Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
V tomto sa zhodnete aj s kamarátom, tiež mi radil návštevu "amaterky" a popravde to aj zvažujem. Tiež mi to podľa neho pomôže nabrať skúsenosti a sebavedomie. Chcem skúsiť klasiku, nech ma zaučí a tiež 69. Tak verím, že ten najlepší vek ešte len príde. Človek získava životné skúsenosti, pohľad na veci a áno, tým pádom sa jeho hodnota v očiach žien zvyšuje.
Príhoda s jablkom, neviem, či som ju tu už spomínal, asi nie. Keď sme sedeli na tom raute na seminári, sedeli sme spolu pri jednom stole. Obďaleč bol švédsky stôl s miskou jabĺk na stole. Poprosila ma, či by som jej jedno jabĺčko nevzal. Kamarátky od toho odvodzujú, že bol test, ako zareagujem a či to pre ňu urobím. Vraj chcela tak zistiť, či so mnou môže točiť alebo nie. Údajne skúsený chlap by to neurobil, tak neviem.
Dnes sme boli spolu v Centrali. Aj som sa čudoval, ako je možné, že mi to nezrušila. Povedal som jej otvorene narovinu o všetkom, čo mi prekáža, o zrušených stretkách, komunikácii, odpisovaní. Veľmi sa mi ospravedlňovala, že je rada, že som jej to povedal. Vysvetlil som jej, že nemôžem kvôli nej točiť s troma ďalšími ľuďmi, s kamoškami, ktoré majú malé deti, keď mám s nimi dohodnuté stretko, musia si zabezpečiť stráženie detí. Sľubovala mi, že sa polepší a zmení, že má toho teraz veľa a že jej veľa vecí stojí. Keď sa to upokojí, že bude lepšia. Na otázku, ako chce zorganizovať víkend, neodpovedala. Na otázku o vážnosti vzťahu s jej frajerom odpovedala neurčito. Že vraj ju to mrzelo ešte viac a bola ešte z toho smutnejšia, než ja. Cítila sa ako medzi dvoma mlynskými kameňmi. Povedala mi, že ak by jej on zakazoval mňa, rozišla by sa s ním (čo je podľa mňa blaf). No a poďme si povedať to najdôležitejšie, ku koncu tam prišiel za nami aj on. Nedalo sa na toto pripraviť. Veľký mačo, nabúchaný, BMW, že prečo otravujem jeho priateľku o deviatej večer. Ja som sa nedal a odpovedal som mu, že však ona mi volala ako prvá, ja som bol práve vtedy u kamarátky, našiel som si zmeškaný hovor, tak som naň reagoval. A že tú Trnavu zrušil on. Miestami sa však pri niektorých momentoch chvela (sedel pri nej), bola celá v rozpakoch, hľadela do zeme, čakal som, kedy sa rozplače. Tieto emócie neboli hrané, to by som poznal. Bojí sa ho, má pred ním rešpekt, kamarátka si dokonca myslí, že ju vydiera. Áno, určite však je s ním pre peniaze. Úprimne, je mi jej tak trochu aj ľúto. Je to dobré dievča, ale našla si hentakého ---. Ona si vybrala, je to jej život a jej cesta. Držím jej palce.
Keď som o tomto vo vlaku volal s kamarátkou, nejaké slečny sa na tom dobre bavili a vraj sa sťažovali, že telefonujem príliš nahlas. Bola ma upozorniť nejaká rehoľná sestra. Neskôr, keď som vystupoval mi povedala, že jej to neprekážalo, ale iným áno a poklepala ma po pleci, že ju mrzí, že mám takéto problémy. Ja som sa jej ospravedlnil, že som si možno neuvedomil, že som volal príliš nahlas.
Každý má to, čo si vybral...
Príhoda s jablkom, neviem, či som ju tu už spomínal, asi nie. Keď sme sedeli na tom raute na seminári, sedeli sme spolu pri jednom stole. Obďaleč bol švédsky stôl s miskou jabĺk na stole. Poprosila ma, či by som jej jedno jabĺčko nevzal. Kamarátky od toho odvodzujú, že bol test, ako zareagujem a či to pre ňu urobím. Vraj chcela tak zistiť, či so mnou môže točiť alebo nie. Údajne skúsený chlap by to neurobil, tak neviem.
