PlayStation 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PlayStation 5

Príspevok od používateľa lukas9206 »

A čo tak Read Dead Redemtiom 2?
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

lukas9206 napísal: 03 apr 2022, 12:57 A čo tak Read Dead Redemtiom 2?
hmm, toto vyzera z videi velmi dobre. Je to vsak len na PS 4. Toto je dalsia vec, s ktorou nemam skusenosti, kedze PS 5 je moja prva konzola. Nie je problem v hrani hier z PS 4 na 5ke? Resp. nie su tam nejako vyraznejsie obmedzene funkcie?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

days gone/death stranding a vyssie uz vymenovane
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Skusali ste teda niekto reklamovat/opravit driftovanie joypadu?
Reklamovalo by sa v PGS
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Ano, po par tyzdnoch mi poslali novy controller

Inak ak niekto planujete kupovat novy, tak tie nove 3 farby (modra, fialova, ruzova) co su teraz by mali byt odolnejsie voci driftovaniu
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Ahojte, dnes som hral PS5ku a zrazu mi R2 ako keby puklo a nemá vôbec odpor. Pozeral som na internete, že vraj by to mala byť len pružinka, ktorá sa posunula. Stretli ste sa už niekto s týmto problémom?
Musím zistiť či to je gamepad ktorý bol k PSku alebo ktorý som kupoval samostatne. Ak by to bol ten, ktorý som kupoval samostatne tak je reklamácia jednoduchšia, ako to však funguje pri tom ktorý som dostal s PSkom? Musím na reklamáciu zobrať všetko, aj konzolu?
A vôbec, je to dôvod na reklamáciu alebo ma pošlú kade ľahšie?
Ďakujem
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

DENNY napísal: 03 apr 2022, 12:44Ahojte, prosim vas, dajte tipy co hravate na PS 5 :D Momentalne moja kniznica obsahuje AC Valhalla, COD Black Ops, Battlefield 2042, Hunting Simulator 2, Farming Simulator 2022, Fifa 22, Mortal Kombat 11, Far Cry 6

Nie som herny maniak, nemam velmi prehlad v hrach a prave preto vas prosim o nejake tipy na hry ako je FC 6. Idealne teda "strielacka" s dlhym pribehom/campaign modom. Multiplayer vobec nepotrebujem, nehravam hry online.
Ak je to este aktualne, ale za 3 mesiace si asi neprestal hrat hry, tak mam tip, aj ked to nie je strielacka, ale je to dlha hra a mas v kniznici aj Farming simulator, tak myslim ze by sa ti mohla pacit tato.

SnowRunner - www.hojko.com - je to odkaz na temu na hojku, aj ked zatial stale bez reakcie, co mi je stale zahadou. Iba nedavno vysla nextgen verzia, ma zaklad, Year 1 Pass a Year 2 Pass, ja to hram na PC, ale kompletne na gamepade, pre mna je to po GTA V najhodnotnejsia hra, ma strasne vela obsahu, ale nie je to po case nudne a rovnake ako ETS2, stale je tam nieco nove, ine, ma navykovu hratelnost.

Celkovo je hra pomerne tazka, hlavne na zaciatku, treba vydrzat, je to velmi dobre vyvazena, treba ale pocitat s nehodami, je to sucastou hry.

Ja som spisal tipy hlavne pre zaciatocnikov, pridavam ich teda aj do temy z odkazu vyssie.

Inak vseobecne tipy na hry by sa mohli riesit v jednej teme, kto nema konzolu, tak tieto temy zrejme nenavstevuje, ja som sem prisiel iba nahodou, v tejto teme by sa mohli riesit hlavne exkluzivity.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

maiikY napísal: 03 júl 2022, 19:52 Ahojte, dnes som hral PS5ku a zrazu mi R2 ako keby puklo a nemá vôbec odpor. Pozeral som na internete, že vraj by to mala byť len pružinka, ktorá sa posunula. Stretli ste sa už niekto s týmto problémom?
Musím zistiť či to je gamepad ktorý bol k PSku alebo ktorý som kupoval samostatne. Ak by to bol ten, ktorý som kupoval samostatne tak je reklamácia jednoduchšia, ako to však funguje pri tom ktorý som dostal s PSkom? Musím na reklamáciu zobrať všetko, aj konzolu?
A vôbec, je to dôvod na reklamáciu alebo ma pošlú kade ľahšie?
Ďakujem
Neviem kde si kupoval, ale v progamingshope stacilo priniest iba gamepad.
Myslim ale, ze to bude vsade rovnake.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Prosím vás, aký je medzi týmto rozdiel?

https://www.pgs.sk/playstation-plus-gif ... d=66501571
https://www.pgs.sk/playstation-plus-ess ... 46585.html

Autoeditácia príspevku po 2 dni 3 hod 21 min 37 sek:
Už som zistil
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Ahojte, tak som si kúpil Ps5. Moja posledná konzola, čo som mal bolo Ps1 :). Inak len pc. A nejak tomu nechápem. Chcel by som si kúpiť hru God of War, ale na ps store som videl len Ps4 verziu. To mám kúpiť tú verziu? A čo grafika? Tá je ako na Ps4, alebo tam je nejaký update?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

God of War (2018) je na psstore iba vo verzii PS4, ale sú tam rôzne módy výkonu vďaka PS4 PRO. Na PS5 tá hra ide 4K a 60 FPS.

