Ako osloviť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bloodbuk
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Ako osloviť???

Príspevok od používateľa bloodbuk »

Caute. Co mam urobiť,ak sa mi veľmi páči jedno dievča od nás zo školy(poznam jej meno a ona moje,ale to je asi tak vsetko :( )Každý deň ju stretam v šatni a na chodbe,ale skola je tak "idealne" prostredie, ze neviem ako ju osloviť a niekam pozvať. Potom by bolo uz vsetko v pohode. Skuste mi poradiť. Ďakujem
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Proste skus za nou prist a povedz jej, ze sa ti paci uz dlhsiu dobu, a ze by si sa s nou chcel zoznamit. Ak hovoris, ze vsetko bude potom OK, teda si asi prirodzeny, tak bud prirodzeny hned od zaciatku, pri zoznamovani. Vela stastia!
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mno.... skola nieje moc idealne prostredie teda. Okrem ineho, moze sa ti stat ze ked ju aj oslovis tak zareaguje inak ako keby bola sama... Je tu hamblivost, kamarati, vsetko. Osobne by som doporucil nakontaktovat znamosti a zistit si jej cislo. Skus jej napisat, normalne ju pozvi na kafe, ked tak jej aj povedz kto presne si atd. To je jedno. Moze sa ti sice stat, ze sa Ta opyta, ci nemas odvahu oslovit ju osobne. Tak napis "osobne Ta oslovim, ak sa stretneme na tej kavicke..." Z toho sa neda vykopat. Moze sa to zdat ako lamersky sposob, ale takto som von vytiahol nejednu babu. Baby su zvedave :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

k6 napísal:Mno.... skola nieje moc idealne prostredie teda. Okrem ineho, moze sa ti stat ze ked ju aj oslovis tak zareaguje inak ako keby bola sama... Je tu hamblivost, kamarati, vsetko. Osobne by som doporucil nakontaktovat znamosti a zistit si jej cislo. Skus jej napisat, normalne ju pozvi na kafe, ked tak jej aj povedz kto presne si atd. To je jedno. Moze sa ti sice stat, ze sa Ta opyta, ci nemas odvahu oslovit ju osobne. Tak napis "osobne Ta oslovim, ak sa stretneme na tej kavicke..." Z toho sa neda vykopat. Moze sa to zdat ako lamersky sposob, ale takto som von vytiahol nejednu babu. Baby su zvedave :wink:
presne tak. toto je asi najlepšie, ale zas.. no aj tá správa by mala byť nejaká vtipná aby si ju už prvým slovom zaujal a nech sa teší. nech je v tom, že jej bude s tebou super a teda príde. :wink: good luck
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

p4ra napísal:Proste skus za nou prist a povedz jej, ze sa ti paci uz dlhsiu dobu, a ze by si sa s nou chcel zoznamit. Ak hovoris, ze vsetko bude potom OK, teda si asi prirodzeny, tak bud prirodzeny hned od zaciatku, pri zoznamovani. Vela stastia!
Skvele ale ako by to dopadlo v tej skole? V skole je ina atmosfera, budu tam spoluziaci, spoluziacky a aby zamachrovala, ze aka je skvela, tak to dopadne takto:
-Ahoj.
-Chod do pi*e ty ko*ot!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

test napísal:Skvele ale ako by to dopadlo v tej skole? V skole je ina atmosfera, budu tam spoluziaci, spoluziacky a aby zamachrovala, ze aka je skvela, tak to dopadne takto:
-Ahoj.
-Chod do pi*e ty kok****!
a jej kamarátka:
-Ty ho nechceš? hmm, ahoj chlapče, tak kedy?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

audiotrack napísal:a jej kamarátka:
-Ty ho nechceš? hmm, ahoj chlapče, tak kedy?
Pravdaze, mozno tak vo sne.
bloodbuk
Amateur
Amateur

K6: To čislo asi bude fakt big problem.Nepoznaš nejakú inú metodu :?:
p4ra: Prirodzený to možno :) ,ale to mi teraz nepomôže.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Preco bude to cislo problem? To nepoznas ziadneho jej kamarata/tku alebo spoluziacka/cku? A co tak si ho vypytat osobne?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

test napísal:Skvele ale ako by to dopadlo v tej skole? V skole je ina atmosfera, budu tam spoluziaci, spoluziacky a aby zamachrovala, ze aka je skvela, tak to dopadne takto:
-Ahoj.
-Chod do pi*e ty kok****!
tak keby ti toto povedala, tak o nic neprichadas... to mi ver, taketo baby,... tie za nic nestoja,...
k6
VIP
VIP

test napísal:A co tak si ho vypytat osobne?
ked si ho vypyta osobne, tak to cislo straca vyznam (pokial ho chce pouzit na skontaktovanie a vytiahnutie "von" v zaciatkoch)... akoze problem? Sak rozhod siete nie? V skole ten pozna toho ten toho, tomu chodi tam sestra...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