Dnes sme boli spolu v Centrali. Aj som sa čudoval, ako je možné, že mi to nezrušila. Povedal som jej otvorene narovinu o všetkom, čo mi prekáža, o zrušených stretkách, komunikácii, odpisovaní. Veľmi sa mi ospravedlňovala, že je rada, že som jej to povedal. Vysvetlil som jej, že nemôžem kvôli nej točiť s troma ďalšími ľuďmi, s kamoškami, ktoré majú malé deti, keď mám s nimi dohodnuté stretko, musia si zabezpečiť stráženie detí. Sľubovala mi, že sa polepší a zmení, že má toho teraz veľa a že jej veľa vecí stojí. Keď sa to upokojí, že bude lepšia. Na otázku, ako chce zorganizovať víkend, neodpovedala. Na otázku o vážnosti vzťahu s jej frajerom odpovedala neurčito. Že vraj ju to mrzelo ešte viac a bola ešte z toho smutnejšia, než ja. Cítila sa ako medzi dvoma mlynskými kameňmi. Povedala mi, že ak by jej on zakazoval mňa, rozišla by sa s ním (čo je podľa mňa blaf). No a poďme si povedať to najdôležitejšie, ku koncu tam prišiel za nami aj on. Nedalo sa na toto pripraviť. Veľký mačo, nabúchaný, BMW, že prečo otravujem jeho priateľku o deviatej večer. Ja som sa nedal a odpovedal som mu, že však ona mi volala ako prvá, ja som bol práve vtedy u kamarátky, našiel som si zmeškaný hovor, tak som naň reagoval. A že tú Trnavu zrušil on. Miestami sa však pri niektorých momentoch chvela (sedel pri nej), bola celá v rozpakoch, hľadela do zeme, čakal som, kedy sa rozplače. Tieto emócie neboli hrané, to by som poznal. Bojí sa ho, má pred ním rešpekt, kamarátka si dokonca myslí, že ju vydiera. Áno, určite však je s ním pre peniaze. Úprimne, je mi jej tak trochu aj ľúto. Je to dobré dievča, ale našla si hentakého ---. Ona si vybrala, je to jej život a jej cesta. Držím jej palce.
Keď som o tomto vo vlaku volal s kamarátkou, nejaké slečny sa na tom dobre bavili a vraj sa sťažovali, že telefonujem príliš nahlas. Bola ma upozorniť nejaká rehoľná sestra. Neskôr, keď som vystupoval mi povedala, že jej to neprekážalo, ale iným áno a poklepala ma po pleci, že ju mrzí, že mám takéto problémy. Ja som sa jej ospravedlnil, že som si možno neuvedomil, že som volal príliš nahlas.
Každý má to, čo si vybral...
Baba koketná ktorá sa urcite nepotrebuje od neho odviazať, jej frajer žiarlivý agresor. Snim uz sa radšej nikdy nevidieť a snou ani nevravim.
Ako buduca právnička zeby sa mala nechat hentakým vydierať? Money sú money preto sa ťa aj pytala kde pracuješ a kde bývaš v začiatkoch.
Uz aby si sa dostal k zapisnici k tej slečne zo sudu a kontaktovať ju, alebo teda tú tretiu slečnu.
Ako buduca právnička zeby sa mala nechat hentakým vydierať? Money sú money preto sa ťa aj pytala kde pracuješ a kde bývaš v začiatkoch.
Uz aby si sa dostal k zapisnici k tej slečne zo sudu a kontaktovať ju, alebo teda tú tretiu slečnu.
