Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Jedna éra sa končí. Už od januára 2026 budú nedostupné populárne hudobné a zábavné stanice, ktoré formovali generácie divákov. Na trhu by mala ostať jediná stanica.
Hudobné stanice pod značkou MTV, ktoré dlhé roky sprevádzali fanúšikov hudby, u nás prestanú vysielať na konci 2025. Podľa zistení Živé.sk budú na našom trhu, ale aj na ďalších trhoch zrušené mnohé kanály pod značkou MTV.
Z obrazoviek zmiznú stanice hudobné televízie Club MTV, MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s, MTV Hits a aj program MTV Live HD. Zároveň skončia aj programy Comedy Central a Paramount Network určené pre maďarský hovoriacich divákov, ktoré však boli dostupné aj v ponuke slovenských operátorov.
Zdroj: https://regiony.zoznam.sk/koniec-jednej ... ieme-viac/
Hudobné stanice pod značkou MTV, ktoré dlhé roky sprevádzali fanúšikov hudby, u nás prestanú vysielať na konci 2025. Podľa zistení Živé.sk budú na našom trhu, ale aj na ďalších trhoch zrušené mnohé kanály pod značkou MTV.
Z obrazoviek zmiznú stanice hudobné televízie Club MTV, MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s, MTV Hits a aj program MTV Live HD. Zároveň skončia aj programy Comedy Central a Paramount Network určené pre maďarský hovoriacich divákov, ktoré však boli dostupné aj v ponuke slovenských operátorov.
Zdroj: https://regiony.zoznam.sk/koniec-jednej ... ieme-viac/
-
K-u-b-i-a-k
Addict
používa z vás niekto sweetv? spokojnosť?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mal som na tri mesiace na skusku zdarma, aplikacia fungovala v TV aj cez PC sa dalo pozerat, bez problemov. Ale nepouzival som to, tak som to nechal vyprsat.
Bezna IP TV. Maju skusobnu dobu na 7 dni zadarmo, tak vyskusaj. Pripadne pozri Lepsia TV, na tom funguje kamarat a tiez bez problemov.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
váham len medzi antik a sweet. majú programy, ktoré potrebujem pre rodičov. antik mám odskúšaný, ale sweet mi príde lepšie rozhranie. musím ho teda poriadne vyskúšať.
Skus, uvidis. O sluzbu ako taku by som sa nebal, skor prave o to rozhranie a volbu kanalov.
UPC TV má najlepšie hodnotenú appku.

-
K-u-b-i-a-k
Addict
áno, aj najdrahšiu 
mamka prave presla na upc tv, nie je moc spokojna, myslim ze sledovanietv je stale lepsie.
Sledovanietv má ale veľké oneskorenie, vyše 90 sekúnd.
A aky vplyv ma oneskorenie na sledovanie tv? Ze spravy nezacnu o 19:00, ale az o minutu a pol neskor? Alebo ked hrame hokej a padne gol, tak pocujem krik od susedov, ze padol gol? Ci aky vplyv ma 90 sekundove oneskorenie na sledovanie telky a pripadne archivu?
Sweet.tv pri hudobnych staniciach nema archiv.
Archiv je bezne len pri SK a CZ staniciach. Mnoho sluzieb nema archiv pre Eurosport, RTL ci Senzi TV.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja najviac využívam archív na discovery a history.
UPC TV má archív pri ORF a to možno nemá nikto...