beardie napísal: 29 okt 2024, 8:25
takze tvoje klamstvo nepodlozis? myslel som si
ked po sebe necitas, tak tazko nieco podkladat.
situacia v roku 1945 a teraz je rozdielna, Turecko roku 1945 bola relativne sekularna krajina, z ktorej chcel Mustafa spravit lepsim miestom na zivot, jeho snahy su teraz Erdoganom decimovane na generaciu dopredu
napisal si:
ten nepomer nie je len v UK, ale vo vsetkych zapadnych krajinach, kde prudko stupol pocet moslimov
v UK aj v Nemecku prudko stupol pocet moslimov po roku 1945 a neznamalo to narast kriminality. zamerne prekrucas.
par ich poslali, viac nestihli, zial
4, slovom styria, su dva pary. takze o ziadne lifrovanie neslo. cely ten spas stat okolo 700M libier.
na kazdom kroku sa da najst kde by boli uzitocnejsie
ja o sebe netvrdim, ze som nejak extra vzdelany
nezda sa ale, ze by si bol schopny svoje dojmy v suvislosti s temou IQ nejak podlozit, zase sa len magas v hovnach, ktore si okolo seba sam rozhadzal
nejake akceptovanie reality, ze inbreeding u UK moslimov je problem, nebude?
musim suhlasit. dokonca aj s obsahom poslednej spravy, ktoru si mi adresoval pred pandemiou.
uzivatelom, ktori neflexia titulmi som sa snazil vysvetlit, bol to hrach o stenu.
ty si sa nielenze nechytil na napovedy, este si ma za ne pourazal. tak preco sa budem snazit, ked to dopadne ako stale a nezoberies si to ako do paty. lebo ty musis pravdu aj ked ju nemas.
nikto vrazdy Slovakmi v Rakusku nerozporuje, fakt nikto, ide o pomer k vsetkym Slovakom v krajine, ktoremu nerozumies
bude tomu tak aj ked kliknem na %1$sZobraziť tento príspevok%2$s.?
on prave potvrdil, ze tvoje okolie sa sprava inak, ako ho pozna on
"nestandarni kamarati" je vulgarne urazanie tvojho okolia? trosku si moc butthurt, ci?
javatar napísal: 28 okt 2024, 21:07
Inak som nepocul o tom, zeby v cenze brit nechcel byt ako white british lebo cast britov su proste hovada. Ale je pravda, ze som sa o tom s kolegami a britskymi kamaratmi nikdy o tomto nerozpraval.
klames

ako by si rucal ty, ak by som tvoje okolie oznacil za nestandardne? tak tisko.
takze opat:
kde som napisal, ze "su vsetci degeni od narodenia a nic z nich byt nemoze"? nikde, lebo si neustale vymyslas a sprosto
klames
sranda diskutovat s niekym, kto nerozumie vyznamu slova priemer, ale obtiera si hubu o vzdelanie inych
Vsak si citaj svoje posty, fCs.
Az na tie zamena suhlasim. Velmi chces hovorit o priemere, ale spravas sa, ako by si nerozumel jeho vyznamu, aj ked na to vzdelanie mas.
Ak s tebou chcem komunikovat, musim ti hladat definicie cudzich slov, lebo v nich mas bordel, alebo ani nepoznas ich vyznam. A kedze tie definicie aktivne ignorujes, preco mam marnit svoj cas?
javatar napísal: 29 okt 2024, 15:11
Z jackb mam pocit, ze sa pohybuje v kruhoch kde sa veci ako politicka korektnost riesi az moc (napr. university campus).
V zivote som v campuse nezil. Bola ambicia ma v tejto teme usvedcovat z toho, ze ja viem o Britanii hovno, ked zije v slonovinovej vezi dakeho skotske campusu kde vsetci hovoria ako z BBC a zerieme len kaviar striebornymi lyzickami, ale nemohlo to byt dalej od pravdy.
Nastastie si clovek moze priatelov vyberat. A kedze white trash neznesu, ze som cudzinec, tak je logicke, ze sa stretavam s ludmi, pre ktorych to problem nie je.