Na tejto stránke si vieš pozrieť ako idú PS4 hry na PS5:
https://www.backwards-compatible.com/ga ... -war-2018/

PS: ak si zakúpiš PS Plus Essential, tak God of War(2018) je v PS plus collection = počas predplatného ju môžeš hrať zadarmo.
007miroslav007
Expert
Expert

Ba-Yo napísal: 22 júl 2022, 7:45 God of War (2018) je na psstore iba vo verzii PS4, ale sú tam rôzne módy výkonu vďaka PS4 PRO. Na PS5 tá hra ide 4K a 60 FPS.

Na tejto stránke si vieš pozrieť ako idú PS4 hry na PS5:
https://www.backwards-compatible.com/ga ... -war-2018/

PS: ak si zakúpiš PS Plus Essential, tak God of War(2018) je v PS plus collection = počas predplatného ju môžeš hrať zadarmo.
Vďaka za radu. Tú stránku som nepoznal. Dosť to pomôže.

@fildinko - to je nový GoW, ja som mal na mysli toho pôvodného z r. 2018, čo vyšiel orig. na ps4 ( ale spätne keď sa dívam na moju otázku, tak to nie je zrejmé, o ktorého GoW sa jedná. V každom prípade díky
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Sorry, myslel som že je to len jedna hra. Nepoznám ten titul.
007miroslav007
Expert
Expert

Inak ako sa vám hrá na ovládači? Ja mám HFW a teda mám čo robiť aby som zabil nejakého robota. Hrať s tým nejaké autá je v pohode,ale takéto hry...... A veci ako automatické mierenie nemám chuť zapínať a nejakú obtiažnosť na easy alebo pod. už vôbec nie. Keď som z Pc naučený hrať všetko na najťažšiu obtiažnosť. A myš+klávesnica sa mi k Ps5 nechce pripájať, myslím že ku konzolám ovládač jednoducho patrí
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

PS5 nemam, ale neda sa ten dotykovy panel vyuzit na presnejsie mierenie?

Mozno este vyskusaj kombinaciu gamepad + mys, ja to pouzivam na PC, tiez som chcel presne mierenie, ale nemam rad hranie na klavesnici, takze v lavej ruke mam gamepad pre pohyb a v pravej mys pre mierenie a strielanie, pri presunoch mys nepotrebujem, len pri strielani.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

na ovladaci sa mi hra normalne, ono velmi zalezi ako je hra zvladnuta, napriklad hry z pohladu tretej osoby povazujem za rovnocenne hratelne na pc aj na gamepade, auta tak isto, u mna je najvacsi problem dynamicka strielacka z pohladu prvej osoby, to mi vyslovene v niektorych hrach vadi a som totalne slabucky co sa tyka mierenia, napriklad cyberpunk 2077 sa mi ako tak hral v pohode na serie x no tu som si isty, ze na pc by som mal vacsi zazitok, battlefield na gamepade je pre mna absolutne nehratelny, aktualne na ps5 hram dying light 2 a musim povedat, ze tam je ovladanie uplne super, nemam ziaden zly pocit z gamepadu a pritom je to first person hra, zvlastne, no u mna je to vzdy o tom ako hra ako cleok funguje, niekedy mi to vyslovene vadi a niekde hram uplne v pohode, no stale plati u mna to, ze strielacky, hlavne multiplayer idem na pc, na konzole by som netrafil asi ani staticky stojace auto
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja ked som pravidelne este na gamepade hraval warzone, potreboval som na packy ten zvysovac pre vyssiu citlivost, najcastejsie to ludia poznaju pod znackou KontrolFreek, samozrejme som to zohnal na ali za zlomok ceny, vtedy mi siel aim rapidne hore, chce sa to len pohrat so sensitivitou a da sa krasne trackovat. Osobne si FPS bez toho uz neviem predstavit hrat.

//demonstracne video
007miroslav007
Expert
Expert

Za ten čas som si nejak zvykol na ovládanie u hry Horizon zero dawn, to sa mi hrá dobre, a aj mierenie nie je najhoršie keďže je tam spomalenie :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som zas nadseny z ovladania dying light 2, vacsinou sa mi fps hry neovladaju na gamepade dobre, no tato hra na to ide akosi inak a ovladanie mi pride uplne super, pravdupovediac rozmyslam, ze dam tomu gamepadu sancu a rovno si kupim ten novy ktory ma vymenitelne analogy, kedze pri strielackach dostava gamepad zabrat
Napísať odpoveď