Ved som to aj skusal, aj dosladit steviou, ale nebolo to celkom ono.
Iba malo
veganskych jogurtov je bez prichute a je to celkom casovo narocne, aj ked sa nezda, musim si kupit konkretne ovocie, do jogurtu ide velmi malo, je to neprakticke, napr. jahody sa nedaju kupit na kusy, iba balenie, potom sa to pokazi, aj odhadnut napr. kolko stevie tam dat a pod.
Prave
Ovsanek a tusim aj
Sojacik maju len prirodne sladidla, takze toto je zatial cesta pre mna, ale chcel by som aj ine verzie, konzistencie a pod.
Stale si neviem pomoct, ale to nikomu nechyba, nikto nechce sladkosti, ktore su sladke, bez cukru a umelin a este k tomu aj zdrave?
Okrem toho stale hladam aj
zdrave slane snacky, zatial som nasiel nejake cipsy z hnedej celozrnnej ryze, tu su tie, ktore som nasiel, jedny som aj skusal a boli dobre:
-
Bombus Celozrnné ryžové chipsy pohánka & amaranth 60 g - Tesco Groceries (Chipsy 83% (hnedá celozrnná ryža 80%, pohánka 17%, amaranth 3%), Olivový olej 16%, Soľ 1%)
-
Bombus Celozrnné ryžové chipsy chia & quinoa 60 g - Tesco Groceries (Chipsy 83% ( hnedá celozrnná ryža 85%, chia (Salvia hispanica) 5%, quinoa 5%, jáhly), Olivový olej 16%, Soľ 1%)
Zdrave sladke napoje bez cukru, froktozovo-glokozoveho sirupu a umelych sladidiel, som zatial nenasiel, zrejme jedina moznost je teply zeleny caj, alebo vyrobit si studeny, sladit steviou, prip. mate iny napad?