drakeman napísal:si teraz dobre zadrel ale nevadi. vsetko sme si do... dobre sa ti zije v smrade od aut, cigaret, ked si v samich srackach (nie doslova), vsade vidis bordel...
Dude radsej si sadni a zamysli sa aky bol zivot pred 100, 200, 300 rokmi... cim dalej ides do minulosti tym je to horsie...
ja chcem este prezit vela zivotov po tomto a nesmrtelnost by bolo mucenie, nikolko dalsich milionov rokov navyse ... ee... skor zaujimavejsie aspon pre mna by bolo dozit sa veku okolo 115r v plnom zdravi
kandler napísal:Dude radsej si sadni a zamysli sa aky bol zivot pred 100, 200, 300 rokmi... cim dalej ides do minulosti tym je to horsie...
Ty si fakt riadny LOLO. Ved vies ake mali ovela cistejsie ovzdusie?? Mozno o takych 500 rokov bude zase, ak ludia prestanu vraviet, ze vsetko ide dolu vodov a zacnu daco robyt pre to, aby sa zilo lepsie.
kandler napísal:Dude radsej si sadni a zamysli sa aky bol zivot pred 100, 200, 300 rokmi... cim dalej ides do minulosti tym je to horsie...
hej horsie ? a v com ? ze sme namali taku techniku ako teraz ? ze sme mali cistejsie ovzdusie ako teraz ? menej nasilia ako teraz ? je sice pravda, ze krestania a cirkev pi*ov*** do vsetkeho a robili sa neviem akymi bohmi ale myslel som daleko daleko do minulosti.
A co mate stale s tym vzduchom? Znecistenie tu je, pravda, ale rozhodne ne tak tragicke... Je to dan, ktoru platime za nase pohodlne zivoty. Celkova zivotna uroven bola omnoho mensia ako dnes. Ale tato debata je o perspektive biologickej nesmrtelnosti a nie o socialnoekonomickom vyvoji ludstva...
drakeman napísal:hej horsie ? a v com ? ze sme namali taku techniku ako teraz ? ze sme mali cistejsie ovzdusie ako teraz ? menej nasilia ako teraz ? je sice pravda, ze krestania a cirkev pi*ov*** do vsetkeho a robili sa neviem akymi bohmi ale myslel som daleko daleko do minulosti.
A odkedy su technologie minusom pre moderny svet? Nasilia bolo dost aj predtym, akurat bolo menej ludi, cize sa to navonok neprejavilo tak ako dnes. ALebo snad xces povedat, ze vsetci boli svati? Bullshit nigga, vtomto ohlade sa svet nikdy nezmeni...
kandler napísal:A odkedy su technologie minusom pre moderny svet? Nasilia bolo dost aj predtym, akurat bolo menej ludi, cize sa to navonok neprejavilo tak ako dnes. ALebo snad xces povedat, ze vsetci boli svati? Bullshit nigga, vtomto ohlade sa svet nikdy nezmeni...
Jezisi. Bud si totalne hlupy alebo mas obrovske ruzove okuliare pred nosom. Co z ovdusim , to nie je dan za nase pohodlne zivoty, ale za pohodlne zivoty par bohatych, ktory toto nase ovzdusie znecistuju, len pre svoje zbohatnutie. Niektorim luidom sa hovori, ze sa im dobre zije ked su z bohatej rodiny.....................................................
A ty si jeden z tych, co tvrdia, ze svet sa utapa v srackach, bo je to moc kool a hovoria to aj vseci ostatni. Vedieme tak spokojne, relativne pohodlne zivoty, ze z nudy si uz nic lepsie nevieme vymysliet ako bedakat nad nasim trpkym osudom. Nebudem tu teraz rozoberat do detailov rozdiel v urovni zivota dneska a 16. storocia. Myslim, ze kazdy je na tolko inteligentny, aby si spocital kolko je dva a dva
kandler napísal:A odkedy su technologie minusom pre moderny svet? Nasilia bolo dost aj predtym, akurat bolo menej ludi, cize sa to navonok neprejavilo tak ako dnes. ALebo snad xces povedat, ze vsetci boli svati? Bullshit nigga, vtomto ohlade sa svet nikdy nezmeni...
vacne. hlavne tie, ktore nicia nase prostredie a co je horsie, zabijaju nevinnych ludi. je sice pravda ze sa da zabit cimkolvek, ale ked je*** niekde daku bombu, hned mas po 10 - 100 kach ludi. neboj, neboli svati a ani teraz nik nie je (okrem bozskej osoby) mas pravdu ze sa nezmani, ale mal by sa, pretoze ak pojde tymto smerom aj dalej, za chvilku sa znovu vyhubime!
azimut3 napísal:Jezisi. Bud si totalne hlupy alebo mas obrovske ruzove okuliare pred nosom. Co z ovdusim , to nie je dan za nase pohodlne zivoty, ale za pohodlne zivoty par bohatych, ktory toto nase ovzdusie znecistuju, len pre svoje zbohatnutie. Niektorim luidom sa hovori, ze sa im dobre zije ked su z bohatej rodiny.....................................................
A ty si odkial prisiel? Spred 300 rokov? Nevedel som ze len zamozne rodiny maju auto, chladnicku, splachovaci zachod, sprchu, vonafky,... To som asi fakt zamozny clovek, ja zemepan...