(offtopic> len by ma zaujimalo ako je mozne ze taketo temy vacsinov zakladaju novy uzivatelia...zeby sa niekto hanbil? :oops: )

Ja som zase dlho stretaval jednu babu v autobuse...a moc sa mi pacila...raz som sa nasral a siel za nou...ked som uz zacal kecat, trema opadla...nakoniec z toho sice nic nebolo, ale ja som bol rad, ze som aspon prekonal strach....treba skusit...musis nabrat odvahu a ist za nou...vypitat si na nu cislo a pozvat ju niekam...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ked sa mne zenska pacila zistil som kde sa chodieva zabavat.. na diskoteku, do baru a pod.. tam je na podobne zoznamenie najlepsia atmosfera a mas kvantum moznosti ako sa jej prihovorit..
bonedaddy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bonedaddy »

bratu radim ti...zozen si jej cislo a napis jej sms : Ak tuto sms vymazes chces to so mnou robit ak mi odpises tak chces so mnou chodit a ked to nechas tak ,tak viem ze ma milujes ale hanbis sa . Ver mi toto zabere, nemal som jednu babu len to este nejako sformuluj podla tvojich predstav.

V tejto teme uz neni o com :lock:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

bonedaddy napísal:bratu radim ti...zozen si jej cislo a napis jej sms : Ak tuto sms vymazes chces to so mnou robit ak mi odpises tak chces so mnou chodit a ked to nechas tak ,tak viem ze ma milujes ale hanbis sa . Ver mi toto zabere, nemal som jednu babu len to este nejako sformuluj podla tvojich predstav.

V tejto teme uz neni o com :lock:
ta sms zaberie mozno na 13 rocnu pi*ku s IQ 0,1
bloodbuk
Amateur
Amateur

Tak to číslo bude problém,pretože už dávnejšie som zistil,že ona akymsi zázrakom v dnešnom pretechnizovanom svete nevlastní mobil :( A preto je to problem. To že tuto temu založil nový uživatel súvisí s tým,že som toto fórum objavil iba pred pár dňami. No a teraz asi ešte stále je v tejto teme " o čom" :smt024
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no, na oslovenie sa treba odhodlat, a hlavne treba úpovedat o co ide, aby bolo jasne, ved kazdej babe lichoti ked vie ze sa niekomu paci, tak uz preto ta logicky hned surovo neodfajci (samozrejme cest vynimkam...).
co bude po osloveni uz musis vycitit sam,...
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

urob to nasledovne: (ale neviem neskusal som, ale...) : chod okolo nej ked bude nieco drzat cca 150 prazdnych papierov, potkni ju a so slovami sa jej prihovor, ze: " prepac, ja som nech..." ale este predtim si napis na papierik po skole pri brane cakam, a ked to budete splu zbierat, tie papiere, tak jej to tam nejako nenapadne daj, alebo volakde kde to zbada :D alebo v tom druhom pripade: sa dohodnete pri zbierani papierov :lol:
vyskusaj to a daj vediet 8) :D
k6
VIP
VIP

mambo55 napísal:urob to nasledovne...
kam az siaha odvaha/lamerstvo :?: :D
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:urob to nasledovne: (ale neviem neskusal som, ale...) : chod okolo nej ked bude nieco drzat cca 150 prazdnych papierov, potkni ju a so slovami sa jej prihovor, ze: " prepac, ja som nech..." ale este predtim si napis na papierik po skole pri brane cakam, a ked to budete splu zbierat, tie papiere, tak jej to tam nejako nenapadne daj, alebo volakde kde to zbada :D alebo v tom druhom pripade: sa dohodnete pri zbierani papierov :lol:
vyskusaj to a daj vediet 8) :D
imho blbost,...
nech za nou normalne ide,...

hlavne necakaj na "vhodnu prilezitost", ze az vtedy ju oslovis,.. z vlastnej skusenosti viem, ze to je ta najvacsia kravina aka moze byt, ked uz aj mas tu prilezitost, nie vzdy mas naladu, nie vzdy si uvedomycs vsetko ako je, a navyse nacakas sa a natrapis jak kon, a ked to pride, budes ticho,...

proste ked ju zbadas, hned za nou chod....
Napísať odpoveď