Ako osloviť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mambo55
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mambo55 »

k6 napísal:kam az siaha odvaha/lamerstvo :?: :D
nevies, mozno sa mu to tak podari... :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mambo55 napísal:nevies, mozno sa mu to tak podari... :lol:
kurz je 1:80 že nie
bloodbuk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bloodbuk »

To,že za ňou musim zajsť, to je jasné,len si akosi nedokažem predstaviť,čo jej poviem. Jednoduché: Ahoj,nezašla by si so mnou niekam,bla bla bla sa mi zdá nejaké divné,také choré...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bloodbuk napísal:To,že za ňou musim zajsť, to je jasné,len si akosi nedokažem predstaviť,čo jej poviem. Jednoduché: Ahoj,nezašla by si so mnou niekam,bla bla bla sa mi zdá nejaké divné,také choré...
prečo? možno práve to by ju očarilo. bolo by to neoriginálne originálne. Surovo povedz "Ahoj nešla by si so mno niekam, bla bla bla.. " (aj s tým bla bla bla) bude nasledovať výbuch smiechu (možno) a potom to už nejak pôjde
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

skus sa smarit na zem a predstierat infarkt..
mambo55
Star
Star

prosex napísal:skus sa smarit na zem a predstierat infarkt..
ta moja metoda je lepsia, ale jednoducho, pridi za nou: " ahoj, prosimta kedy dneska koncis? neskocila by si so mnou z tohto ustavu volakde na horucu cokoladu? ked je taka zima? :D " to :D je mily usmev :!: :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ok ten tvoj napad bol originalnejsi musim uznat :) no ale neviem ci by som ja mal odvahu len tak za babou prist a hned ju pozvat niekde ked ju ani poriadne nepoznam. ja som pasivnejsi tip cloveka teda mam radsej ak baba pride za mnou.
mambo55
Star
Star

prosex napísal:ok ten tvoj napad bol originalnejsi musim uznat :) no ale neviem ci by som ja mal odvahu len tak za babou prist a hned ju pozvat niekde ked ju ani poriadne nepoznam. ja som pasivnejsi tip cloveka teda mam radsej ak baba pride za mnou.
takych nas tu bude viacej, ale ak chces v zivote nieco dosiahnut, necakaj na spravnu chvilu az pride za tebou, vyuzi moment prekvapenia... :D mozno sa raz dockas velmi prijemnej odozvy!! 8)
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

len si neplanuj presne do detailu co jej povies, nikdy nevies akou odpovedou ta moze zarazit a potom nebudes mat slov :)
mambo55
Star
Star

N!TrO napísal:len si neplanuj presne do detailu co jej povies, nikdy nevies akou odpovedou ta moze zarazit a potom nebudes mat slov :)
to je sice pravda u bab nikdy nevies s cim na teba vybehnu, ale ak si pohotovy a a vies sa vynajst... smelo do toho :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

mambo55 napísal:to je sice pravda u bab nikdy nevies s cim na teba vybehnu, ale ak si pohotovy a a vies sa vynajst... smelo do toho :D
Hej hej sikovnym patri svet a vsetky dobre samicky :oops:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ano... poviem vam svoj pribeh, v skole som nasiel jednu holku co sa mi strasne paci, zistil som si meno,adresu,cislo, kam chodieva, proste toho bolo dost a kedze sa poznam,ze by som ju osobne neoslovil,tak som zacal smskou, to je samozrejme dobry sposob, tak som jej pisol, pokecali sme si, potom som jej o par dni len tak zavolal,v skole si s nou dohodol stretko, sadli si na radiator, pokecali, vsetko islo v pohode, pozval som ju v ten vecer do mesta a ona,ze ok, ze ma volno,,,, a akosi ked uz prislo na lamanie chleba,tak mi povedala,ze ma nechcela hned odje*at, ale ze mi vraj mohlo byt jasne,ze z jej strany to nieje take ako z mojej... atd atd...

takze asi tak... smska je rozhodne dobry sposob ako zacat, kedze vie priblizne kto si(ta moja to nevedela) tak sa tvar,ze si niekto iny, skus si zistit,ze ci nahodou o tebe nema aspon z videnia nejaky nazor a podla toho postupuj, ked si budes na istom,ze proti tebe nic nema alebo ze sa jej zdas normalny tak za nou bud prid a oslov ju v nejakej situacii typu ked si bude pozerat ze ktory profak zajtra chyba atd... bohuzial u teba pada vyhodna moznost smsky.. no smola, ja som si s tou holkou nemohol popisat cez net, kedze nema doma PC... to ma tiez prekvapilo... takze patraj,snaz sa,odhodlaj sa,uvolni sa a zbal ju ;)
mambo55
Star
Star

