Ako osloviť???
Ako osloviť???
Caute. Co mam urobiť,ak sa mi veľmi páči jedno dievča od nás zo školy(poznam jej meno a ona moje,ale to je asi tak vsetko
)Každý deň ju stretam v šatni a na chodbe,ale skola je tak "idealne" prostredie, ze neviem ako ju osloviť a niekam pozvať. Potom by bolo uz vsetko v pohode. Skuste mi poradiť. Ďakujem
Mno.... skola nieje moc idealne prostredie teda. Okrem ineho, moze sa ti stat ze ked ju aj oslovis tak zareaguje inak ako keby bola sama... Je tu hamblivost, kamarati, vsetko. Osobne by som doporucil nakontaktovat znamosti a zistit si jej cislo. Skus jej napisat, normalne ju pozvi na kafe, ked tak jej aj povedz kto presne si atd. To je jedno. Moze sa ti sice stat, ze sa Ta opyta, ci nemas odvahu oslovit ju osobne. Tak napis "osobne Ta oslovim, ak sa stretneme na tej kavicke..." Z toho sa neda vykopat. Moze sa to zdat ako lamersky sposob, ale takto som von vytiahol nejednu babu. Baby su zvedave 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
presne tak. toto je asi najlepšie, ale zas.. no aj tá správa by mala byť nejaká vtipná aby si ju už prvým slovom zaujal a nech sa teší. nech je v tom, že jej bude s tebou super a teda príde.k6 napísal:Mno.... skola nieje moc idealne prostredie teda. Okrem ineho, moze sa ti stat ze ked ju aj oslovis tak zareaguje inak ako keby bola sama... Je tu hamblivost, kamarati, vsetko. Osobne by som doporucil nakontaktovat znamosti a zistit si jej cislo. Skus jej napisat, normalne ju pozvi na kafe, ked tak jej aj povedz kto presne si atd. To je jedno. Moze sa ti sice stat, ze sa Ta opyta, ci nemas odvahu oslovit ju osobne. Tak napis "osobne Ta oslovim, ak sa stretneme na tej kavicke..." Z toho sa neda vykopat. Moze sa to zdat ako lamersky sposob, ale takto som von vytiahol nejednu babu. Baby su zvedave
Skvele ale ako by to dopadlo v tej skole? V skole je ina atmosfera, budu tam spoluziaci, spoluziacky a aby zamachrovala, ze aka je skvela, tak to dopadne takto:p4ra napísal:Proste skus za nou prist a povedz jej, ze sa ti paci uz dlhsiu dobu, a ze by si sa s nou chcel zoznamit. Ak hovoris, ze vsetko bude potom OK, teda si asi prirodzeny, tak bud prirodzeny hned od zaciatku, pri zoznamovani. Vela stastia!
-Ahoj.
-Chod do pi*e ty ko*ot!
-
audiotrack
VIP
-
Traktorista
Guru
tak keby ti toto povedala, tak o nic neprichadas... to mi ver, taketo baby,... tie za nic nestoja,...test napísal:Skvele ale ako by to dopadlo v tej skole? V skole je ina atmosfera, budu tam spoluziaci, spoluziacky a aby zamachrovala, ze aka je skvela, tak to dopadne takto:
-Ahoj.
-Chod do pi*e ty kok****!
-
POiNTER
Medium Star
(offtopic> len by ma zaujimalo ako je mozne ze taketo temy vacsinov zakladaju novy uzivatelia...zeby sa niekto hanbil?
)
Ja som zase dlho stretaval jednu babu v autobuse...a moc sa mi pacila...raz som sa nasral a siel za nou...ked som uz zacal kecat, trema opadla...nakoniec z toho sice nic nebolo, ale ja som bol rad, ze som aspon prekonal strach....treba skusit...musis nabrat odvahu a ist za nou...vypitat si na nu cislo a pozvat ju niekam...
Ja som zase dlho stretaval jednu babu v autobuse...a moc sa mi pacila...raz som sa nasral a siel za nou...ked som uz zacal kecat, trema opadla...nakoniec z toho sice nic nebolo, ale ja som bol rad, ze som aspon prekonal strach....treba skusit...musis nabrat odvahu a ist za nou...vypitat si na nu cislo a pozvat ju niekam...
bratu radim ti...zozen si jej cislo a napis jej sms : Ak tuto sms vymazes chces to so mnou robit ak mi odpises tak chces so mnou chodit a ked to nechas tak ,tak viem ze ma milujes ale hanbis sa . Ver mi toto zabere, nemal som jednu babu len to este nejako sformuluj podla tvojich predstav.
V tejto teme uz neni o com
-
Holubar
Darca
ta sms zaberie mozno na 13 rocnu pi*ku s IQ 0,1bonedaddy napísal:bratu radim ti...zozen si jej cislo a napis jej sms : Ak tuto sms vymazes chces to so mnou robit ak mi odpises tak chces so mnou chodit a ked to nechas tak ,tak viem ze ma milujes ale hanbis sa . Ver mi toto zabere, nemal som jednu babu len to este nejako sformuluj podla tvojich predstav.
Tak to číslo bude problém,pretože už dávnejšie som zistil,že ona akymsi zázrakom v dnešnom pretechnizovanom svete nevlastní mobil
A preto je to problem. To že tuto temu založil nový uživatel súvisí s tým,že som toto fórum objavil iba pred pár dňami. No a teraz asi ešte stále je v tejto teme " o čom" 
-
Traktorista
Guru
urob to nasledovne: (ale neviem neskusal som, ale...) : chod okolo nej ked bude nieco drzat cca 150 prazdnych papierov, potkni ju a so slovami sa jej prihovor, ze: " prepac, ja som nech..." ale este predtim si napis na papierik po skole pri brane cakam, a ked to budete splu zbierat, tie papiere, tak jej to tam nejako nenapadne daj, alebo volakde kde to zbada
alebo v tom druhom pripade: sa dohodnete pri zbierani papierov
vyskusaj to a daj vediet

vyskusaj to a daj vediet
-
Traktorista
Guru
imho blbost,...mambo55 napísal:urob to nasledovne: (ale neviem neskusal som, ale...) : chod okolo nej ked bude nieco drzat cca 150 prazdnych papierov, potkni ju a so slovami sa jej prihovor, ze: " prepac, ja som nech..." ale este predtim si napis na papierik po skole pri brane cakam, a ked to budete splu zbierat, tie papiere, tak jej to tam nejako nenapadne daj, alebo volakde kde to zbadaalebo v tom druhom pripade: sa dohodnete pri zbierani papierov
![]()
vyskusaj to a daj vediet![]()
nech za nou normalne ide,...
hlavne necakaj na "vhodnu prilezitost", ze az vtedy ju oslovis,.. z vlastnej skusenosti viem, ze to je ta najvacsia kravina aka moze byt, ked uz aj mas tu prilezitost, nie vzdy mas naladu, nie vzdy si uvedomycs vsetko ako je, a navyse nacakas sa a natrapis jak kon, a ked to pride, budes ticho,...
proste ked ju zbadas, hned za nou chod....