emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 28 okt 2024, 8:21Namiesto toho orezevas ten obrazok na to, ze vsetci su degeni uz od narodenia a nic z nich byt nemoze.
tieto tupe klamstva planujes produkovat aj nadalej? :lol:
A kedze "islam je koren zla" je v britskych basach viac ateistov a krestanov ako moslimov.
stale dookola ukazujes, ako nechapes jednoduchej tabulke a pomerom
Chces ich poslat do stretu Arabskej puste.
Rwanda je v strete Arabskej puste? ty sa hrdis tym, ze poznas geografiu, ale teda nic moc
A premyslaj, co je environmental a co genetical.
no ja som to uz viackrat napisal, ale nezda sa mi, ze tu genetical part nejak poberas
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" vsetci su degeni a nic z nich byt nemoze " - To aby sa opýtal napr. futbalistu moslima Karima Benzemu čo má rodičov z Alžírska, keď emigrovali do Francúzska. :wink:
Zo včera - https://dennikn.sk/minuta/tema/3586/utecenci
" Tisíce ľudí sa v dvoch najväčších mestách na Kanárskych ostrovoch zúčastnili na demonštráciách proti nelegálnej migrácii. "
" Nie sme rasisti, no boli sme príliš ústretoví. Vítame každého, kto príde do našej krajiny, " - zrejme sa im to vypomstilo, solidarita má svoje hranice a nepodporovanie nelegálnosti (páchanie trestných činov aj voči migrantom) je rozumný prístup.
" Nemôžeme nechať naše deti vyjsť na ulicu, pretože sa bojíme, že budú znásilnené alebo dobodané," - nejaký ten migrant je schopný to urobiť, pokiaľ je frustrovaný alebo skrátka kriminálnik. No a riziko ak sa o nich dopredu nič nevie kto sú zač a odkiaľ reálne sú.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

beardie napísal: 28 okt 2024, 9:25 tieto tupe klamstva planujes produkovat aj nadalej? :lol:
Nevypisuj blbosti, nebudem ta parafrazovat. Simple
stale dookola ukazujes, ako nechapes jednoduchej tabulke a pomerom
Ja skor nerozumiem tomu, preco si sa rozhodol zdielat tabulku, ktorej obsah ti protireci :)
Rwanda je v strete Arabskej puste? ty sa hrdis tym, ze poznas geografiu, ale teda nic moc
Nemal si stred Arabskej puste ako plan s kamaratom? Neviem o akej Rwande halucinujes, ked tam pred zrusenim toho mrhania danami poslali jednotky osob.
no ja som to uz viackrat napisal, ale nezda sa mi, ze tu genetical part nejak poberas
Takze imunologia za mesiac a genetika za par hodin nie. :smt017
Skusme si pomoct literaturou.
Ondráš Machuľa, Ťapákovci a ine postavy zo slovenskeho vidieka konca 19. storocia.

Idu Dusicky, tak si dajme aj Draculu, co ty na to?
The strangest figures we saw were the Slovaks, who were more barbarian than the rest, with their big cow-boy hats, great baggy dirty-white trousers, white linen shirts, and enormous heavy leather belts, nearly a foot wide, all studded over with brass nails. They wore high boots, with their trousers tucked into them, and had long black hair and heavy black moustaches. They are very picturesque, but do not look prepossessing. On the stage they would be set down at once as some old Oriental band of brigands. They are, however, I am told, very harmless and rather wanting in natural self-assertion.
https://www.goodreads.com/quotes/100450 ... s-who-were
Ako je mozne, ze ked genetika existuje, moze mat narod, plny patologie, ktoru videli domaci aj cudzi autori, zacat plodit napriklad doktorov matematiky? Nemali sme vsetci past statok na hrebenoch hor?

