Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
To už nezmeníš, ale čo zmeníš do budúcna (ak by si nakoniec musel meniť firmu), tak profesionalita v práci je viac ako "kamarátstva a vtípky"
Konieckoncov je lepšie vychádzať s vedením firmy (pokiaľ sa s nimi dá dohodnúť, jednať a že sú v pohode) ako niekoho z kolektívu presviedčať aký máš humor.
Odrob si svoje čo máš a byť kludný na pracovisku (pokiaľ nevyprovokuje iný človek) a potom ísť spokojne domov za svojimi záľubami a ženské spoznávať mimo firmy kde pracuješ (tipov ako a kde ich spoznávať a čo na sebe zmeniť, lebo život je zmena, rád si dostal od každého dosť).
Konieckoncov je lepšie vychádzať s vedením firmy (pokiaľ sa s nimi dá dohodnúť, jednať a že sú v pohode) ako niekoho z kolektívu presviedčať aký máš humor.
Odrob si svoje čo máš a byť kludný na pracovisku (pokiaľ nevyprovokuje iný človek) a potom ísť spokojne domov za svojimi záľubami a ženské spoznávať mimo firmy kde pracuješ (tipov ako a kde ich spoznávať a čo na sebe zmeniť, lebo život je zmena, rád si dostal od každého dosť).
Terepin
Celkovo ale to vyzera že proti tebe nič vážne nemajú, na tvojom mieste by som uznal svoju chybu a bol nabuduce v komunikacii opatrnejší, hlavne co sa vtipov tyka. Tvoj humor nemusi byt zlý, len proste niektori ludia v tvojom zamestnaní maju asi na humor iný vkus.
mať sociálnu inteligenciu znamená, že človek sám vie odhadnúť čo je ešte ok voči druhej strane. Ak si nie je dostatočné istý tak do toho nejde vôbec. Ale na druhej strane ti rozumiem, lebo nie vždy to človek vie správne trafiť tak "akurát" aj ked má uprimny zaujem aby to bolo ok.že nič z toho nemyslím vážne, všetko je to v rámci srandy, a som sa ich dokonca pýtal, či je to u nich kóšer. Nikdy som sa nedočkal u nich negatívnej odpovede.
Celkovo ale to vyzera že proti tebe nič vážne nemajú, na tvojom mieste by som uznal svoju chybu a bol nabuduce v komunikacii opatrnejší, hlavne co sa vtipov tyka. Tvoj humor nemusi byt zlý, len proste niektori ludia v tvojom zamestnaní maju asi na humor iný vkus.
No ja som sa im predtým ospravedlnil, ale evidentne to nestačilo.
Autoeditácia príspevku po 2 min 14 sek:
Autoeditácia príspevku po 2 min 14 sek:
No po tejto skúsenosti moja ochota spoznávať nové ženy klesla na absolútne dno. Ako som povedal - toto mi dá PTSD a odteraz budem každú ženu vnímať ako nebezpečenstvo. Istota je guľomet.Blastbit napísal: 04 okt 2024, 8:29 To už nezmeníš, ale čo zmeníš do budúcna (ak by si nakoniec musel meniť firmu), tak profesionalita v práci je viac ako "kamarátstva a vtípky"
Nemyslím si, že zbierali proti tebe dôkazy. Podľa mňa len dúfali, že si všimneš, že sa nesmejú na tvojich vtipoch či poznámkach, že pochopíš, že to vnímajú ako trápne, nie vtipné, a že teda s tým prestaneš.
Ja mám pocit, že asi nie si veľmi citlivo vnímavý, že nevieš "prečítať atmosféru". Veď usmiali sa na teba, smiali sa spolu s tebou?
Ja mám pocit, že asi nie si veľmi citlivo vnímavý, že nevieš "prečítať atmosféru". Veď usmiali sa na teba, smiali sa spolu s tebou?
klasicky Terepin, on nikdy nespravil nic zle, to len cely svet je proti nemu.
posledna tvoja veta je ale trochu strasidelna, dufam ze "budem kazdu zenu vnimat ako nebezpecenstvo" znamena ze sa im budes vyhybat a minimalizovat s nimi komunikaciu, nie ze odteraz k nim budes este horsi.
posledna tvoja veta je ale trochu strasidelna, dufam ze "budem kazdu zenu vnimat ako nebezpecenstvo" znamena ze sa im budes vyhybat a minimalizovat s nimi komunikaciu, nie ze odteraz k nim budes este horsi.
