Magia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Stoporko napísal:ako vlastne vnimate exorcizmus? katolicky, vseobecny... ma to uzky suvis s magiou(kto vie, pochopi). Tak ako? :o
zatial nijak, som este mlady a trapia ma ine veci :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Stoporko napísal:ako vlastne vnimate exorcizmus? katolicky, vseobecny... ma to uzky suvis s magiou(kto vie, pochopi). Tak ako? :o
Exorcizmus je ludske prisposobenie si Bozej moci, jej zdanlive ovladnutie a je to vyhananie demona demonom, pokial ide o ludske rozhodnutie a ludske konanie z nasej vole. Inac ked to pomenujes ako opera aliena [cize nie Tvoj skutok] tak je mozny, ale myslim si ze zriedkavy. Bohuzial mnoho ludi a "knazov" zneuziva tento akt viery, cistej Bozej vole a potom je obraz o cirkvi taky aky je :?
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Magia je okultizmus a kto sa s nou zahrava ma docinenia s diablovou mocou. A to, ze sa znova zacal v Rime vyucovat exorcizmus, podla mna nie je az tak spravne. Moc vyhanat demonov dava Boh a nie titul zo skoly. Aku mam zaruku, ze taky clovek co tam studoval to nerobil preto, aby sa pacil ostatnym? Ved ani nemusel byt uprimne veriaci.
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

Lestat napísal:Vidim,ze zatial sem pisu len ty co neveria ale bol by som rad keby sa tu nasiel niekto kto sa nou zaobera
ja trochuuuu ale mnoho ludi v to neveri ...mysliasi ze su to len vymysli ale clovek nikdy :wink: nevie
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

BzuCo napísal:Magia je okultizmus a kto sa s nou zahrava ma docinenia s diablovou mocou. A to, ze sa znova zacal v Rime vyucovat exorcizmus, podla mna nie je az tak spravne. Moc vyhanat demonov dava Boh a nie titul zo skoly. Aku mam zaruku, ze taky clovek co tam studoval to nerobil preto, aby sa pacil ostatnym? Ved ani nemusel byt uprimne veriaci.
magia nemusi byt len zla mnouho ludi posvete dokaze liecit dotikom ruky
magia moze byt svetla a temna ...a zarioven su tu i neutrali ktori si uvedomuju magiu ale neviuzivaju
sparow12
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sparow12 »

pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
sparow12
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sparow12 »

ludia tie stranky vam nedaju nic jednie ked sa chcete hrat ze ste magovia studujte knihy odporucam knihy vsetky od frantiska Bardona potom od KAriku Zony Stinu a potom od Lilith Zaklady magie spusta dalsich co mam nastudovane ale nemozete sa vzdelavat len po teoretickej stranke musite trenovat aj prax nikdy nehcodte s magio dalej pokial neviete cvicenie previest
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

sparow12 napísal:pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
celkom vtipne :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sparow12 : nehraj to wowko tolko.degeneruej ti to mozog
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

pinacolada napísal:sparow12 : nehraj to wowko tolko.degeneruej ti to mozog
:lol: :lol: asi urobil shamana 70ku :lol:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

sparow12 napísal:pre mna je magia cely moj zivot nahodou som raz otvoril jeden clanok a vtedy sa zmenil cely moj zivot magii sa venujem uz asi 6 rokov a teraz som schopny vyvolat burku pomocou magiu odhadzovat ludi a ine veci aj vseliake ochrany napriklad stale mam ochranu neprerazitelny stit no a raz v skole sme sa ojadzovali kroedami no a ja som zabudol ze ma mzapnuty stit a do mna hodili kriedu a ta sa odomna odrazila bez toho aby sa ma dotkla
loool chlape na com ficis? pozeram ze to musi byt nieco kvalitne
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Je zaujimave citat vseliake clanky knihy , ale sotoznit sa neskor s faktom , ze take cosi mozem praktizovat sa mi zda celkom vtipne ;)
Radsej si precitam dobre fantasy , alebo nejaky sci-fi ako zbierat v lese bylinky , staviat oltare modly a podobne hluposti :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

:D:D:D:D:D:D..........a zabudol si ze mas zapnuty ochrany stit???
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ja vas nechapem! ako sa mozete tolko ondiet kôli jednému celkom zjavne ironicky myslenému príspevku?
no, co sa exorcizmu týka, je to IDIOTSTVO! obyčajný nástroj cirkvi, nič iné. Neexistuije, žeby nejaký démon niekoho posaqdol. osobvne na nich vôbec neverím.
A povedzte mi meno jedného démona z tých ich príručiek a ja vám poviem, aký je to pôvodne boh, ktorej starobvylej kultúry, zmenený cirkvou na "démona" pretože to, čoho bol bohom, sa zdalo cirkvi "hriešne"...
čo sa mágie týka, chcem sa vyjadriť k tomu, že takzvaná L"biela" mágia je to isté, čo čierna, iba prikryté falošnou maskou niečoho pekného, nábožného a podobne. čiže čistý koncentrát hnusnej opovrhnutia hodnej pretvárky, pkirytectva.
A čierna mágia, tá zas nieje taká "čierna".
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

El Bastardo napísal::D:D:D:D:D:D..........a zabudol si ze mas zapnuty ochrany stit???
stukol vypinacom :lol:
k teme: na magiu mam nazor velmi jednoduchy. neriesim :)
od prirody neverim na nadprirodzene veci ale nemozem dokazat ze neexistuje tak na nu proste se*em... ku kazdodennemu zivotu nad tym nepotrebujem filozofovat
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

nezaoberam sa a neverim.. a take veci ako posadnutost diabla - cisto manipulacne "nastroje" cirkvi :idea:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Trocha sa jej venujem, ale len tak, že o nej čítam. Viac ma baví alchymia, ktorú aj praktikujem.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

`peace` napísal:Trocha sa jej venujem, ale len tak, že o nej čítam. Viac ma baví alchymia, ktorú aj praktikujem.
ako??podel sa s nami o skusenosti.pokial viem tak alchymia bola zarodkom chemie.experimentovalo sa co je co,co s cim ako,...v dnesnej dobe nema zmysel.to ako keby somsa vozil na koci
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

`peace` napísal:Trocha sa jej venujem, ale len tak, že o nej čítam. Viac ma baví alchymia, ktorú aj praktikujem.
ako sa nou zaoberas? daj nejake priklady experimentov co robis
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Miesas napoje lasky, ze?
Napísať odpoveď