Uz?
\\zavreli vodcu fasistov za zdielanie lzi, ktore vyustili do vyhrazok smrtou. a ked uz haca, este by mu mohli pridat za leto tohoto roka.
https://www.bbc.co.uk/news/articles/c704eedkqkvo
beardie
Redeemer
Redeemer

lenze ty ma neparafrazujes, opakovane sa uchylujes k tupym klamstvam, ktore nevies podlozit
kde som napisal, ze "su vsetci degeni od narodenia a nic z nich byt nemoze"? nikde, lebo si neustale vymyslas a sprosto klames

nie, ten obsah mi neprotireci, dost jasne ilustruje ako je islam nekompatibilny so zapadnymi hodnotami
ten nepomer nie je len v UK, ale vo vsetkych zapadnych krajinach, kde prudko stupol pocet moslimov

neviem akeho kamarata myslis a tabory v Afrike tiez nie su v Arabskej pusti
do Rwandy zacali lifrovat ilegalov, az kym to nova britska vlada nezrusila

takze zase nic ku genetickej predispozicii k hodnote IQ? myslel som si, miesto toho zase nejake blaboly odveci, tvoja klasika :)

nie, nemali, lebo priemerna hodnota znamena nieco ine, co si ty myslis, opak ukazujes, ako tomu pojmu nechapes, dokonca som ti minule poslal aj obrazok, ale ani ten nepadol na urodnu podu

takze opat post plny klamstiev, zavadzani, nechapani zakladych pojmov a zasieranie diskusie odkazmi, ktore ukazuju tvoj nedostatok zakladneho vzdelania

sa mi zda, ze som uz minule dohladal, ze priemer sa vyucuje niekedy okolo 7. triedy zakladnej skoly, skus sa na to pozriet, pride ti to vhod aj v beznom zivote
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Takze po par dnoch ako pozeram mam viac veci na reagovanie ako casu tak podme aspon strucne:
beardie napísal: 24 okt 2024, 22:29 ////ked sa teda hram, trosku som sa hrabal v datach, nie je to uplne presne, kedze Populatio by religion in Boroughs je z roku 2018 a knife crime by London Borough je z 2021-2023, ale:
- zo 6 boroughs, ktore maju viac ako 20% zastupenie moslimskej populacie sa v hornej polovici Total number of incidents and rate per 100,000 head of population umiestnili 4
Fajn, mame data (neviem ci najdes lepsie o religion, berme ich ake su).
Hned z fleku vidime tvoj confirmation bias. Ano 4 najmoslimskejsie borough sa umiestnili v prvej 16tke.
Druhe a tretie miesto (Southwark vs Haringey) su skoro totozne (za rok 22/23 -> je to 240 vs 239) ale rozdiely v pomere moslimov su 5.8% a 12%, pricom ten 2x viac moslimsky siel z roka na rok z 255 na 239 (2. najvacsi ubytok) a Southwark co ma polovicny pomer moslimov ma druhy najvacsi narast knife crime. Tower Hamlets je area ktora ma skoro 40% moslimov a je presne ta ktoru som spominal, ze sa tu siria Korejske restiky, alkohol kupis 5 minut od mesity, najdes v nej pivovar a podobne. Walham forest ma nad 20% moslimov a je to jedno zo 4 borough kde knife crime klesol.
Ak si chcel nejako ukazat, ze viac moslimov = viac knife crime tak to v tej tabulke musim hodne hladat a hodne ignorovat tie rozdiely aby som to uznal. Aka confirmation bias v priamom prenose.
beardie napísal: 24 okt 2024, 22:29a ako bonus statistiky nabozenstva v base
napriek tomu, ze moslimovia tvoria iba 7 % populacie (England + Wales), v base ich je 18 %, za 20 rokov narast z 8 na 18 %
Kedze v base koncia ludia az po sude tak mozme vidiet, tak mozme vidiet, ze ziadne Sharia sudy ich od nasledkov kriminalnych cinov nechrania. Nebudem sa rypat v tom, ze nevieme aka cast trestnych cinov je nabozensky motivovana. Basy tiez maju disproporcne rasove zastupenie a nebudem z toho robit rasove zavery. Uz davno totiz viem, ze vacsiu mieru kriminality sposobuje najma chudoba a vnimany nedostatok prilezitosti.
beardie napísal: 27 okt 2024, 22:21@javatar: ty si "normalny" alebo sa povazujes za white trash podla Kubkovej definicie vyssie?
afaik este nemas obcianstvo, takze si asi normalny :)
V cenze som bol tusim other white a v dalsom cenze budem stale other white :D (aj ked na obcianstvo sa uz len potrebujem zucastnit ceremonie)
Inak som nepocul o tom, zeby v cenze brit nechcel byt ako white british lebo cast britov su proste hovada. Ale je pravda, ze som sa o tom s kolegami a britskymi kamaratmi nikdy o tomto nerozpraval. Akakolvek kategorizacia ludi kde su rozdiely v ramci skupin vacsie ako rozdiely medzi priemermi skupin, z definicie nedostatocna na posudzovanie skupin samotnych (a ziadna seriozna statistika nie je s tym umyslom tvorena).
beardie
Redeemer
Redeemer

