Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?

Príspevok od používateľa ephramko »

Ľudia stále zabúdajú na to, že LIDL je diskont, nie supermarket. Takže nakúpili tie najlacnejšie pokladne, ktoré neberú hotovosť, nemajú centrálny pultík, takže tam zamestnanec musí pobehovať a nemajú ani scan&shop. Snáď sa to časom zmení.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

hojko napísal: 15 jan 2026, 12:32 Lenze su stale predajne, kde nemas inu moznost. Poznam jeden Lidl, kde bezia len samoobsluzne.
neni to tak ze ked poprosis osobu co tie smoobslusne strazi tak ti to nablokuju aj na samoobslusnej? viac krat som musel cakat kym osoba pride za mnou a nahodi mi prave napriklad to pivo lebo starsej pani blokovala cely nakup a vsetko za nu vyklikala.

osobne tiez kodim do samoobsluznych pokial je to pre mna rychlejsie. urcite to ma nejake nevyhody oproti obsluhe ale vacsinou u mna prevazuju tie vyhody.
mLuks napísal: 15 jan 2026, 20:07Inak, najlepšia vec čo mi aj najviac vyhovuje je snac and shop, teda ten skener už počas nákupu. Rovno si to ukladám do tašiek, košíka a mám pokoj až po auto.
som este neskusal a vzdy si hovorim ze by som mal su tie skenery. pride mi ze to riesi vacsinu nevyhod (nemusis pri pokladni riesi co su to za jablka lebo naskenujes priamo stitok pred jablkami.
ked ja som si isty ze by som urcite nieco zabudol naskenovat, minimalne na zaciatku...
ako je to s kontrolami? uz ta kontrolovali niekedy?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

aacid napísal: 15 jan 2026, 20:21 neni to tak ze ked poprosis osobu co tie smoobslusne strazi tak ti to nablokuju aj na samoobslusnej? viac krat som musel cakat kym osoba pride za mnou a nahodi mi prave napriklad to pivo lebo starsej pani blokovala cely nakup a vsetko za nu vyklikala.
mali by tam byť len ako asistenti pre schválenie veku, prípadne keď sa niečo domrví, ale samozrejme, že kvôli prozákaznickému prístupu ti nablokujú aj celý nákup, pokiaľ sa tváriš, že si ľavý :D
som este neskusal a vzdy si hovorim ze by som mal su tie skenery. pride mi ze to riesi vacsinu nevyhod (nemusis pri pokladni riesi co su to za jablka lebo naskenujes priamo stitok pred jablkami.
ked ja som si isty ze by som urcite nieco zabudol naskenovat, minimalne na zaciatku...
ako je to s kontrolami? uz ta kontrolovali niekedy?
váhove položky (zeleniva/ovocie) si musíš odvážiť aj tak sám, na váhe na oddelení, vytlačí ti štítok a ten si oskenuješ, kusové položky so zeleniny/ovocia skenuješ len cenovky. Na voľnom pečive skenuješ cenovky, inak eany produktov.

kontrola vychádza asi na každý piaty nakup (čo som vedel ako to fungovalo predtým, možno to už zmenili, hovorím za Tesco) možno aj od sumy nákupu. Keď ti zapíska scaner na kontrolu tak si len teta oscanuje náhodne položky ktoré si ona vyberie. Systém je tam dáva buď počet položiek, alebo sumu. Je to trošku o hubu, keď sa chudak teta musí hrabať v taške ale zvyčajne nemusela vyberať celú :D

za mňa je to pohodlnejšie, keď na teba nevyjde kontrola, tak proste len prídeš s naloženým košíkom, spáruješ pokladňu so sekenerom, zaplatíš a ideš preč
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Keď mám veľký nákup okolo 150€, tak v Lidli musím ísť na normálnu pokladňu, lebo na samoobslužnú sa to nezmestí.

Keď mám menší nákup, tak nemám problém ísť na samoobslužnú, ale neskutočne ma vytáča keď po naskenovaní a vložení tovaru to chce kontrolu obsluhy....a sú to bežné veci s pevnou hmotnosťou...u pečiva by som to pochopil... Minule to to bola každá tretia položka, skoro som vypenil.

Inak skener čo majú v Tesco a Kaufland nepoužívam, skôr používam na nákup priamo apku Kaufland, mohli by to mať aj v Lidl.... Ešte keby sa to synchronizovalo s vytvoreným nákupným zoznamom v apke, bolo by to fajn.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Vidíš, že aj Tesco má Scan&Shop appku, idem stiahnuť a vyskúšam pri najbližšom nákupe. Vždy som sa nadtým pozastavil ale vždy som potom na to aj zabudol a nakoniec zobral normálny scaner zo stojanov.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Skúšali ste A2 BIO mlieko? Výborné chuťovo, aj nutričné hodnoty parádne :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

fildinko napísal: 19 jan 2026, 6:31 Skúšali ste A2 BIO mlieko? Výborné chuťovo, aj nutričné hodnoty parádne :)
áno, bolo fajn, je kvalitné. Len keby nestalo 2€ :?
Napísať odpoveď