Nesmrtelnost

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dozijeme sa nesmrtelnosti?

Ano
54
22%
Nie
187
78%

Celkom hlasov: 241

azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

Retsko napísal:A ty si odkial prisiel? Spred 300 rokov? Nevedel som ze len zamozne rodiny maju auto, chladnicku, splachovaci zachod, sprchu, vonafky,... To som asi fakt zamozny clovek, ja zemepan...
Nie z roku 1964.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

kandler napísal:nope, si skaredy :lol:
tak nic teda, ale atlantida existovala.
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

drakeman napísal:tak nic teda, ale atlantida existovala.
mozno, ale aj troja existovala a predsa pochybujem, ze odyseus bludil 10 rokov po svete bojujuc s kadejakou mytickou havedou pred svojim navratom do vlasti :wink:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

kandler napísal:A ty si jeden z tych, co tvrdia, ze svet sa utapa v srackach, bo je to moc kool a hovoria to aj vseci ostatni. Vedieme tak spokojne, relativne pohodlne zivoty, ze z nudy si uz nic lepsie nevieme vymysliet ako bedakat nad nasim trpkym osudom. Nebudem tu teraz rozoberat do detailov rozdiel v urovni zivota dneska a 16. storocia. Myslim, ze kazdy je na tolko inteligentny, aby si spocital kolko je dva a dva :P
Ja myslim ze dva a dva SU 4 a nie JE. Ale ved si na tolko inteligentny, ze to vies. :aasmile27: :aasmile29: :aasmile3:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Drzte sa prosim temy. dakujem
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Neviete nahodou niekto nazov najstarsej cinskej filozofie? symbol je taka cierno biela gulicka
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

niektori ludia xcu dosiahnut nesmrtelnost svojou pracou alebo potomstvom... ja xcem dosiahnut nesmrtelnost tak, ze nezomriem... - woody allen
:P
mojim cielom je zit naveky... zomriem, ak sa mi to nepodari... (autora nepamatam) :)
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

zvonenie33 napísal:Neviete nahodou niekto nazov najstarsej cinskej filozofie? symbol je taka cierno biela gulicka
zweby Ying-Yang ?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nesmrtelnost

Príspevok od používateľa matus121 »

kandler napísal:Viac ako 50 rokov uplynulo od rozlustenia struktury DNA. Prelomy v genetike a molekularnej biologii su na kazdodennom poriadku. To co sa zdalo pred desiatimi rokmi nemozne je dnes realitou. A co je podla mna najzaujimavejsie je realna vyhliadka na drasticke predlzenie zivota... co myslite?
s tymi objavmi mas pravdu,ale nesmrtelnost?!Zoberme si to z toho psylogiskeho hladiska.Ako by to bolo?hm?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:zweby Ying-Yang ?
Tak Tak tak to neako bolo. Tato filozofia hovori a tom ze NIC nemoze existovat bez opaku nemoze existovat radost bez smutku nemoze existovat den bez noci A NEMOZE EXISTOVAT ZIVOT BEZ SMRTI Obrázok
kandler
Medium Star
Medium Star

Ta filozofia ma uz dobrych par tisic rokov a ako je vseobecne zname, filozofia ako taka nema s vedou mnoho spolocneho :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

zvonenie33 napísal:Tak Tak tak to neako bolo. Tato filozofia hovori a tom ze NIC nemoze existovat bez opaku nemoze existovat radost bez smutku nemoze existovat den bez noci A NEMOZE EXISTOVAT ZIVOT BEZ SMRTI Obrázok
zima je absencia tepla, tma je absencia svetla, nenavist je absencia lasky a smrt je absencia zivota ;)...cize sa nedoplnaju ani niesu jeden v druhom. To druhe je vzdy len absencia toho prveho...cize nie nesuhlasim. Nesmrtelnost je, ale nie tak ako ju my pozname...telo je casne, inac cast nas je vecna...[nie myslienka, ani idea ani ziadny podobny filozoficky termin :)]
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:Ta filozofia ma uz dobrych par tisic rokov a ako je vseobecne zname, filozofia ako taka nema s vedou mnoho spolocneho :lol:
moderna filozofia 20teho storocia [21veho len ta neni ece moc vyformovana] si zaklada aj navede, aj na mysleni, aj na poznani, aj na skusenosti....cize aj empiria, aj to nieco co v nas chyba co hladame - to co nevieme pomenovat. Cize opat nemozem suhlasit [sorry ze som taky otravny ale v pondelok mam skusku z filozofie :P tak mi to ide trochen na mozog :D...to rozchodim :)]
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Co by som na tom swete tolko robil? Som tu 19 rokow a niekedy ma to uz nebawy :cry: :wink:
kandler
Medium Star
Medium Star

uplink napísal:moderna filozofia 20teho storocia [21veho len ta neni ece moc vyformovana] si zaklada aj navede, aj na mysleni, aj na poznani, aj na skusenosti....cize aj empiria, aj to nieco co v nas chyba co hladame - to co nevieme pomenovat. Cize opat nemozem suhlasit [sorry ze som taky otravny ale v pondelok mam skusku z filozofie :P tak mi to ide trochen na mozog :D...to rozchodim :)]
filozofia je podla mojho skromneho nazoru blabolenie o nicom... tutok v maturitnom rocniku mame tiez 2 hodiny filozofie tyzdenne a ucit sa to je hotove utrpenie :lol:
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

uplink napísal:zima je absencia tepla, tma je absencia svetla, nenavist je absencia lasky a smrt je absencia zivota ;)...cize sa nedoplnaju ani niesu jeden v druhom. To druhe je vzdy len absencia toho prveho...cize nie nesuhlasim. Nesmrtelnost je, ale nie tak ako ju my pozname...telo je casne, inac cast nas je vecna...[nie myslienka, ani idea ani ziadny podobny filozoficky termin :)]

on to asi nemyslel tak ze to musi byt sucasne, ale musi existovat opak toho. keby napriklad neexistovalo teplo, nevedel by si co je zima atd.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

charon71 napísal:on to asi nemyslel tak ze to musi byt sucasne, ale musi existovat opak toho. keby napriklad neexistovalo teplo, nevedel by si co je zima atd.
presne tak ak by neexistovala smrt nevazil by si si zivot
TO UPLINK ktora cast nas je vecna?
kandler
Medium Star
Medium Star

Mam na mysli biologicku nesmrtelnost... clovek nezomiera na starobu, ale ked ti niekto putne gulku do hlavy tak holt smola :lol:
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

zem pojde do sraciek skor nez sa toho dozijeme
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:filozofia je podla mojho skromneho nazoru blabolenie o nicom... tutok v maturitnom rocniku mame tiez 2 hodiny filozofie tyzdenne a ucit sa to je hotove utrpenie :lol:
dieta :) neboj sa este dospejes ;)
charon71 napísal:on to asi nemyslel tak ze to musi byt sucasne, ale musi existovat opak toho. keby napriklad neexistovalo teplo, nevedel by si co je zima atd.
Ty to beries z metafyzickeho hladiska a ja z hladiska vecneho, hladiska viery, hladiska transcendentna...[transcendentne = nema reozmery, neda sa vyjadrit opak je imanentne.]
zvonenie33 napísal:presne tak ak by neexistovala smrt nevazil by si si zivot
TO UPLINK ktora cast nas je vecna?
3x hadaj...
Napísať odpoveď