Fakt veríš takýmto videám, kde urobia jeden test s jedným autom a to náhodou prežije? Chceš mi povedať, že keby som lial tvoj zázračný metabond lebo takúto podobnú vec, tak by turbodiesel PD prežil jazdu bez oleja bez jedinej škody? Ako fakt si naivný. Znovu ti na to len poviem, že je to jeden test, žiadna vzorka nič. V komentároch im to ľudia aj vyčítali.starysomar napísal: 20 feb 2025, 19:07 Ak by ten motor bol býval ošetrený (hoci tým Ekolube), s vysokou pravdepodobnosťou by bol vydržal. Pravda olejové vane sa často nerozbijú, no pár nie len pretekárov skúsenosť s prerazenými olejovými vaňami má.
Opakovane tie isté výsledky, pri xyz testoch, xyz rôznych vozidlách, atď, atď.Čo sú "nespochybniteľné dáta?" Komu a ktorým možno 100% veriť?
Inak povedané, ak ty tvrdíš, že tvoj motor prežil raz benzín len vďaka výnimočnosti metabondu (ako si to nazval), tak keďže metabnod používaš pravidelne, tak by to tvoj motor mal prežiť znovu a bez ujmy. Čiže umyselne natankuj znovu benzín a vyjazdi ho. Keď to prežilo raz a ešte sám tvrdíš, že bez ujmy a všetko je v pohode, prežije to aj druhý krát. či nechceš riskovať, žeby náhodou už metabond nezafungpval a motor by kľakol?
To platí aj pre metabondVýrobcovia dokážu popísať nemálo slušne povedané neprávd.
A načo my ako pracujúci ľudia mname svoj čas je takisto naša vec a teba to vôbec nemá čo rozčuľovať, že my reagujeme na niečo čo nepoužívame.Na čo míňam ako dôchodca čas je naozaj moja vec a reagovať na niektoré naozaj neproduktívne námietky ako chcem je moje právo.
Takže spochybňovanie vieri je tiež somárstvo? Či vieru spochybňovať môžeš ale metabond už nie? Tvoja veta je veľmi vágne napísaná a dá sa otočiť aj proti tebe.Spochybňovať niečo, s čím majú iní veľmi dobré dlhoročné skúsenosti je tiež každého právo. Otázne je, čo ho k tomu vedie a čo je vlastne väčšie somárstvo.