Chcem kúpiť auto
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
malo by to byt okamzite po prepise
Autoeditácia príspevku po 17 sek:
ak ti prislo uz potvrdenie ak si to robil online
Autoeditácia príspevku po 17 sek:
ak ti prislo uz potvrdenie ak si to robil online
-
nejakymarko
Addict
Hm...tak sa asi niekde stala chyba....Predávajúci vyplnil žiadosť o zmenu (Žiadosť o zmenu držby alebo vlastníctva vozidla), podpísal, do schránky mu prišla sprava že žiadosť vola zaregistrovaná alebo niečo také.
Ja som išiel na "ŽIADOSŤ O ZÁPIS NOVÉHO DRŽITEĽA VOZIDLA" , zadám EČV a napíš mi, že "Nemáte oprávnenie realizovať na zadanom vozidle požadovaný úkon za inú osobu." Mne do mojej schránky zatiaľ nič neprišlo.
Ja som išiel na "ŽIADOSŤ O ZÁPIS NOVÉHO DRŽITEĽA VOZIDLA" , zadám EČV a napíš mi, že "Nemáte oprávnenie realizovať na zadanom vozidle požadovaný úkon za inú osobu." Mne do mojej schránky zatiaľ nič neprišlo.
-
guess.whoo
Redeemer
to, ze bola zaregistrovana neznamena, ze bola zrealizovana, pride dalsia sprava
-
nejakymarko
Addict
No to som sa pôvodne pýtal, len asi zle
. Že ako dlho cca trvá od podania žiadosti, po jej spracovanie? Či je to v hodinách, alebo dňoch? 
-
guess.whoo
Redeemer
do jedneho dna obvykle
-
nejakymarko
Addict
Je možné, že to od piatku poobedia ešte neprebehlo?
Ano, je to mozne. Lebo to niekto na policii neodklikol.
-
starysomar
Hardcore addict
Mozno to dorabaju rucne.
-
nejakymarko
Addict
Páni, ako správne prebieha ten proces? Nepovažujem sa za úplne blbého, ale toto je na mňa moc
Prvý pokus sa nepodaril, lebo som pri odklikol len zmenu majitela a nie zmenu držiteľa. Keď sa takmer týždeň nič nedialo, zavolal som na infolinku na MINV, tam mi povedali kde je problém, žiadosť zrušili a dnes pokus č.2
- urobili sme s bývalou majiteľkou zmenu majiteľa a držiteľa vozidla
- mne do schránky prišlo
A musí ešte nejaké úkony robiť aj predajca, alebo už nie? (Lebo pani moc nie je doma v slovensko.sk)
Ďakujem
- urobili sme s bývalou majiteľkou zmenu majiteľa a držiteľa vozidla
- mne do schránky prišlo
- prebehlo teda všetko korektne a už mám len čakať, kým to niekto niekde "odklikne"?1. STARÁ MAJITEĽKA požiadal o zmenu držby vozidla XX000XX na Vašu osobu. Súhlas so zmenou držby vozidla udelíte použitím elektronickej služby kliknutím na nasledovný odkaz: https://..... - ten som vyplnil a podpísal
2. Doručenka k Súhlas kupujúceho so zmenou držby vozidla na svoju osobu (STARÁ MAJITEĽKA)
3. Súhlas kupujúceho so zmenou držby vozidla na svoju osobu (STARÁ MAJITEĽKA) bola prijatá. Nasleduje proces vyhodnotenia žiadosti.
Počkajte, prosím, na obdržanie ďalšej správy.
4. Zrealizované zapísanie splnomocnenia (Identifikátor splnomocnenia: 123456). Splnomocniteľ týmto vyjadril súhlas, že splnomocnenec môže konať v jeho mene v rámci uvedenej záležitosti.
A musí ešte nejaké úkony robiť aj predajca, alebo už nie? (Lebo pani moc nie je doma v slovensko.sk)
Ďakujem
-
nejakymarko
Addict
Je OK, že zatiaľ všetky správy (okrem teda splnomocnenia) chodia bývalej majiteľke (potvrdenie o zaplatení napr.) a mne ako novému majiteľovi má prísť len SMS o informáciách o doručení zásielky (tipujem veľký TP)?
Ďakujem
/ten proces je za mňa veľmi zdĺhavý, mohol som to pokojne vybaviť na polícii, asi by to bolo celé rýchlejšie a jednoznačnejšie/
Ďakujem
/ten proces je za mňa veľmi zdĺhavý, mohol som to pokojne vybaviť na polícii, asi by to bolo celé rýchlejšie a jednoznačnejšie/
-
nejakymarko
Addict
Tak veľký TP už mám u seba, akurát teda auto nevidím na stránke minv v sekcii eVozidla > Moje vozidla. Je to OK a je to taký zdĺhavý proces, alebo niekde ešte nastala chyba?