Mne pride uplne normalne, ze sa dozviem kde ta druha osoba pracuje, ake ma zaluby, odkial je, ci ma surodencov a tak podobne. Pride mi normalne sa opytat na pracu, pretoze ak boli na seminaroi pre pravnikov, tak je jasne, ze sa tocia v rovnakom biznise a opytat sa, ze ci pracuje v takej alebo takej pravnickej kancelarii, tak nie je nic zle. Tiez povazujem za uplne normalne opytat sa na to, ze kde ten clovek byva, ci pochadza odtial kde pracuje, ci dochadza za pracou alebo co. Pre mna su to normalne otazky a tiez by som sa ich opytal hoci aj na prvom rande. Nevidim na tom nic co by naznacovalo, ze vdaka tymto otazkam je baba zlatokopka. Opat si nezabudol poznamenat, ze je koketna, par dni dozadu si tu struhal astrologa. Si proste trubka, nemas ani babu, ani sex, zijes v bubline a pises tu kraviny.Blastbit napísal: 18 jan 2023, 21:25Money sú money preto sa ťa aj pytala kde pracuješ a kde bývaš v začiatkoch.
Marinak - To s jablkom, nemyslim si, ze islo o test. Aj mna keby zena poprosila o jablko, tak by som sa dvihol a podal jej ho. Keby mi to povedal kamarat, tak ho poslem dpc so slovami, ze ci je nevladny retard, ze sa nevie postavit po to jablko sam. Lenze tym, ze si jej to jablko podal, tak to povazujem za normalnu gentlemansku reakciu. Nepovazujem to za ziadny test, ale nemusis so mnou suhlasit.
Podla toho co pises o jej chlapovi, tak v ich vztahu asi nebude vsetko v poriadku. Zdrava ziarlivost je normalna, ale robit dake sceny, to uz je za hranicou. Z toho co pises neviem akym tonom reagoval, ci bol hlucny, arogantny, ale mnoho ludi by sa tak pravdepodobne zachovalo, ak by niekto vypisoval a vyvolaval jeho priatelke. Je mozne, ze cela tato situacia ma este medzi nimi dobru a ze ju to nakopne k tomu, aby sa s nim rozisla. Cas ukaze. Cim menej na nu budes mysliet, tym lepsie pre teba. Skus sa sustredit na inu.
heker- je koketa a zaujimaju ju veci u cudzieho cloveka na sedení, v prvých otázkach. Drvivá väčšina sa v tom aj zhodla ako aj väčšina ludí z Marinakovho okolia ty ohreblo je*lé. Všetko co sa písalo v prvých prispevkoch tejto temy sa teraz do bodky vyplnilo.
Co ju ma zaujimat na prvom stretku? Predsa sa opyta na robotu, rodinu, zaluby, oblubene jedlo, ci rada cestuje. Opytam sa na bezne veci. Logicky sa nebudem pytat na to, ze ci by darovala oblicku bratovi, ak by mu odchadzala. Ani sa nebudem pytat kolko zaraba alebo ci si mysli, ze Kotleba a Uhrik su prinosom pre Slovensko. Tiez sa nebudem pytat aku polohu ma rada v sexe alebo ci ju nikdy nelakal sex za peniaze. Nuz ale vy astrologovia mate ine zmyslanie. Najdi si konecne babu, aby si mal menej casu tu pisat tie tvoje zakomplexovane zvasty.
Na serioznu žensku sa dlhšie čaká, vycitiť divnú,problémovú žensku sa lahšie dá.To nebolo ziadne prvé stretko ale sedenie na prednáške.
Cez 70% ludí (započítaný aj ludia z Marinakovho okolia) vie aká je jeho situácia.Ver si čomu chceš neotravuj ma a odpál.
Cez 70% ludí (započítaný aj ludia z Marinakovho okolia) vie aká je jeho situácia.Ver si čomu chceš neotravuj ma a odpál.
To jablko nebol test. Ak by si jej hl nepodal, tak by si musel byt ch*j. Podal by ho kazdy normalny chlap.
Situacia s jej chlapom. Za prve - ono cisto pragmaticky, nemal dovod konfrontovat ta? Ci si tl uvedomujes alebo nie, dobyvas zadanu zenu, analyzujes ju uz na 21. stranke na diskusnom fore a evidentne si sa stal sucastou jej zivota. Malokomu by to nevadilo. To, ze asi reagoval ako primitiv (nevidel som, neviem) a ze to asi bude taky ten typ chlapa, ktory bude mozno jednoduchsi, to je druha vec. Na druhej strane ona ke s nim dobrovolne a verim, ze ju doma na retazi v pivnici nedrzi.
