1. Ktore pochadzaju 300-500 rokov neskor ako udajnde Jezis zil a ked ich spisali, tak boli koncilmi niekokokrat revidovane aby zapadali do predoslich proroctievBlastbit napísal: 12 aug 2023, 15:12 harrison - 1. malby,fresky,zachovalé písomnosti myslím, 2. o janošikovi viem ze len zbijal,kradol,možno nejakým chudobným dal niečo ale ako národneho hrdinu ho neberiem. To je ale niečo podobné ako viliam tell zo švajčiarska, robin hood z anglicka - tíchto ludí beriem skepticky.
A žeby mal robiť jánošík nejaké zázraky, svätojánsku noc to neviem, odkial to máš?
3. lenže je etnický rozdiel medzi židmi a egyptanmi a ich mytologiami, aj ked sú skoro v tej istej oblasti Suezu,Jordánu.
4. aha niečo na principe serialu stargate, tak ale kto verí v mimozemstanov tak prečo neverí v Boha?, 5. aký opak hovorí?
2. Ja som ti chcel len na nazornom priklade ukazat ako ludova slovenost dokaze pridat zazraky vsade
3. Co s tym ma enticky rozdiel? Mat jedneho Boha je proste pre vladnucu vrstvu lahsie ako ich mat osem
4. Ano piramidy boli postavene pomocou mimozemskych technologii ale zas teoria je to pekna... stvoritel ako stvoritel. No stale je to stvoritel medzier.
5. Tie pasaze, ked hovori, ze je ziarlivy a malicherny, ked zabije prvorodenych len aby ukazal moc, ked vyvrazdi cele ludstvo, ked svoj oblubeny navod vyziva ku geneocide, ked jeho prikazania hovoria, ze dat znasilnit si dzceru je ok....