problem je, ze ta prva cast nemala ukazovat, ze nejaka zvysena kriminalita nozov je, kedze, ako si spravne uviedol, tie hodnoty tam nevidno, preto som k tomu ani nedal ziaden zaver, ktory by podporoval nejaku moju "confirmation bias"

to s tou rasou je tiez celkom dobre, ma stat prijimat nizkozarobkove skupiny obyvatelstva, kde je vyssia sanca, ze sklznu do chudoby, co sa moze nepriaznivo prejavit na zvysenej kriminalite?

diky, bud ma nestandardnych kamaratov alebo je to skratka pi*ov***, co si vycucal z prsta
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 28 okt 2024, 20:01 lenze ty ma neparafrazujes, opakovane sa uchylujes k tupym klamstvam, ktore nevies podlozit
kde som napisal, ze "su vsetci degeni od narodenia a nic z nich byt nemoze"? nikde, lebo si neustale vymyslas a sprosto klames
V reakcii na javatara :smt006
Opat zamena. Pises blosti, ktore si nikdy a nicim nepodlozil. Obrazky z fasistickych webov, nefungujuce linky ci tabulky, ktore ti protirecia.
nie, ten obsah mi neprotireci, dost jasne ilustruje ako je islam nekompatibilny so zapadnymi hodnotami
ten nepomer nie je len v UK, ale vo vsetkych zapadnych krajinach, kde prudko stupol pocet moslimov
v UK aj v Nemecku prudko stupol pocet moslimov po roku 1945 ked prisli rekonstruovat krajiny. takze opat vedome klames.
ak by sme mali ist podla tvojej tabulky, tak ze nej vychadza, ze krestanstvo a ateizmus nie su kompatibline so zapadnym svetom, lebo basy su plne krestanov a ateistov.
neviem akeho kamarata myslis a tabory v Afrike tiez nie su v Arabskej pusti
do Rwandy zacali lifrovat ilegalov, az kym to nova britska vlada nezrusila
tak to mas na nic pamat, ked si za menej rok nepamatas kam si chcel vysildlit vsetkych moslimov :smt006
zacali lifrovat? to znie, ako keby tam realne odviezli aspon dve plne lietadla. realita je ina. ty to vies, ale zamerne klames.
takze zase nic ku genetickej predispozicii k hodnote IQ? myslel som si, miesto toho zase nejake blaboly odveci, tvoja klasika :)

nie, nemali, lebo priemerna hodnota znamena nieco ine, co si ty myslis, opak ukazujes, ako tomu pojmu nechapes, dokonca som ti minule poslal aj obrazok, ale ani ten nepadol na urodnu podu
keby si bol vzdelany tak, ako o sebe tvrdis, tak to pochopis. ze vsetko nasvedcuje opaku, tak za to ja skutocne nemozem.
takze opat post plny klamstiev, zavadzani, nechapani zakladych pojmov a zasieranie diskusie odkazmi, ktore ukazuju tvoj nedostatok zakladneho vzdelania

sa mi zda, ze som uz minule dohladal, ze priemer sa vyucuje niekedy okolo 7. triedy zakladnej skoly, skus sa na to pozriet, pride ti to vhod aj v beznom zivote
suhlasim. len tvoje lzi, dristy, neporozumenie zakladnych pojmom, chybajuce akekolvek vyssie vzdelanie. ale "chces diskutovat". pritom hladas len debilka, ktory ti odsuhlasi kazdy tvoj nicim nepodlozeny rasisticky drist. do toho este vulgarne urazanie mojho okolia. naozaj skvela vizitka "vysoko inteligentneho" diskutera.
tolko prazdnej slamy ako reakcia na to, ze Slovaci v Rakusku za mesiac spachali dve brutalne vrazdy.