Nemyslim si, ze polracovat v kamaratskom vztahu s nou ti prinesie nejake pozitiva. Za prve ja mam mozno trochu nepopularny nazor, ze medzi muzom a zenou nebude kamaratstvo nikdy uprimne fungovat, ak aspon jedna strana druhu sexualne pritahuje (co je tento pripad), ale ak by aj ano, evidentne vam to obom sposobuje len problemy.
Ona ta bud manipuluje umyselne, alebo hlada sex, domov, auto a zivotny styl u svalnateho robota v nefunkcnom vztahu, a to co jej chyba (dobry pokec, opora,...) hlada inde, u teba. To ale fungovat dlho nebude, ani jedno, ani druhe.
Situacia s jej chlapom. Za prve - ono cisto pragmaticky, nemal dovod konfrontovat ta? Ci si tl uvedomujes alebo nie, dobyvas zadanu zenu, analyzujes ju uz na 21. stranke na diskusnom fore a evidentne si sa stal sucastou jej zivota. Malokomu by to nevadilo. To, ze asi reagoval ako primitiv (nevidel som, neviem) a ze to asi bude taky ten typ chlapa, ktory bude mozno jednoduchsi, to je druha vec. Na druhej strane ona ke s nim dobrovolne a verim, ze ju doma na retazi v pivnici nedrzi.
Nemyslim si, ze polracovat v kamaratskom vztahu s nou ti prinesie nejake pozitiva. Za prve ja mam mozno trochu nepopularny nazor, ze medzi muzom a zenou nebude kamaratstvo nikdy uprimne fungovat, ak aspon jedna strana druhu sexualne pritahuje (co je tento pripad), ale ak by aj ano, evidentne vam to obom sposobuje len problemy.
Ona ta bud manipuluje umyselne, alebo hlada sex, domov, auto a zivotny styl u svalnateho robota v nefunkcnom vztahu, a to co jej chyba (dobry pokec, opora,...) hlada inde, u teba. To ale fungovat dlho nebude, ani jedno, ani druhe.
Povedal takú vetu v zmysle, že po deviatej sa má venovať jemu, nemá so mnou čo vyvolávať. Povedal to vcelku arogantným spôsobom. Samozrejme, že je s ním dobrovoľne, aj keď podľa mňa to nebude láska až za hrob. Je slobodná, má svoj vlastný rozum. Chcem jej dať čas a verím, že ten všetko ukáže. Uvažujem však, že sa možno na istý čas stiahnem úplne, nechám si to ešte prejsť hlavou. Keď sme sa lúčili, podávala mi ruku, ten na nás úplne zazeral a že "dobre, už ste sa rozlúčili", čakal, kedy konečne vypadnem do prdele, hoci to nahlas nepovedal.
Jablko - kamarátky si myslia, že to bol test, či mnou môže manipulovať, ja som sa na tom smial. Z môjho pohľadu to bolo gentlemanské gesto.
Pokiaľ by bola prežitosť riešiť inú babu, nebudem váhať. Ako povedal kamarát, to, že si "narazila" takéhoto, tiež o niečom vypovedá.
Jablko - kamarátky si myslia, že to bol test, či mnou môže manipulovať, ja som sa na tom smial. Z môjho pohľadu to bolo gentlemanské gesto.
