zatial nijak, som este mlady a trapia ma ine veciStoporko napísal:ako vlastne vnimate exorcizmus? katolicky, vseobecny... ma to uzky suvis s magiou(kto vie, pochopi). Tak ako?
Magia
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Exorcizmus je ludske prisposobenie si Bozej moci, jej zdanlive ovladnutie a je to vyhananie demona demonom, pokial ide o ludske rozhodnutie a ludske konanie z nasej vole. Inac ked to pomenujes ako opera aliena [cize nie Tvoj skutok] tak je mozny, ale myslim si ze zriedkavy. Bohuzial mnoho ludi a "knazov" zneuziva tento akt viery, cistej Bozej vole a potom je obraz o cirkvi taky aky jeStoporko napísal:ako vlastne vnimate exorcizmus? katolicky, vseobecny... ma to uzky suvis s magiou(kto vie, pochopi). Tak ako?
-
BzuCo
Expert
Magia je okultizmus a kto sa s nou zahrava ma docinenia s diablovou mocou. A to, ze sa znova zacal v Rime vyucovat exorcizmus, podla mna nie je az tak spravne. Moc vyhanat demonov dava Boh a nie titul zo skoly. Aku mam zaruku, ze taky clovek co tam studoval to nerobil preto, aby sa pacil ostatnym? Ved ani nemusel byt uprimne veriaci.
-
Frostik
Spammer
magia nemusi byt len zla mnouho ludi posvete dokaze liecit dotikom rukyBzuCo napísal:Magia je okultizmus a kto sa s nou zahrava ma docinenia s diablovou mocou. A to, ze sa znova zacal v Rime vyucovat exorcizmus, podla mna nie je az tak spravne. Moc vyhanat demonov dava Boh a nie titul zo skoly. Aku mam zaruku, ze taky clovek co tam studoval to nerobil preto, aby sa pacil ostatnym? Ved ani nemusel byt uprimne veriaci.
magia moze byt svetla a temna ...a zarioven su tu i neutrali ktori si uvedomuju magiu ale neviuzivaju
pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
ludia tie stranky vam nedaju nic jednie ked sa chcete hrat ze ste magovia studujte knihy odporucam knihy vsetky od frantiska Bardona potom od KAriku Zony Stinu a potom od Lilith Zaklady magie spusta dalsich co mam nastudovane ale nemozete sa vzdelavat len po teoretickej stranke musite trenovat aj prax nikdy nehcodte s magio dalej pokial neviete cvicenie previest
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
celkom vtipnesparow12 napísal:pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
-
pinacolada
Guru wannabe
-
zvonenie33
Light Professional
loool chlape na com ficis? pozeram ze to musi byt nieco kvalitnesparow12 napísal:pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
-
El Bastardo
Light Star
sparow12 napísal:pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
ja vas nechapem! ako sa mozete tolko ondiet kôli jednému celkom zjavne ironicky myslenému príspevku?
no, co sa exorcizmu týka, je to IDIOTSTVO! obyčajný nástroj cirkvi, nič iné. Neexistuije, žeby nejaký démon niekoho posaqdol. osobvne na nich vôbec neverím.
A povedzte mi meno jedného démona z tých ich príručiek a ja vám poviem, aký je to pôvodne boh, ktorej starobvylej kultúry, zmenený cirkvou na "démona" pretože to, čoho bol bohom, sa zdalo cirkvi "hriešne"...
čo sa mágie týka, chcem sa vyjadriť k tomu, že takzvaná L"biela" mágia je to isté, čo čierna, iba prikryté falošnou maskou niečoho pekného, nábožného a podobne. čiže čistý koncentrát hnusnej opovrhnutia hodnej pretvárky, pkirytectva.
A čierna mágia, tá zas nieje taká "čierna".
no, co sa exorcizmu týka, je to IDIOTSTVO! obyčajný nástroj cirkvi, nič iné. Neexistuije, žeby nejaký démon niekoho posaqdol. osobvne na nich vôbec neverím.
A povedzte mi meno jedného démona z tých ich príručiek a ja vám poviem, aký je to pôvodne boh, ktorej starobvylej kultúry, zmenený cirkvou na "démona" pretože to, čoho bol bohom, sa zdalo cirkvi "hriešne"...
čo sa mágie týka, chcem sa vyjadriť k tomu, že takzvaná L"biela" mágia je to isté, čo čierna, iba prikryté falošnou maskou niečoho pekného, nábožného a podobne. čiže čistý koncentrát hnusnej opovrhnutia hodnej pretvárky, pkirytectva.
A čierna mágia, tá zas nieje taká "čierna".
-
Eru
Light Professional
stukol vypinacomEl Bastardo napísal::D:D:D:D:D..........a zabudol si ze mas zapnuty ochrany stit???
k teme: na magiu mam nazor velmi jednoduchy. neriesim
od prirody neverim na nadprirodzene veci ale nemozem dokazat ze neexistuje tak na nu proste se*em... ku kazdodennemu zivotu nad tym nepotrebujem filozofovat
-
pinacolada
Guru wannabe