Maki napísal:no ano... poviem vam svoj pribeh, v skole som nasiel jednu holku co sa mi strasne paci, zistil som si meno,adresu,cislo, kam chodieva, proste toho bolo dost a kedze sa poznam,ze by som ju osobne neoslovil,tak som zacal smskou, to je samozrejme dobry sposob, tak som jej pisol, pokecali sme si, potom som jej o par dni len tak zavolal,v skole si s nou dohodol stretko, sadli si na radiator, pokecali, vsetko islo v pohode, pozval som ju v ten vecer do mesta a ona,ze ok, ze ma volno,,,, a akosi ked uz prislo na lamanie chleba,tak mi povedala,ze ma nechcela hned odje*at, ale ze mi vraj mohlo byt jasne,ze z jej strany to nieje take ako z mojej... atd atd...
to raz stalo aj mne, ale potom som si kupil Sprite a na vrchnaku bolo napisane : skus stastie znovu!... tak som skusil ale uz s inou! :D zasa nic :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

preto pijem radsej cistu vodu :D to je to najlepsie na ukludnenie a nie sa zasa vrhnut do vopred stratenej bitky :D
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Maki napísal: tak sa tvar,ze si niekto iny, skus si zistit,ze ci nahodou o tebe nema aspon z videnia nejaky nazor a podla toho postupuj, ked si budes na istom,ze proti tebe nic nema alebo ze sa jej zdas normalny tak za nou bud prid a oslov ju v nejakej situacii typu ked si bude pozerat ze ktory profak zajtra chyba atd... bohuzial u teba pada vyhodna moznost smsky.. no smola, ja som si s tou holkou nemohol popisat cez net, kedze nema doma PC... to ma tiez prekvapilo... takze patraj,snaz sa,odhodlaj sa,uvolni sa a zbal ju ;)
no tym ze by sa mal tvarit ze je niekto iny neni dobry napar .... ja som si pisal s jednou babou cez net ale som jej nepovedal k to som ... vsetko bolo v poho a ked som jej po case ( cca 3 mesiace ) povedal kto som tak mi napisala ze preco som jej to hned nepovedal a prestala si so mnou pisat
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Maki napisal
preto pijem radsej cistu vodu Very Happy to je to najlepsie na ukludnenie a nie sa zasa vrhnut do vopred stratenej bitky Very Happy
:twisted: taak jest.

Inaksie: pre nas hanblivejsich vecicka ako email tiez nie je na zahodenie... zahraj sa na detektiva, pozistuj si jej zaluby, kruzky, oblubene predmety, hudbu...stav (volna/zadana - dost dolezite 8) ) inak sa moze stat ze "nebudete mat o com"
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:Maki napisal :twisted: taak jest.

Inaksie: pre nas hanblivejsich vecicka ako email tiez nie je na zahodenie... zahraj sa na detektiva, pozistuj si jej zaluby, kruzky, oblubene predmety, hudbu...stav (volna/zadana - dost dolezite 8) ) inak sa moze stat ze "nebudete mat o com"
hej, ale najlepšie anonymne, aby sa s tebou moc nespoznala.. (myslím že je to tak lepšie a potom vybehnúť s témou čo ju baví akože náhodne)
bonedaddy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bonedaddy »

Holubar napísal:ta sms zaberie mozno na 13 rocnu pi*ku s IQ 0,1

nooo tak jesne ze to nezabere na nejaku fetacku,ale na obycajnu babu teenagerku to zabere, ma neuc :wink:
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

bonedaddy napísal:bratu radim ti...zozen si jej cislo a napis jej sms : Ak tuto sms vymazes chces to so mnou robit ak mi odpises tak chces so mnou chodit a ked to nechas tak ,tak viem ze ma milujes ale hanbis sa . Ver mi toto zabere, nemal som jednu babu len to este nejako sformuluj podla tvojich predstav.

V tejto teme uz neni o com :lock:
:lol: trosku natlakova hra
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

No ak sa nehanbis, tak jej to povedz hned a na rovinu a je jedno kde, ci? Polichot jej trosku, maju to radi! :wink:
Napísať odpoveď