Inak je smiesne, ako ta vysmial s tym White British, ked si v krystalovej guli videl, ze si bude zaklikavat, ze ma British etnicitu a este si mu podakoval :lol:
to je inak znak toho, ze netusis co etnicita je a si neschopny si vyhladat pojem, ktoremu nerozumies. pritom si tak drzy, ze svoju nevedomost a ciru neschopnost si dovolujes pripisovat mne. ak by som bol ty, tak ta nahlasim za lzi o mne :smt006
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zase klameš o Slovákoch, kedže sa jednalo o cudzincov so získaným slovenským občianstvom.
Prečo nespomenieš Slovákov, ktorý boli zabití vo Viedni ? Viem, lebo anti-Slovák si musí ústa obtierať.
Basy plné moslimov budú vtedy, keď budú na minimálne rovnakej početnej úrovni v UK ako ateisti a kresťania.
Škoda že pri tom Ramadáne si nezačal porušovať všetky ich zvyky, asi by si potom inak pochodil, ale to vieš aj ty sám.
beardie
Redeemer
Redeemer

takze tvoje klamstvo nepodlozis? myslel som si

situacia v roku 1945 a teraz je rozdielna, Turecko roku 1945 bola relativne sekularna krajina, z ktorej chcel Mustafa spravit lepsim miestom na zivot, jeho snahy su teraz Erdoganom decimovane na generaciu dopredu

par ich poslali, viac nestihli, zial

ja o sebe netvrdim, ze som nejak extra vzdelany
nezda sa ale, ze by si bol schopny svoje dojmy v suvislosti s temou IQ nejak podlozit, zase sa len magas v hovnach, ktore si okolo seba sam rozhadzal

nejake akceptovanie reality, ze inbreeding u UK moslimov je problem, nebude?

nikto vrazdy Slovakmi v Rakusku nerozporuje, fakt nikto, ide o pomer k vsetkym Slovakom v krajine, ktoremu nerozumies

on prave potvrdil, ze tvoje okolie sa sprava inak, ako ho pozna on
"nestandarni kamarati" je vulgarne urazanie tvojho okolia? trosku si moc butthurt, ci?

ak klamem, urcite pre teba nemoze byt problem odcitovat moje vyjadrenie a ukazat, kde sa mylim

takze opat:

sranda diskutovat s niekym, kto nerozumie vyznamu slova priemer, ale obtiera si hubu o vzdelanie inych :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal: 28 okt 2024, 21:20problem je, ze ta prva cast nemala ukazovat, ze nejaka zvysena kriminalita nozov je, kedze, ako si spravne uviedol, tie hodnoty tam nevidno, preto som k tomu ani nedal ziaden zaver, ktory by podporoval nejaku moju "confirmation bias"
Ok, moze byt, myslel som, ze chces ukazat, ze islam vytvara/zvysuje nasilne ciny ale ok, vezmeme to tak,ze som to pochopil zle. Ak chces nejaku reakciu tak ale prosim ozrejmi co si tym myslel nech mozem reagovat k veci.
beardie napísal: 28 okt 2024, 21:20to s tou rasou je tiez celkom dobre, ma stat prijimat nizkozarobkove skupiny obyvatelstva, kde je vyssia sanca, ze sklznu do chudoby, co sa moze nepriaznivo prejavit na zvysenej kriminalite?
To je tiez multifaktorove a hlavne, nemozes zobrat data o rase a aplikovat to ako sposobujuci faktor - o tom uz ako ludstvo vieme dost dlho. Ludia z podobneho socioekonomickeho prostredia budu mat hodnotovo v priemere blizsie ako ti z diametralne odlisnejsieho. Pchat do jednej skupiny cernocha z Jamajky a z Johanessburgu je rovnaka blbost ako pchat do jednej skupiny Britskeho moslima z tretej generacie ktory nema problemy s bravcovinou a pivom a moslima ktori len uveri spravam, ze UK je "prakticky moslimske" a ide tam emigrovat s nadejou na naplnenie svojic power fantasies.

