Nesmrtelnost

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dozijeme sa nesmrtelnosti?

Ano
54
22%
Nie
187
78%

Celkom hlasov: 241

doher
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa doher »

nechcel by som sa dozit nesmrtelnosti, urcite nie :o
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Možno budú lekári vedieť predĺžiť život, ale ľudia určite nebudú nesmrteľní.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nesmrtelny asi tazko ale starnut by mohli prestat :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

/Nevermind/.am napísal:lol super topic, a co keby sa toho dozilo toto forum?
to by bolo super keby si ho predávali generácia hojkovcov..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

MS FRANKY napísal:to by bolo super keby si ho predávali generácia hojkovcov..
lol to by som nechcel aby tu moje decko sedelo tolko co ja :lol:
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

drakeman napísal:si teraz dobre zadrel ale nevadi. vsetko sme si do... dobre sa ti zije v smrade od aut, cigaret, ked si v samich srackach (nie doslova), vsade vidis bordel...
Dude radsej si sadni a zamysli sa aky bol zivot pred 100, 200, 300 rokmi... cim dalej ides do minulosti tym je to horsie...
tryagain1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tryagain1 »

ja chcem este prezit vela zivotov po tomto a nesmrtelnost by bolo mucenie, nikolko dalsich milionov rokov navyse ... ee... skor zaujimavejsie aspon pre mna by bolo dozit sa veku okolo 115r v plnom zdravi :)
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

kandler napísal:Dude radsej si sadni a zamysli sa aky bol zivot pred 100, 200, 300 rokmi... cim dalej ides do minulosti tym je to horsie...
Ty si fakt riadny LOLO. Ved vies ake mali ovela cistejsie ovzdusie?? Mozno o takych 500 rokov bude zase, ak ludia prestanu vraviet, ze vsetko ide dolu vodov a zacnu daco robyt pre to, aby sa zilo lepsie.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

kandler napísal:Dude radsej si sadni a zamysli sa aky bol zivot pred 100, 200, 300 rokmi... cim dalej ides do minulosti tym je to horsie...
hej horsie ? a v com ? ze sme namali taku techniku ako teraz ? ze sme mali cistejsie ovzdusie ako teraz ? menej nasilia ako teraz ? je sice pravda, ze krestania a cirkev pi*ov*** do vsetkeho a robili sa neviem akymi bohmi ale myslel som daleko daleko do minulosti.
kandler
Medium Star
Medium Star

A co mate stale s tym vzduchom? Znecistenie tu je, pravda, ale rozhodne ne tak tragicke... Je to dan, ktoru platime za nase pohodlne zivoty. Celkova zivotna uroven bola omnoho mensia ako dnes. Ale tato debata je o perspektive biologickej nesmrtelnosti a nie o socialnoekonomickom vyvoji ludstva... 8)
kandler
Medium Star
Medium Star

drakeman napísal:hej horsie ? a v com ? ze sme namali taku techniku ako teraz ? ze sme mali cistejsie ovzdusie ako teraz ? menej nasilia ako teraz ? je sice pravda, ze krestania a cirkev pi*ov*** do vsetkeho a robili sa neviem akymi bohmi ale myslel som daleko daleko do minulosti.
A odkedy su technologie minusom pre moderny svet? Nasilia bolo dost aj predtym, akurat bolo menej ludi, cize sa to navonok neprejavilo tak ako dnes. ALebo snad xces povedat, ze vsetci boli svati? Bullshit nigga, vtomto ohlade sa svet nikdy nezmeni...
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

kandler napísal:A odkedy su technologie minusom pre moderny svet? Nasilia bolo dost aj predtym, akurat bolo menej ludi, cize sa to navonok neprejavilo tak ako dnes. ALebo snad xces povedat, ze vsetci boli svati? Bullshit nigga, vtomto ohlade sa svet nikdy nezmeni...
Jezisi. Bud si totalne hlupy alebo mas obrovske ruzove okuliare pred nosom. Co z ovdusim , to nie je dan za nase pohodlne zivoty, ale za pohodlne zivoty par bohatych, ktory toto nase ovzdusie znecistuju, len pre svoje zbohatnutie. Niektorim luidom sa hovori, ze sa im dobre zije ked su z bohatej rodiny.....................................................
kandler
Medium Star
Medium Star

A ty si jeden z tych, co tvrdia, ze svet sa utapa v srackach, bo je to moc kool a hovoria to aj vseci ostatni. Vedieme tak spokojne, relativne pohodlne zivoty, ze z nudy si uz nic lepsie nevieme vymysliet ako bedakat nad nasim trpkym osudom. Nebudem tu teraz rozoberat do detailov rozdiel v urovni zivota dneska a 16. storocia. Myslim, ze kazdy je na tolko inteligentny, aby si spocital kolko je dva a dva :P
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Aryan Angel napísal:lol to by som nechcel aby tu moje decko sedelo tolko co ja :lol:
Nemyslel som tvoje ale hojkove..
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:A odkedy su technologie minusom pre moderny svet? Nasilia bolo dost aj predtym, akurat bolo menej ludi, cize sa to navonok neprejavilo tak ako dnes. ALebo snad xces povedat, ze vsetci boli svati? Bullshit nigga, vtomto ohlade sa svet nikdy nezmeni...
vacne. hlavne tie, ktore nicia nase prostredie a co je horsie, zabijaju nevinnych ludi. je sice pravda ze sa da zabit cimkolvek, ale ked je*** niekde daku bombu, hned mas po 10 - 100 kach ludi. neboj, neboli svati a ani teraz nik nie je (okrem bozskej osoby) mas pravdu ze sa nezmani, ale mal by sa, pretoze ak pojde tymto smerom aj dalej, za chvilku sa znovu vyhubime!
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

azimut3 napísal:Jezisi. Bud si totalne hlupy alebo mas obrovske ruzove okuliare pred nosom. Co z ovdusim , to nie je dan za nase pohodlne zivoty, ale za pohodlne zivoty par bohatych, ktory toto nase ovzdusie znecistuju, len pre svoje zbohatnutie. Niektorim luidom sa hovori, ze sa im dobre zije ked su z bohatej rodiny.....................................................
A ty si odkial prisiel? Spred 300 rokov? Nevedel som ze len zamozne rodiny maju auto, chladnicku, splachovaci zachod, sprchu, vonafky,... To som asi fakt zamozny clovek, ja zemepan...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

drakeman napísal:za chvilku sa znovu vyhubime!
zatial sme sa este nije :) myslim ani raz.. 8)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:zatial sme sa este nije :) myslim ani raz.. 8)
a co stara otrepana tema o atlantide
kandler
Medium Star
Medium Star

drakeman napísal:a co stara otrepana tema o atlantide
rofl, atlantida je akurat tak rozpravka pre deti :lol:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:rofl, atlantida je akurat tak rozpravka pre deti :lol:
heeej, no nevrav. prids mi ju povedat na dobru noc ?
Napísať odpoveď