Pokiaľ by bola prežitosť riešiť inú babu, nebudem váhať. Ako povedal kamarát, to, že si "narazila" takéhoto, tiež o niečom vypovedá.
par poznamok.
absolutne suhlasim ze to ze ta konfrontoval ten jej chlap ma istu logiku. to ako arogantne sa spraval je samozrejme ina vec mam taku otazku ty si vedel ze on pride ku koncu toho stretka?
ako uprimne keby mam ja priatelku a niekto by za nou chodil z otazkami či si vie predstaviť vztah tak ver tomu ze by som tej priatelke dal na vyber bud on alebo ja.
po tom všetkom čo som si tu precital ti poviem NAOZAJ ale RYCHLO ruky PREČ od nej!!! Ta ženská je manipulatorka horšia ako prostitutka z mojej temy. Neni šanca toto držat ani ako kamaratku načo? ty ju chceš prechovavaš voči nej city (podla toho co tu pišeš) idealizuješ si ju aka je super uzasna. A poviem to kruto no ta holka je svina prvej triedy že sa s tebou takto hrajka hoci velmi dobre vie že ty ju maš uprimne rad.
Autoeditácia príspevku po 3 min 13 sek:
a som zabudol veta keby mi zakaže sa s tebou stretavať tak sa s nim rozidem nie je blaf ale totalny vysmech tebe do ksichtu. joj ale neznasam tento typ žien!!!
absolutne suhlasim ze to ze ta konfrontoval ten jej chlap ma istu logiku. to ako arogantne sa spraval je samozrejme ina vec mam taku otazku ty si vedel ze on pride ku koncu toho stretka?
ako uprimne keby mam ja priatelku a niekto by za nou chodil z otazkami či si vie predstaviť vztah tak ver tomu ze by som tej priatelke dal na vyber bud on alebo ja.
po tom všetkom čo som si tu precital ti poviem NAOZAJ ale RYCHLO ruky PREČ od nej!!! Ta ženská je manipulatorka horšia ako prostitutka z mojej temy. Neni šanca toto držat ani ako kamaratku načo? ty ju chceš prechovavaš voči nej city (podla toho co tu pišeš) idealizuješ si ju aka je super uzasna. A poviem to kruto no ta holka je svina prvej triedy že sa s tebou takto hrajka hoci velmi dobre vie že ty ju maš uprimne rad.
Autoeditácia príspevku po 3 min 13 sek:
a som zabudol veta keby mi zakaže sa s tebou stretavať tak sa s nim rozidem nie je blaf ale totalny vysmech tebe do ksichtu. joj ale neznasam tento typ žien!!!
Marinak
kompi to dobre napisal, ale to uz tu bolo vlastne viackrat spomenute
Ale netreba jej to vycitat, niektore zeny su proste take od prirody, je to ich prirodzenost. Co sa tyka toho jej partnera tak to vobec neries ci je taky alebo makovy, do toho z nas nikoho nic, naviac, ani ho v skutocnosti nepozname, mozno je to v sukromi citlivy básnik, kulturista-intelektual.
Toto vyssie je podstata, zatial co ta zalezitost s jablkom je banalna vec ktoru netreba vobec riesit, je predsa normalne ze ludia ktori sa poznaju si pomahaju.
kompi to dobre napisal, ale to uz tu bolo vlastne viackrat spomenute
Ona je reziserka a v jej hre si postava nielen ty ale aj ten jej "borec". Toto je pomerme bezna situacia, ze zena ktora ma vztah, si drzi jedneho ci viacerych dalsich napadnikov ako "kamaratov", aby udrzovala svojho dlhodobeho partnera v stave vacsej ci mensej ziarlivosti. A ona sa pritom tvari, ze je obetou tej celej situacieTa ženská je manipulatorka
Toto vyssie je podstata, zatial co ta zalezitost s jablkom je banalna vec ktoru netreba vobec riesit, je predsa normalne ze ludia ktori sa poznaju si pomahaju.
Jj, niektoré ženy sú podlé manipulátorky už od prírodygogo956 napísal: 19 jan 2023, 6:13 Ale netreba jej to vycitat, niektore zeny su proste take od prirody, je to ich prirodzenost.
Marinak, ja by som sa na túto ženskú už asi 10-krát medzitým vykašľal kvôli jej "výstrednostiam", aby som použil pekné slovo...
