a uz si skúsal kvapkaním napustit flasu vodymLuks napísal: 03 sep 2023, 20:11 je blbosť aby malý prietok nezaznámenavali, to by si potom mohol nechať napustiť fľaše vody a mať vodu zadarmo
Podla mna sú tie hodiny naciachované na nejaký prietok a ked je ten prietok mikro malý, tak nenamerajú ani tuk, nakoniec najmensia jednotka co merajú je 1L, alebo teda jeho desatiny.
Je tam ale este jedna vec co ma znepokojuje, na dome máme namontované pri vstupe do domu hodiny, ale hlavné hodiny sú vo vodomernej sachte a posledne co som odpisoval stavy mi to vychádza, ze medzi hodinami co sú vodární menené pred pár rokmi a nasimi hodinami co máme v dome od stavby domu je nesúlad. Posledne meranie co bol robený odpis je na hodinách vodární za nejakých 17 dní, nieco vyse 2 týzdne natecených 7 kubíkov a na nasich v dome 4 kubíky, takze je tam znacný nepomer a co som robil taký orientacný odber na hodinách doma, tak aspon podla odpustenej vody vyzerajú, ze sú ok, takze bud je problém iba v tom geberite, alebo je problém v hodinách vodární, alebo aj ja.