jop, skus si to precitat, zase
super, blizime saAno, zlomok promile je viac ako 0, no ≠ 3%
su teda tie vety identicke?
co anketa?
jop, skus si to precitat, zase
super, blizime saAno, zlomok promile je viac ako 0, no ≠ 3%
3 % ludi mali nejake problemy 4+ tyzdne celkovo od pociatku pandemie, co sa ani neda oznacit za postcovid, lebo pre ten treba problemy aspon 12 tyzdnov
1ten podcast@7:53 napísal:NICE defines postcovid as signs and symptoms that continue for more than 12 weeks after you've had an initial covid diagnosis
2Post-COVID-19 syndrome: signs and symptoms that develop during or after an infection consistent with COVID-19, continue for more than 12 weeks and are not explained by an alternative diagnosis
3Presence of long covid symptoms at least 12 weeks after infection over the follow-up period 3 February to 5 September 2021.
tvoja neschopnost je donebavolajucaWhat is long Covid?
Long Covid is a term to describe the effects of Covid-19 that continue for weeks or months beyond the initial illness.
The health watchdog the National Institute for Health and Care Excellence (NICE) defines long Covid as lasting for more than 12 weeks
btw, 4<12, takze sa za postcovidakov podla definicie oznacit nemozu2M people in the UK, which is ruffly 3 % of the population, who reported that they were experiencing covid symptoms for more than 4 week after they got covid
nie su, aj ked sa o zem hodisv Tvojom svete tie dve vety identicke su
hlavne testovat testovat testovat, desiatky tisic denne je minimum, k tomu dosledne dohladavat zdroje ochoreni a tych ludi izolovat
ja mam pocit, ze zmolok si len tyjackb napísal: 21 jún 2022, 11:00 e? preco sa mna pytas kolko z 2M ludi ma postocovid dnes. Ty si napisal, ze postcovid moze mat len zlomok promile. 2M z 66M su 3%. Nie zmolok promile.
tato veta bola reakcia na to, ze viaceri ludia potvrdili, ze tie vety identicke nie sujackb napísal: 21 jún 2022, 11:00Ja som spochybnil, ze sa poznas s inymi ludmi a ze s nimi komunikujes? Mozes mi toto tvrdenie dokazat?
takze ano, viaceri, okrem blastbitaViaceri? Niekto iny okrem Blastibita?
lebo je to klamstvo, kedze som nic take nikdy nenapisalPreco mas problem prave s "pod 65 nikto nemoze zomriet"
blastbit by odpovedat chcel, takze teza o "nikto" padanikto nebude odpovedat na otazku "kto argumentoval lepsie?"
ja nemam problem svojim postom celit a vysvetlit ich, opatano, to bolo pred Velkou nocou 2020, cize este predtym, ako bolo zname IFR a este predtym, ako som si zistil doporucene WHO opatrenia
dokonca som navrhoval tvrde lockdowny pocas Velkej noci (realne lockdowny, nie tie trapne hry), kedze hodnota smrtnosti 0,3 nebola vseobecne akceptovana a nebol dostatok dat
je tu krasne vidiet ako sa moj nazor vyvija na zaklade faktov a reality
ako mohli mat vsetci z nich postcovid, ked pre postcovid je potrebne mat problemy aspon 12 tyzdnov a oni ich mali 4+? kolko z nich to malo aspon 12?jackb napísal: 21 jún 2022, 13:02 Preco pritomny cas? Ja som uviedol 2M z 66M v pritomnom case? Guardian ci BBC nie su skutocne media? Ja nicim neoperujem. 3% z populacie, ktori niekedy pocas pandemie mali postcovid nie su zlomok percenta. Full stop.
vybavimCi viaceri ludia nieco potvrdili, ked to potvrdil len jeden sa neda dokazat, takze je to Tvoje tvrdenie voci mojmu
presne tak, ide o celkovy dopad"Neide o obsah ale aj o formu". V kontexte ohybania reality ten vyrok do Tvojho sveta sedi. Staci si to priznat.
Takze teraz je jeden clovek klucovy. Inokedy su aj desiatky tisic zanedbatelne. Zaujimave.
7 % je viac ako nicMas velky problem im celit, lebo uz tri tyzdne riesime, ze 7% je pre Teba nic, tak ako su 3% zlomok promile.
vzdy to viac ako nic bolo
kazdy, kto nema zastretu mysel prizna, ze identicke nie suPod 65 rokov nikto nemoze zomriet.
Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie
Ked 51% ludi pod 60r nezomrie tak to znamena ze vacsina ludi nezomrie. 51% je predsa viac nez 49%. Viac = vacsina.beardie napísal: 18 jún 2022, 14:18 "Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet."
"Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie"
Sú identické?
hej, 3 mesiace som ti dal volne pole posobnosti a videl som, kam to dospelojackb napísal: 21 jún 2022, 13:58 Ja Teba? Ty si beries do huby mna ustavicnym vulgarnym napadanim a lzami o mne a do svojich halucinacii tahas este aj moje sukromie.
nie, nie su, aj ked sa o zem hodisV TVOJEJ pokrivenej realite indenticke su. Ty si si vytvoril paralelny vesmir, kde je vsetko naopak. Tak neviem co sa teraz stazujes.
to stale nehovori nic o tom, ze si stale nedodal pocet ludi s postcovidom, vieme iba o 2M (ci 3M, to je jedno, na to som vobec nenarazal) ludoch, ktori mali problemy 4+ tyzdne, nevieme ale, kolko bolo postcovidakov, lebo podla definicie postcovidu musia mat ludia problemy aspon 12 tyzdnovOh, prepac, namiesto 2M som napisal 3M. Prepac, ze som 27 minut netrvdil pravdu.
ked nie 3:1, tak teda 2:0, lepsie?Ci viaceri ludia nieco potvrdili, ked to potvrdil len jeden sa neda dokazat, takze je to Tvoje tvrdenie voci mojmu
neni problem, staci, ked priznas, ze nie su identickejackb napísal: 21 jún 2022, 14:21Daj sa uz dokopy a reaguj, prosim, len na to, co som napisal a nie to co sa Ti prisnilo, ze som napisal. Vdaka.