To tam prisla s nim na stretko s tebou, alebo ten jej chlap ju tam nejako vystopoval?Marinak napísal: 18 jan 2023, 21:17 No a poďme si povedať to najdôležitejšie, ku koncu tam prišiel za nami aj on. Nedalo sa na toto pripraviť. Veľký mačo, nabúchaný, BMW, že prečo otravujem jeho priateľku o deviatej večer. Ja som sa nedal a odpovedal som mu, že však ona mi volala ako prvá...
Len jedna rada...
Nabuduce sa nevyhovaraj, ze ona ti volala ako prva, lebo sam vies, ze ma frajera. Ak chces takehoto cava zrusit slovom a urobit si ocko u zeny, tak treba odpovedat stylom, ze dama je uz dospela a vie co robi. Len neviem, ci by taky nesebavedomy bezmozog ako jej frajer, ktory sa jej vrta do vsetkeho v zivote, nevykypel...
kayko
napadlo mi presne toto tiež mu poradit ale niesom si isty ci je to safe nevieš čo za magora je ten typek a ako moze zareagovat v lepšom pripade by si to odsral len marinak v horšom aj ta holka a to asi nechce.....
napadlo mi presne toto tiež mu poradit ale niesom si isty ci je to safe nevieš čo za magora je ten typek a ako moze zareagovat v lepšom pripade by si to odsral len marinak v horšom aj ta holka a to asi nechce.....
Tusim pisal ze boli niekde v obchodaku, teda pod kamerami. Ak by od neho jednu obchytil, vedel by z tejto situacie paradoxne aspon nieco ziskat. Ak by ti jej frajer mal este preplacat daku PN-ku, tak to by bol gol. 
Ale hej, uvedom si ze su tam 2 moznosti:
- ona to zorganizovala tak aby ste sa stretli, a postavila ta do rizika, tym padom je to sebecka pi*a, ruky prec
- ona o tom nevedela a on ju tam fakt nejako vystalkoval, ak s nim teda aj po tom stale je, tak je to tupelo nepripravene na zdravy vztah a moze si za to sama, ruky prec
Ale hej, uvedom si ze su tam 2 moznosti:
- ona to zorganizovala tak aby ste sa stretli, a postavila ta do rizika, tym padom je to sebecka pi*a, ruky prec
- ona o tom nevedela a on ju tam fakt nejako vystalkoval, ak s nim teda aj po tom stale je, tak je to tupelo nepripravene na zdravy vztah a moze si za to sama, ruky prec
podla mna je najvačšia chyba že po tom všetkom čo tu zaznelo ešte stale diskutujeme o tom že s nou by bol možný vôbec nijaky vztah ta žena je čiste zlo!!
To tazko posudit, ci jej nechyba vo vztahu len trochu porozumenia a civilizovanej diskusie a takto to hlada inde, napr. u Marinaka. Na druhu stranu, poznal som taku, ktora nebola stastna vo vztahu - uz boli aj manzelia - ale bala sa rozviest, pretoze to vies, zena sama, s podpriemernym zenskym platom to dnes nema uplne lahke.
Nechcem ju tu obhajovat, ale zase neverim, ze je to vypocitava pipka, na to mi Marinak pride ako slaba korist, aby kvoli nemu riskovala svoj vztah. To ze chcela pomoct s jednym clankom, cert to ber, ale nevyzera, zeby Marinaka kazdy den chcela zneuzivat.
Nechcem ju tu obhajovat, ale zase neverim, ze je to vypocitava pipka, na to mi Marinak pride ako slaba korist, aby kvoli nemu riskovala svoj vztah. To ze chcela pomoct s jednym clankom, cert to ber, ale nevyzera, zeby Marinaka kazdy den chcela zneuzivat.