Realita je (zialbohu a niekedy aj chvalabohu) ovela komplikovanejsia.
beardie
Redeemer
Redeemer

v pripade rasy suhlasim, ale nabozenstvo si clovek vybera dobrovolne (ak neratam indoktrinaciu od utleho veku, ktora ma samozrejme obrovsky vplyv)

tie nepomery vyznavacov islamu v spojitosti s kriminalitou su zial beznejsie ako sa zda, trpi tym cely zapadny svet, odkedy sa otvorili stavidla
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal: 28 okt 2024, 21:20diky, bud ma nestandardnych kamaratov alebo je to skratka pi*ov***, co si vycucal z prsta
Z jackb mam pocit, ze sa pohybuje v kruhoch kde sa veci ako politicka korektnost riesi az moc (napr. university campus). Snad vo vsetkych socialnych kruhoch co sa pohybujem, sa riesi politika velmi malo. Ale to mozu byt len moje bubliny.

Autoeditácia príspevku po 1 min 7 sek:
beardie napísal: 29 okt 2024, 15:03tie nepomery vyznavacov islamu v spojitosti s kriminalitou su zial beznejsie ako sa zda, trpi tym cely zapadny svet, odkedy sa otvorili stavidla
To tvrdis stale ale sam si si dodal data ktore pripusitia nanajvys tak korelaciu.
beardie
Redeemer
Redeemer

comu by si pripisal narast odsudenych moslimov v Anglicku a Walese o 10+ pb za 10 rokov (z 7,6 % na 18 %)?
medzitym, v Anglicku stupol pocet moslimov o ~1,15 mega z 2,66 na 3,8 mega z 5 % na 6,7 %
ten narast je neproporcny

Wales a Skotsko maju tiez narasty, ale je to "iba" 20k, resp 43k, vzhladom na velkost populacie este ako tak v norme, aktualne su na 2,2 %

povazujes moslimsku migraciu do UK na stupnici (0-10) za jav pozitivny (10) alebo negativny (0)?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal: 29 okt 2024, 15:32comu by si pripisal narast odsudenych moslimov v Anglicku a Walese o 10+ pb za 10 rokov (z 7,6 % na 18 %)?
medzitym, v Anglicku stupol pocet moslimov o ~1,15 mega z 2,66 na 3,8 mega z 5 % na 6,7 %
ten narast je neproporcny
dve veci:
1. Narast je voci 2002 (je to priamov tvojom screenshote). A oproti 2001 (podla linku z Wiki) sli percenta z 3.1 na 6.7. Populacia sla hore o 116% a zastupenie v base o 137%. Ako velmi je to disproporcne necham na teba.
2. Z wiki mozes vycitat, ze vacsina z moslimov zije v Londyne, a na zaklade dat o knife crime uz vieme, ze aspon v tejto oblasti to islam nesposobuje (moze to byt v pripade inych kriminalnych cinov inak).

Comu by som to pripisal? Len svoj nazor, lebo data teraz hladat ani nebudem. Tato krajina sla za poslednych 10 rokov co som tu pekne dolu vodou. Nie pre moslimov ale pre nekompetetnych politikov. Co zvysuje chudobu. Neviem do akej miery su prakticky marginalizovany na pracovnom trhu, ako velmi sa podporuju v ramci komunit a podobne. Musel by som pozriet statistiky z velkych hubov kde ich je vela nakope (London, Birmingham) a porovnat ich s castami kde moslimov vela nie je.
Druha vec je, ze nevieme aka velka cast cinov je nabozensky motivovana.
beardie napísal: 29 okt 2024, 15:32Wales a Skotsko maju tiez narasty, ale je to "iba" 20k, resp 43k, vzhladom na velkost populacie este ako tak v norme, aktualne su na 2,2 %
Skotsko ma moslimov v base 4% teda tiez, nieco okolo dvojnasobne zastupenie oproti populacii.
beardie napísal: 29 okt 2024, 15:32povazujes moslimsku migraciu do UK na stupnici (0-10) za jav pozitivny (10) alebo negativny (0)?
Opat zjednodusena a tendencna otazka, neviem odpovedat, data som nevidel, pocitovo v tomto smere nic nevnimam.

