľ elektriny v domácnosti (doložiť všetky strany z vyúčtovacej faktúry od dodávateľa elektriny - doklad o ukončení odberu elektriny musí obsahovať dátum ukončenia odberu elektriny, meno odberateľa elektriny, adresu odberného miesta elektriny), alebo
2. doklad o zmene odberateľa elektriny v odbernom mieste, pre ktoré bol platiteľ evidovaný dodávateľom elektriny ako odberateľ elektriny v domácnosti.
V prípade, že sa odhlasujete z dôvodu, že ste neboli odberateľom elektriny, doložte doklad preukazujúci reálneho odberateľa elektriny za odberné miesto elektriny.
V mieste tvojho trvalého pobytu je elektrina nahlásená na niekoho iného, kto platí aj koncesionárske poplatky. Tým pádom máš plné právo na zrušenie poplatku.
Ak sa nebudeš vedieť spojiť, môžem doma pozrieť emailové adresy konkrétnych ľudí, s ktorými sme si my v roku 2019 dopisovali. Možno teraz sú všetci na dovolenkách a treba počkať do 10.1.
Alebo surovo napíš list a pošli poštou.. uveď im tam svoje bývalé EIC číslo, ktoré by si mal nájsť na zmluve/faktúre s elektrárňami, RTVS sa furt oháňala EIC číslami...
Ak sa nebudeš vedieť spojiť, môžem doma pozrieť emailové adresy konkrétnych ľudí, s ktorými sme si my v roku 2019 dopisovali. Možno teraz sú všetci na dovolenkách a treba počkať do 10.1.
Alebo surovo napíš list a pošli poštou.. uveď im tam svoje bývalé EIC číslo, ktoré by si mal nájsť na zmluve/faktúre s elektrárňami, RTVS sa furt oháňala EIC číslami...
A do toho surovo napisaneho listu
by som ešte doložil všetky naležitosti spomenute vyssie, plus by som tam este vlozil aj vytlacenu stranu z LV, kde uz nefigurujes ako vlastnik daneho bytu, zakruzkoval im to, den zapisu by koniec koncov mal byt aj datum pre ukoncenie tvojej povinnosti platit na to EIC platby(hoci to by ich zasa mohlo zmiast, lebo tuto povinnost spominaju iba ak sa nejedna o byt) a este tam spominaju uviest cislo sipo, pripadne variabilny symbol.
RTVS reaguje na vyjadrenia ministerky kultúry, v ktorých spochybňovala verejnoprávnosť telerozhlasu. Prieskum ukázal, že diváci považujú spravodajstvo RTVS za najobjektívnejšie.
Šéf RTVS Machaj: Chcú nás podriadiť vládnej moci a zmocniť sa nás. Celé je to účelové
Okrem RTVS má vláda na muške aj Radu pre mediálne služby. Nahradiť ju má nový úrad
Zastavme únos RTVS - online petícia
Protest: Zastavme ich | Slovensko nie je Fico
- Námestie slobody, Bratislava, Slovensko
- 15.3.20224 18:00 CET
Šéf RTVS Machaj: Chcú nás podriadiť vládnej moci a zmocniť sa nás. Celé je to účelové
Okrem RTVS má vláda na muške aj Radu pre mediálne služby. Nahradiť ju má nový úrad
Zastavme únos RTVS - online petícia
Protest: Zastavme ich | Slovensko nie je Fico
- Námestie slobody, Bratislava, Slovensko
- 15.3.20224 18:00 CET
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Bohuzial obavam sa, ze ta peticia dopadne rovnako ako ta za odvolanie Simkovicovej.
Je fajn, ze tisicka ludi z RTVS podpisala peticiu. Ale ak by prislo na lamanie chleba, tak kto vie, ze kolko z nich by bolo ochotnych podat vypoved (chapem, ze musia platit hypoteku, zivit deti, platit ucty, jest). Lebo mozno az to by bola cesta, aby unos RTVS zastavili.
Inak podobne tazkosti ma aj Markiza, kde riaditel spravodajstva zasahuje voci reportazam a otazkam smerovanym proti koalicii - https://domov.sme.sk/c/23295988/markiza ... chvil.html
Inak podobne tazkosti ma aj Markiza, kde riaditel spravodajstva zasahuje voci reportazam a otazkam smerovanym proti koalicii - https://domov.sme.sk/c/23295988/markiza ... chvil.html
Spravodajcov neni 1000. Su to dokopy ludia od upratovaciek, udrzbarov, scenaristov, osvetlovacov, reziserov, dramaturgistov, kameramanov, zvukarov, technikov, itckarov, moderatorov a inych. Par moderatorov zozenies kym budu vo vypovednej lehote, ale zohnat l tolko ludi obsluhujucich televiznu techniku, no nehrozi.
-
starysomar
Hardcore addict
23.3. (6.4.) môže byť ďaľší šok.
Mna len zaraza, ze ludom, aspon tym 40% je to v zasade "jedno". Pozeraju sa z hrozou ako im prstik po prstiku vkladaju tie nohy a ruky do rozkureneho kotla a oni v takej apatickej agonii s presvedcenim, ze sa o nich uz rohodlo len pozeraju ako sa to cele udeje.