Ak s tebou v tomto pripade chcela manipulovat, tak sa to da lahko odhalit. Clovek, ktory nie je uprimny sa nechova spontanne, nedokaze uplne skryt svoj umysel a reaguje kontrolovane, bez emocii, alebo hra emocie a posobi neprirodzene. Ak chcela od teba jablko iba preto, aby si ta nejako otestovala, tak by si to zistil podla toho, co s tym jablkom urobila, ci ho nakoniec zjedla, alebo ho len tak odlozila, akoby ju vobec nezaujimalo.Marinak napísal: 18 jan 2023, 21:17 Príhoda s jablkom, neviem, či som ju tu už spomínal, asi nie. Keď sme sedeli na tom raute na seminári...
ani nie ze zneuzivat podla mna si na nom cviči svoje skills ako manipulovať ja si inak dokonca myslim že keby bol marinak trochu viac priami mohol skorovať uz keď sa prvy krat stretli vtedy na to bola nastavena lenže tu sa to už prehuplo do citou z jeho strany...
suhlasim tiez si nemyslim ze je to nejaka mrcha, na druhu stranu uplne suhlasim s tym ze tato tema mala byt uz davno uzavreta a marinak by mal na nu co najskor prestat mysliet, zbytocne robi sebe zle...
Ak si dobre spomínam, to jablko následne aj zjedla. V akom zmysle skórovať?
Ku koncu stretnutia mi povedala, že príde aj jej frajer, lebo chce, aby sme sa zoznámili. Čiže ma postavila pred hotovú vec. To som tu zabudol napísať. Nebolo času ani na to reagovať. Rozoberal som to s kamarátkou v aute a všetko to krásne sedí. U neho má peniaze a sex, u mňa všetko ostatné, rozhovory, porozumenie, pochopenie. Drží si nás oboch. Keď som kamarátke povedal, čo mi včera urobila a ako tam on prišiel, strašne sa nasrala a chcela ísť jej volať
Teraz ale vážna otázka. Dnes som volal s kamarátom vyšetrovateľom, riešili sme niečo ohľadom monografie. Pýtal sa ma, ako sa mám, tak som mu medzi rečou spomenul, že riešim toto. No a presne aj on mi povedal, že je čistá manipulátorka a asi by som to s ňou mal skončiť úplne. To ma primälo zamyslieť sa vážne nad tým. Aj kamarátky mi to schvaľujú. Keď to s ňou budem ďalej ťahať, môže to zle dopadnúť. Ja však nemám to srdce to urobiť... Spýtam sa ešte kamaráta a jednej kamarátky a podľa toho sa rozhodnem. Na strane druhej, chcel by som vidieť, ako naplní tie jej sľuby o tom, že sa polepší. To, že sa triasla, červenala a klopila zrak je znakom toho, že sa bála, aby sa on nedozvedel niečo, čo nemá. Razom by ju vyhodil na ulicu. Musím si to nechať celé prejsť hlavou. Následne učiním rozhodnutie... Človek musí robiť niekedy aj tie nepopulárne rozhodnutia, ale taký je život...
Ku koncu stretnutia mi povedala, že príde aj jej frajer, lebo chce, aby sme sa zoznámili. Čiže ma postavila pred hotovú vec. To som tu zabudol napísať. Nebolo času ani na to reagovať. Rozoberal som to s kamarátkou v aute a všetko to krásne sedí. U neho má peniaze a sex, u mňa všetko ostatné, rozhovory, porozumenie, pochopenie. Drží si nás oboch. Keď som kamarátke povedal, čo mi včera urobila a ako tam on prišiel, strašne sa nasrala a chcela ísť jej volať
Marinak- nepopulárne rozhodnutia robia politici ktorý čo to aj nenapravitelne pokazia. Logické rozhodnutia robí chlap ktorý sa nechce dostať do problemov s cudzou babou a jej chlapom ktorý má na teba evidentne spadeno (český výraz neviem ako sa to povie slovensky).
Bola slobodná ked ťa spoznala a sama si vycapila na whatsapp fotku s ex aby si opäť pekne krásne užívali ten svoj búrlivý vztah
Jedna z citacii z prveho príspevku " Hoci ma kamaráti a kamarátky upozorňovali, aby som si dával pre istotu pozor " POTVRDENE
Bola slobodná ked ťa spoznala a sama si vycapila na whatsapp fotku s ex aby si opäť pekne krásne užívali ten svoj búrlivý vztah
Jedna z citacii z prveho príspevku " Hoci ma kamaráti a kamarátky upozorňovali, aby som si dával pre istotu pozor " POTVRDENE