Specifika legalnej moslimskej migracie nepoznam, neviem kolko ich prislo a do akej miery su za narastom ich percent imigranti a a do akej miery je su to ludia narodeni v UK. Zapadny trend hovori, ze bohatsia cast populacie mava menej deti, takze ak mas moslimov prevazne chudobnejsich a viacdetnych tak mas z casti vysvetleny aj narast aj disproporcne zastupenie vo vazeniach.
beardie
Redeemer
Redeemer

javatar napísal: 29 okt 2024, 16:56 dve veci:
1. Narast je voci 2002 (je to priamov tvojom screenshote).
diky, moja chyba, prehliadol som
Populacia sla hore o 116% a zastupenie v base o 137%. Ako velmi je to disproporcne necham na teba.
aktualnu hodnotu, cize ~2-nasobny pomer, povazujem za velku disproporciu
Druha vec je, ze nevieme aka velka cast cinov je nabozensky motivovana.
definuj "nabozensky motivovany", lebo toto mozem chapat v dvoch smeroch:
- pachat nieco v mene nabozenstva, napriklad vrazdy kvoli urazkam Allaha
- pachat skutky, ktore su pre clenov nabozenstva prijatelne (od mnohozenstva az po znasilnovanie a vrazdenie bezvercov), ale domaci pravny system to povazuje za trestny cin (zjednodusene vratane precinov)
Opat zjednodusena a tendencna otazka, neviem odpovedat, data som nevidel, pocitovo v tomto smere nic nevnimam.
akceptujem
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 29 okt 2024, 8:25 takze tvoje klamstvo nepodlozis? myslel som si
ked po sebe necitas, tak tazko nieco podkladat.
situacia v roku 1945 a teraz je rozdielna, Turecko roku 1945 bola relativne sekularna krajina, z ktorej chcel Mustafa spravit lepsim miestom na zivot, jeho snahy su teraz Erdoganom decimovane na generaciu dopredu
napisal si:
v UK aj v Nemecku prudko stupol pocet moslimov po roku 1945 a neznamalo to narast kriminality. zamerne prekrucas.
par ich poslali, viac nestihli, zial
4, slovom styria, su dva pary. takze o ziadne lifrovanie neslo. cely ten spas stat okolo 700M libier.
na kazdom kroku sa da najst kde by boli uzitocnejsie
ja o sebe netvrdim, ze som nejak extra vzdelany
nezda sa ale, ze by si bol schopny svoje dojmy v suvislosti s temou IQ nejak podlozit, zase sa len magas v hovnach, ktore si okolo seba sam rozhadzal

nejake akceptovanie reality, ze inbreeding u UK moslimov je problem, nebude?
musim suhlasit. dokonca aj s obsahom poslednej spravy, ktoru si mi adresoval pred pandemiou.
uzivatelom, ktori neflexia titulmi som sa snazil vysvetlit, bol to hrach o stenu.
ty si sa nielenze nechytil na napovedy, este si ma za ne pourazal. tak preco sa budem snazit, ked to dopadne ako stale a nezoberies si to ako do paty. lebo ty musis pravdu aj ked ju nemas.
nikto vrazdy Slovakmi v Rakusku nerozporuje, fakt nikto, ide o pomer k vsetkym Slovakom v krajine, ktoremu nerozumies
bude tomu tak aj ked kliknem na %1$sZobraziť tento príspevok%2$s.?
on prave potvrdil, ze tvoje okolie sa sprava inak, ako ho pozna on
"nestandarni kamarati" je vulgarne urazanie tvojho okolia? trosku si moc butthurt, ci?
javatar napísal: 28 okt 2024, 21:07 Inak som nepocul o tom, zeby v cenze brit nechcel byt ako white british lebo cast britov su proste hovada. Ale je pravda, ze som sa o tom s kolegami a britskymi kamaratmi nikdy o tomto nerozpraval.
klames :)
ako by si rucal ty, ak by som tvoje okolie oznacil za nestandardne? tak tisko.
takze opat:

sranda diskutovat s niekym, kto nerozumie vyznamu slova priemer, ale obtiera si hubu o vzdelanie inych :)
Vsak si citaj svoje posty, fCs.

