Banálne/triviálne otázky
Re: Banálne/triviálne otázky
keď ste boli deti, mali ste radšej bielko alebo žĺtok? A ako to máte teraz? zmenili sa chuťové preferencie?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na volskych okach, ci varenych vajickach?
môžeš to rozpísať, ak spôsob prípravy v tvojom pripade rozhoduje
Autoeditácia príspevku po 10 min 44 sek:
lebo ja ako dieťa, som mal velmi rád bielko ale žĺtko skoro vôbec. A v dospelosti sa to obratilo presne naopak. Preto by bolo zaujimave zistit, ci je to všeobecny jav, alebo individualny.
Viac zltok som mal rad v pripade vajicka varene na makko. Asi sa mi to nezmenilo akurat ze si uz nerobievam vajicko na makko. Skor prazenica, volske oko.
-
starysomar
Hardcore addict
Z bielka sneh - "vtáčie mlieko", žĺtka vymiešané s cukrom - mňam.
A mimo - ak som bol chorý, nieč mi nebralo no rascová polievka s vajcom a praženica z veľa vajec áno.
A mimo - ak som bol chorý, nieč mi nebralo no rascová polievka s vajcom a praženica z veľa vajec áno.
-
harrison314
Hardcore addict
Volske oko - tam mi to bolo jedno, teraz mam radsej zltok.
Vajicko na meko - mal som radsej bielok, teraz mi je to jedno.
Takze je tam posun k zltku, ale to je normalne, vekom sa meni vnimanie chuti. Podobne ako dieta som nemohol jest spenat, teraz je super.
Vajicko na meko - mal som radsej bielok, teraz mi je to jedno.
Takze je tam posun k zltku, ale to je normalne, vekom sa meni vnimanie chuti. Podobne ako dieta som nemohol jest spenat, teraz je super.
Aj mas nejaky recept na vtacie mlieko? (Je ich vela na nete, neskusal som.) Jedol som to naposledy ako dieta v mliecnom bare.starysomar napísal: 19 aug 2024, 21:04 Z bielka sneh - "vtáčie mlieko", žĺtka vymiešané s cukrom - mňam.
Zltok s praskovym cukrom som mal tiezvelmi rad ako dieta. Ako dospely som ho tusim ani nejedol.
Obecne vajcia mam rad, volske, prazenica, omeleta. V poslednom case robim ale najviac volske oka z 5ks vajec, kedze po tom nemusim umyvat hrniec, ako po prazenici. Volske oka vykydam na tanier, rozsekam priborom, zmiesam s kuskom sunky, kecupom a roznym korenim.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja som to tiež jedával ako dieťa, robievala mama, nerobil a nerobím si sám - leda tak občas praženicu alebo volské oči. Dávnejšie aj varené vajíčka "na studničku" alebo tak, aby žĺtko ostalo pokiaľ možno tekuté.
No praženicu moja pani spraví lepšie, než ja - mávam tendenciu spraviť tvrdú.
No praženicu moja pani spraví lepšie, než ja - mávam tendenciu spraviť tvrdú.
kde môžem odovzdať staré pneumatiky na diskoch?
Snád tento článok bude odpoved na tvoju otázku https://www.az-pneu.sk/clanky/stare-pne ... h-miestach Odpoved - Zberné miesta.
-
starysomar
Hardcore addict
Kedze sa guma likviduje ako samostatny material, tak nepredpokladam, ze plechace alebo elektrony su z gumy.
-
starysomar
Hardcore addict
Ani ja - preto som to podotkol. Otázka bola "na diskoch". 
-
daniel.daniel
Medium Star
ak to nevies zlikvidovat tak skus to dat na bazos za odvoz...mozno sa niekto potesi diskom.
-
starysomar
Hardcore addict
Dnes záhada Gmailu.
Manželke aj mne došlo varovanie meteokoop pred búrkami.
O chvíľu oba maily zmizli, nie sú ani v spame, ani v zmazanej pošte.
Hmmm...
Manželke aj mne došlo varovanie meteokoop pred búrkami.
O chvíľu oba maily zmizli, nie sú ani v spame, ani v zmazanej pošte.
Hmmm...
-
harrison314
Hardcore addict
Je mozne ze obsahovali prilohu s malweom. Take maily sa rovno mazu (aspon vo firemnom maily to tak mame).
-
starysomar
Hardcore addict
Netuším, nikdy v minulosti som také správanie nezaznamenal.
Šiel som si zapáliť na balkón - na PC vyskočil PoPPeeper notifikátor s tými mailami meteokoop
Prišiel nazad a neboli nikde.
Pozrel som aj webovým rozhraním - nie sú nikde.
Podľa môjho sedliackeho rozumu by mail so závadnou prílohou/obsahom nebol ani doručený preto ma to prekvapilo - vyzerá to akoby bola možnosť následného zmazania omylom zaslaných mailov - lebo búrky v nedohľadne
Šiel som si zapáliť na balkón - na PC vyskočil PoPPeeper notifikátor s tými mailami meteokoop
Prišiel nazad a neboli nikde.
Pozrel som aj webovým rozhraním - nie sú nikde.
Podľa môjho sedliackeho rozumu by mail so závadnou prílohou/obsahom nebol ani doručený preto ma to prekvapilo - vyzerá to akoby bola možnosť následného zmazania omylom zaslaných mailov - lebo búrky v nedohľadne
-
harrison314
Hardcore addict
Ono rovnaky mail mohol prist tisickam dalsich ludi a niektore antovirusove kontroly trvaju dlhsie (napriklad Outlook ako mailova sluzba robi to, ze na virtualke ten email otvara simulaciou pouzivatela a este scrolluje po dokumentoch a zistuje ci sa na virtualke nedeju divne veci). Takze nasledne sa ten mail mohol zmazat vsetkym prijemcom.
-
starysomar
Hardcore addict
Rozumiem. Pred stiahnutím do PC - otvorením ho soft v PC ukáže ale ak ho na serveri niečo zmaže, zmizne. Tak?
-
harrison314
Hardcore addict
Ano, ten mail mas realne na serveri a v klientovi je len jeho kopia.