Terepin -
Potom nevidím význam tejto témy, 2007 - "mám panický strach zo žien", rok 2024 - "ženy vnímať ako nebezpečenstvo"
A to len preto, že nerozumieš tomu, že v práci sa má pracovať, baviť o práci a humorné vtípky si nechať na po-pracovné kecanie.
Mňa osobne veľmi otravuje ak mi pri práci niekto príde niečo dristať nejaké jeho vtipky, humorné drísty, ked potrebujem byť koncentrovaný na prácu. Hlavne ked aj viem, že ak nedám pozor na seba alebo keď zaúčam človeka na niečo čo nerobil a nechcem aby ho pripučil lis z linky.
Ked ti ženská v práci povie, že mám za frajera orangutana, lebo ved všetci muži sú rovnaký (aj keby to myslí ako vtip), nechce sa mi veriť po tomto všetkom, že by si ostal "chladný".
Potom nevidím význam tejto témy, 2007 - "mám panický strach zo žien", rok 2024 - "ženy vnímať ako nebezpečenstvo"
A to len preto, že nerozumieš tomu, že v práci sa má pracovať, baviť o práci a humorné vtípky si nechať na po-pracovné kecanie.
Mňa osobne veľmi otravuje ak mi pri práci niekto príde niečo dristať nejaké jeho vtipky, humorné drísty, ked potrebujem byť koncentrovaný na prácu. Hlavne ked aj viem, že ak nedám pozor na seba alebo keď zaúčam človeka na niečo čo nerobil a nechcem aby ho pripučil lis z linky.
Ked ti ženská v práci povie, že mám za frajera orangutana, lebo ved všetci muži sú rovnaký (aj keby to myslí ako vtip), nechce sa mi veriť po tomto všetkom, že by si ostal "chladný".
Áno. Áno.
Autoeditácia príspevku po 1 min 28 sek:
Keby som si myslel, že som nič zlé nespravil, tak sa neospravedlním. Logicky. Urobil som chyby a kajal som sa za ne. Pred HR.aacid napísal: 04 okt 2024, 9:10 klasicky Terepin, on nikdy nespravil nic zle, to len cely svet je proti nemu.
No nie, budem teraz na ne na ulici vyťahovať kapesný nožík. Si sa sa s koňom zrazil?
Autoeditácia príspevku po 1 min 33 sek:
Mám home office. V kancli mám slúchadlá a všetkých ignorujem.Blastbit napísal: 04 okt 2024, 9:10 Terepin -
Možno že niektoré sa smiali a iné nie. Veď asi nevieš, kto presne sa sťažoval. Možno aj nejaký chlap sa sťažoval, ktovie.
Mená ti asi nedajú.
Mená ti asi nedajú.
Neviem ako ich ignoruješ keď ťa predvolali na HR po tých rečiach
Skrátka v práci pracovať, minimum ľudí si v práci nájde ozajstných priateľov, kamošky.
Skrátka v práci pracovať, minimum ľudí si v práci nájde ozajstných priateľov, kamošky.
-
starysomar
Hardcore addict
Viacerí ste to podľa mňa dobre vystihli. Áno, do práce sa nechodí za kamarátmi, ale zarábať peniaze. Naozaj si netrúfam niekomu radiť do života (do techniky áno), preto som naznačil, že by bolo účelné nájsť zdroj problémov a pokúsiť sa zmeniť ten - ak má niekto dlhodobo opakovane problémy interakcií s okolím - ono nebude "zlé" 
Prešiel som si tým dávno.
Terepin
U ludí ktori su v pravidelnom kontakt je normalne, že sa spolu rozpravaju.
takže s okolím komunikuješ iba velmi málo. Samozrejme na to mas pravo, ale to nie je idealna strategia do kancla.Mám home office. V kancli mám slúchadlá a všetkých ignorujem.
U ludí ktori su v pravidelnom kontakt je normalne, že sa spolu rozpravaju.
