Nie z roku 1964.Retsko napísal:A ty si odkial prisiel? Spred 300 rokov? Nevedel som ze len zamozne rodiny maju auto, chladnicku, splachovaci zachod, sprchu, vonafky,... To som asi fakt zamozny clovek, ja zemepan...
Nesmrtelnost
-
azimut3
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja myslim ze dva a dva SU 4 a nie JE. Ale ved si na tolko inteligentny, ze to vies.kandler napísal:A ty si jeden z tych, co tvrdia, ze svet sa utapa v srackach, bo je to moc kool a hovoria to aj vseci ostatni. Vedieme tak spokojne, relativne pohodlne zivoty, ze z nudy si uz nic lepsie nevieme vymysliet ako bedakat nad nasim trpkym osudom. Nebudem tu teraz rozoberat do detailov rozdiel v urovni zivota dneska a 16. storocia. Myslim, ze kazdy je na tolko inteligentny, aby si spocital kolko je dva a dva
-
zvonenie33
Light Professional
-
matus121
Light Professional
Re: Nesmrtelnost
s tymi objavmi mas pravdu,ale nesmrtelnost?!Zoberme si to z toho psylogiskeho hladiska.Ako by to bolo?hm?kandler napísal:Viac ako 50 rokov uplynulo od rozlustenia struktury DNA. Prelomy v genetike a molekularnej biologii su na kazdodennom poriadku. To co sa zdalo pred desiatimi rokmi nemozne je dnes realitou. A co je podla mna najzaujimavejsie je realna vyhliadka na drasticke predlzenie zivota... co myslite?
-
zvonenie33
Light Professional
-
uplink
VIP
zima je absencia tepla, tma je absencia svetla, nenavist je absencia lasky a smrt je absencia zivotazvonenie33 napísal:Tak Tak tak to neako bolo. Tato filozofia hovori a tom ze NIC nemoze existovat bez opaku nemoze existovat radost bez smutku nemoze existovat den bez noci A NEMOZE EXISTOVAT ZIVOT BEZ SMRTI
-
uplink
VIP
moderna filozofia 20teho storocia [21veho len ta neni ece moc vyformovana] si zaklada aj navede, aj na mysleni, aj na poznani, aj na skusenosti....cize aj empiria, aj to nieco co v nas chyba co hladame - to co nevieme pomenovat. Cize opat nemozem suhlasit [sorry ze som taky otravny ale v pondelok mam skusku z filozofiekandler napísal:Ta filozofia ma uz dobrych par tisic rokov a ako je vseobecne zname, filozofia ako taka nema s vedou mnoho spolocneho
filozofia je podla mojho skromneho nazoru blabolenie o nicom... tutok v maturitnom rocniku mame tiez 2 hodiny filozofie tyzdenne a ucit sa to je hotove utrpenieuplink napísal:moderna filozofia 20teho storocia [21veho len ta neni ece moc vyformovana] si zaklada aj navede, aj na mysleni, aj na poznani, aj na skusenosti....cize aj empiria, aj to nieco co v nas chyba co hladame - to co nevieme pomenovat. Cize opat nemozem suhlasit [sorry ze som taky otravny ale v pondelok mam skusku z filozofietak mi to ide trochen na mozog
...to rozchodim
]
uplink napísal:zima je absencia tepla, tma je absencia svetla, nenavist je absencia lasky a smrt je absencia zivota...cize sa nedoplnaju ani niesu jeden v druhom. To druhe je vzdy len absencia toho prveho...cize nie nesuhlasim. Nesmrtelnost je, ale nie tak ako ju my pozname...telo je casne, inac cast nas je vecna...[nie myslienka, ani idea ani ziadny podobny filozoficky termin
]
on to asi nemyslel tak ze to musi byt sucasne, ale musi existovat opak toho. keby napriklad neexistovalo teplo, nevedel by si co je zima atd.
-
zvonenie33
Light Professional
-
uplink
VIP
dietakandler napísal:filozofia je podla mojho skromneho nazoru blabolenie o nicom... tutok v maturitnom rocniku mame tiez 2 hodiny filozofie tyzdenne a ucit sa to je hotove utrpenie
Ty to beries z metafyzickeho hladiska a ja z hladiska vecneho, hladiska viery, hladiska transcendentna...[transcendentne = nema reozmery, neda sa vyjadrit opak je imanentne.]charon71 napísal:on to asi nemyslel tak ze to musi byt sucasne, ale musi existovat opak toho. keby napriklad neexistovalo teplo, nevedel by si co je zima atd.
3x hadaj...zvonenie33 napísal:presne tak ak by neexistovala smrt nevazil by si si zivot
TO UPLINK ktora cast nas je vecna?