O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
K platnosti, O2 ti zrejme neprepadlo preto, ze tam je podmienka, aby si mal SIM kartu v zapnutom mobile, v Telekome musis vykonat asi raz rocne odchadzajuci hovor alebo SMS, nestaci prijat. Keby si menil operatora, tak si to este over.
Je akcia do 30.06.2022 , neobmedzené denné dáta. Nájdete to dole v appke (Extra výhody)...
Zobrazuje sa vám ďalej od Bratislavy 5G? Lebo mne len 4G+ v BB a v BA som mal 5G (ukazovalo hore). Mal by som byť v 5G pokrytí. Mám Redmi Note 10 5G. Rýchlosť je okolo 100 Mbit... u mňa, upload 30 Mbit... cca.
Idem na dovolenku a potreboval by som narýchlo poriešiť nejaké dáta v EÚ (hovory mi nie je treba). Ak sa zastavím v O2 dá sa na počkanie vybaviť simka s dátami (aspoň 5-6 GB by som potreboval) bez viazanosti? Prenos čísla mi nie je treba, mala by to byť simka len čisto na dovolenku.
Nefunguje to teraz tak, že koľko minieš dát "doma/v jednom štáte" tak len nejaké percento môžeš využiť mimo "štátu" ?
Roamingový príplatok za O2 dáta je 0.0024 EUR/MB.
Áno, tak nejak to funguje. Ja mám teraz 4ku a kvôli tej dovolenke som si menil predplatný plán na viac dát, ale pomýlil som sa a omylom som zaklikol balíček s najmenším množstvom dát na mesiac
Tak som rozmýšľal, že by som zobral simku čisto na dáta na ten 1 mesiac, je to len Chorvátsko takže EÚ.
A SIM od Radosť neobmedzené dáta za 15 € ?
áno, presne to sa mi už podarilo si vyriešiť, malo by to stačiť
uvidím, ako to bude so signálom a možno aj prenesiem číslo od 4ky, už ma začína štvať biedne pokrytie
Veľká zmena: Slovensko má po 15 rokoch novú dvojku operátorského trhu, O2 predbehlo Telekom ... https://zive.aktuality.sk/clanok/TsBr1U ... o-telekom/
Ozivim temu. V O2 mi ponukaju bezstarostny pausal za 30 eur. Co si o tom myslite? V telekome teraz platim 27 eur za biznis pausal s cca 15GB datami (aj tak ich nevyuzijem).
Ako ste s O2 spokojni?
Ako ste s O2 spokojni?
-
starysomar
Hardcore addict
Nekonečná radosť 20 € / 30 dní.
Dáta, minúty / SMS / MMS sú neobmedzené.
Máme s manželkou nižšie programy, dáta sú pomalšie, no nám to problém nerobí. Nesťahujeme veľké súbory mobilmi.
Dáta, minúty / SMS / MMS sú neobmedzené.
Máme s manželkou nižšie programy, dáta sú pomalšie, no nám to problém nerobí. Nesťahujeme veľké súbory mobilmi.
Definuj pomalsie.
-
starysomar
Hardcore addict
10/10 Mbit/s a toľko aj ide. Na firemnom Orange (aký program nám dali neviem) namerám spravidla okolo 15-20/1-2 ...
nenapisal som, ze pausal potrebujem na ICO, cize v radosti myslim nemozne
O2 oddnes začína ponúkať dáta zadarmo. Ako dostať 10 GB či neobmedzeno?
Zákazník musí mať aktuálnu verziu aplikácie a zákazník nájde v aplikácii banner, cez ktorý si benefit môže aktivovať.
O2 spresnilo, že rýchlosť pri neobmedzených dátach je limitovaná na 20/20 Mbit/s. Klient môže minúť maximálne 1 000 GB.
Stačí mať program Paušál, Voľnosť, Fér, O2 či Moja firma.
Zákazník musí mať aktuálnu verziu aplikácie a zákazník nájde v aplikácii banner, cez ktorý si benefit môže aktivovať.
O2 spresnilo, že rýchlosť pri neobmedzených dátach je limitovaná na 20/20 Mbit/s. Klient môže minúť maximálne 1 000 GB.
Stačí mať program Paušál, Voľnosť, Fér, O2 či Moja firma.
Stačí si dobiť kredit a dostanete bezdrôtové slúchadlá za 1 cent
https://zive.aktuality.sk/clanok/y4K7GB ... za-1-cent/
https://zive.aktuality.sk/clanok/y4K7GB ... za-1-cent/