Niektorí sa smejú s tebou, niektorí na tebe
Uh, si si zabudol dotiahnuť žiarovku v hlave? Som jasne napísal, že v office ľudí ignorujem. Inak mám home office a takto bol riešený aj kurz nemčiny.Blastbit napísal: 04 okt 2024, 9:20 Neviem ako ich ignoruješ keď ťa predvolali na HR po tých rečiach![]()
Autoeditácia príspevku po 4 min 7 sek:
A s takými ľuďmi sa jednoducho nebavím. Kašlem na nich a pre mňa za mňa nech ich prejde auto na ceste.
Autoeditácia príspevku po 1 min 30 sek:
Ak som v kancli, tak sa zhováram so svojími kolegami, čo sú dvaja ľudia. Ak to len vtedy keď mám čo povedať. Čo vo väčšine prípadov nemám, takže sa venujem len svojím veciam.gogo956 napísal: 04 okt 2024, 10:08 Terepin
takže s okolím komunikuješ iba velmi málo. Samozrejme na to mas pravo, ale to nie je idealna strategia do kancla.
U ludí ktori su v pravidelnom kontakt je normalne, že sa spolu rozpravaju.![]()
Autoeditácia príspevku po 1 min 6 sek:
Ale dali, takže viem presne kto sa sťažoval.zuzanuska napísal: 04 okt 2024, 9:17 Možno že niektoré sa smiali a iné nie. Veď asi nevieš, kto presne sa sťažoval. Možno aj nejaký chlap sa sťažoval, ktovie.
Mená ti asi nedajú.
Autoeditácia príspevku po 1 min 44 sek:
A presne pre toto iných v office neriešim a ani nechodím ani na team building, pretože to nie sú moji kamoši a nemá si s nimi čo povedať; mimo práce pre mňa tí ľudia neexistujú.starysomar napísal: 04 okt 2024, 9:46 Viacerí ste to podľa mňa dobre vystihli. Áno, do práce sa nechodí za kamarátmi, ale zarábať peniaze. Naozaj si netrúfam niekomu radiť do života (do techniky áno), preto som naznačil, že by bolo účelné nájsť zdroj problémov a pokúsiť sa zmeniť ten - ak má niekto dlhodobo opakovane problémy interakcií s okolím - ono nebude "zlé"
je to tvoja strategia ktoru si si sam vybral. Má svoje plusi aj mínusi ako všetko. Niekedy sa ale kamoši hodia..A presne pre toto iných v office neriešim a ani nechodím ani na team building, pretože to nie sú moji kamoši a nemá si s nimi čo povedať; mimo práce pre mňa tí ľudia neexistujú.
Ja som v malom subtíme (traja ľudia) a sme skvelá partia. Mne to bohato stačí.
takze ty vacsinu kolegov ignorujes, nerozpravas sa s nimi, nechodis na spolocne akcie, tak kedy potom stihas robit sexisticke dvojzmyselne poznamky na kolegyne?
ono ti to mozne nepride fer, ze je to dvojity meter ale v ono je to dost velky rozdiel ci blby vtip povie kolega ktoreho vsetci poznaju, stretavaju sa s nim a navzajom si pomahaju ako ked niekto kto je vacsinu casu tichucko, utiahnuty a izolovany.
si to predsav ako americku vysoku skolu, mozno ze zatial co ineho kolegu maju za clena futbaloveho timu tak z teba ide "school shooter" vibe
ono ti to mozne nepride fer, ze je to dvojity meter ale v ono je to dost velky rozdiel ci blby vtip povie kolega ktoreho vsetci poznaju, stretavaju sa s nim a navzajom si pomahaju ako ked niekto kto je vacsinu casu tichucko, utiahnuty a izolovany.
si to predsav ako americku vysoku skolu, mozno ze zatial co ineho kolegu maju za clena futbaloveho timu tak z teba ide "school shooter" vibe
Preco len zenam? Aj chlap moze takto donasat. Cize by si nemal doverovat ziadnej cudzej bytosti.
Good luck with that.
Toto si nedokazem u seba predstavit. Mozno som moc dovercivy ale takto by som nedokazal fungovat.
Fglx - velmi krute ale od pravdy to nema daleko.
Presne na tento meme som si spomenul aj ja.
thisaacid napísal: 04 okt 2024, 13:45 takze ty vacsinu kolegov ignorujes, nerozpravas sa s nimi, nechodis na spolocne akcie, tak kedy potom stihas robit sexisticke dvojzmyselne poznamky na kolegyne?
Úplne sa zdá, že nehovoríš celú pravdu