Az na tie zamena suhlasim. Velmi chces hovorit o priemere, ale spravas sa, ako by si nerozumel jeho vyznamu, aj ked na to vzdelanie mas.
Ak s tebou chcem komunikovat, musim ti hladat definicie cudzich slov, lebo v nich mas bordel, alebo ani nepoznas ich vyznam. A kedze tie definicie aktivne ignorujes, preco mam marnit svoj cas?
javatar napísal: 29 okt 2024, 15:11 Z jackb mam pocit, ze sa pohybuje v kruhoch kde sa veci ako politicka korektnost riesi az moc (napr. university campus).
V zivote som v campuse nezil. Bola ambicia ma v tejto teme usvedcovat z toho, ze ja viem o Britanii hovno, ked zije v slonovinovej vezi dakeho skotske campusu kde vsetci hovoria ako z BBC a zerieme len kaviar striebornymi lyzickami, ale nemohlo to byt dalej od pravdy.
Nastastie si clovek moze priatelov vyberat. A kedze white trash neznesu, ze som cudzinec, tak je logicke, ze sa stretavam s ludmi, pre ktorych to problem nie je.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

" bude tomu tak aj ked kliknem na %1$sZobraziť tento príspevok%2$s.? " - každý vie že píšeš o mne.
V dvoch konkrétnych uvedených prípadov sa nejednalo o originál Slovákov, no SK občianstvo mali - získali.
Samozrejme bolo by naivné si myslieť, že žiaden originál Slovák - imigrant nepácha trestné činy v Rakúsku, či inde.
Ale stále si sa akosi nevyjadril ani nepohoršil nad tým, že pár Slovákov imigrantov zabil český imigrant, to je asi ok ?
Edit nižšie - beardie reagoval na jackba, aby tomu porozumeli aj úplne nezaintresovaní čitatelia.
beardie
Redeemer
Redeemer

takze opat nic relevantne, ziadne vysvetlenie tvojich klamstiev, ako obvykle, dakujem za prijemne straveny cas
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja som ukazal tvoje klamstva a nic s tym robit nechces. Tvoj problem.
Je ale zabavne, ako si naskocil na retoriku, ktoru tu mal hughito a nie je ti to divne, ani trapne.

Takze si zase len naklamal o cudzincoch, o mne, odignoroval si oficialne britske statistiky a zase das na stvrtroka pokoj.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal: 29 okt 2024, 17:04definuj "nabozensky motivovany", lebo toto mozem chapat v dvoch smeroch:
- pachat nieco v mene nabozenstva, napriklad vrazdy kvoli urazkam Allaha
- pachat skutky, ktore su pre clenov nabozenstva prijatelne (od mnohozenstva az po znasilnovanie a vrazdenie bezvercov), ale domaci pravny system to povazuje za trestny cin (zjednodusene vratane precinov)
Definoval by som to ako:
1. to co si spomenul (oba)
2. trestne ciny pretoze sa moslim citi nadradeny nemoslimovi
3. trestne ciny pretoze moslim chce znemoznit/zneprijemnit nemoslimovi zit v prostredi ktore chce moslim pre "svojich"

Ako priklad nenabozensky motivovaneho trestneho cinu:
Ublizenie na zdravi fanusikovi konkurecneho futbaloveho timu.

Kedze nam ide o pomer cinov tak pokojne mozes svoje aj moje body zhrnut pod jednu kategoriu.

Autoeditácia príspevku po 1 min 29 sek:
jackb napísal: 29 okt 2024, 17:50Nastastie si clovek moze priatelov vyberat. A kedze white trash neznesu, ze som cudzinec, tak je logicke, ze sa stretavam s ludmi, pre ktorych to problem nie je.
Ako casto vo svojich kruhoch preberas temy okolo politickej korektnosti a diskriminacie?
Napísať odpoveď