nevies, mozno sa mu to tak podari...k6 napísal:kam az siaha odvaha/lamerstvo![]()
Ako osloviť???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
prečo? možno práve to by ju očarilo. bolo by to neoriginálne originálne. Surovo povedz "Ahoj nešla by si so mno niekam, bla bla bla.. " (aj s tým bla bla bla) bude nasledovať výbuch smiechu (možno) a potom to už nejak pôjdebloodbuk napísal:To,že za ňou musim zajsť, to je jasné,len si akosi nedokažem predstaviť,čo jej poviem. Jednoduché: Ahoj,nezašla by si so mnou niekam,bla bla bla sa mi zdá nejaké divné,také choré...
takych nas tu bude viacej, ale ak chces v zivote nieco dosiahnut, necakaj na spravnu chvilu az pride za tebou, vyuzi moment prekvapenia...prosex napísal:ok ten tvoj napad bol originalnejsi musim uznatno ale neviem ci by som ja mal odvahu len tak za babou prist a hned ju pozvat niekde ked ju ani poriadne nepoznam. ja som pasivnejsi tip cloveka teda mam radsej ak baba pride za mnou.
no ano... poviem vam svoj pribeh, v skole som nasiel jednu holku co sa mi strasne paci, zistil som si meno,adresu,cislo, kam chodieva, proste toho bolo dost a kedze sa poznam,ze by som ju osobne neoslovil,tak som zacal smskou, to je samozrejme dobry sposob, tak som jej pisol, pokecali sme si, potom som jej o par dni len tak zavolal,v skole si s nou dohodol stretko, sadli si na radiator, pokecali, vsetko islo v pohode, pozval som ju v ten vecer do mesta a ona,ze ok, ze ma volno,,,, a akosi ked uz prislo na lamanie chleba,tak mi povedala,ze ma nechcela hned odje*at, ale ze mi vraj mohlo byt jasne,ze z jej strany to nieje take ako z mojej... atd atd...
takze asi tak... smska je rozhodne dobry sposob ako zacat, kedze vie priblizne kto si(ta moja to nevedela) tak sa tvar,ze si niekto iny, skus si zistit,ze ci nahodou o tebe nema aspon z videnia nejaky nazor a podla toho postupuj, ked si budes na istom,ze proti tebe nic nema alebo ze sa jej zdas normalny tak za nou bud prid a oslov ju v nejakej situacii typu ked si bude pozerat ze ktory profak zajtra chyba atd... bohuzial u teba pada vyhodna moznost smsky.. no smola, ja som si s tou holkou nemohol popisat cez net, kedze nema doma PC... to ma tiez prekvapilo... takze patraj,snaz sa,odhodlaj sa,uvolni sa a zbal ju
takze asi tak... smska je rozhodne dobry sposob ako zacat, kedze vie priblizne kto si(ta moja to nevedela) tak sa tvar,ze si niekto iny, skus si zistit,ze ci nahodou o tebe nema aspon z videnia nejaky nazor a podla toho postupuj, ked si budes na istom,ze proti tebe nic nema alebo ze sa jej zdas normalny tak za nou bud prid a oslov ju v nejakej situacii typu ked si bude pozerat ze ktory profak zajtra chyba atd... bohuzial u teba pada vyhodna moznost smsky.. no smola, ja som si s tou holkou nemohol popisat cez net, kedze nema doma PC... to ma tiez prekvapilo... takze patraj,snaz sa,odhodlaj sa,uvolni sa a zbal ju
to raz stalo aj mne, ale potom som si kupil Sprite a na vrchnaku bolo napisane : skus stastie znovu!... tak som skusil ale uz s inou!Maki napísal:no ano... poviem vam svoj pribeh, v skole som nasiel jednu holku co sa mi strasne paci, zistil som si meno,adresu,cislo, kam chodieva, proste toho bolo dost a kedze sa poznam,ze by som ju osobne neoslovil,tak som zacal smskou, to je samozrejme dobry sposob, tak som jej pisol, pokecali sme si, potom som jej o par dni len tak zavolal,v skole si s nou dohodol stretko, sadli si na radiator, pokecali, vsetko islo v pohode, pozval som ju v ten vecer do mesta a ona,ze ok, ze ma volno,,,, a akosi ked uz prislo na lamanie chleba,tak mi povedala,ze ma nechcela hned odje*at, ale ze mi vraj mohlo byt jasne,ze z jej strany to nieje take ako z mojej... atd atd...
no tym ze by sa mal tvarit ze je niekto iny neni dobry napar .... ja som si pisal s jednou babou cez net ale som jej nepovedal k to som ... vsetko bolo v poho a ked som jej po case ( cca 3 mesiace ) povedal kto som tak mi napisala ze preco som jej to hned nepovedal a prestala si so mnou pisatMaki napísal: tak sa tvar,ze si niekto iny, skus si zistit,ze ci nahodou o tebe nema aspon z videnia nejaky nazor a podla toho postupuj, ked si budes na istom,ze proti tebe nic nema alebo ze sa jej zdas normalny tak za nou bud prid a oslov ju v nejakej situacii typu ked si bude pozerat ze ktory profak zajtra chyba atd... bohuzial u teba pada vyhodna moznost smsky.. no smola, ja som si s tou holkou nemohol popisat cez net, kedze nema doma PC... to ma tiez prekvapilo... takze patraj,snaz sa,odhodlaj sa,uvolni sa a zbal ju
-
Stoporko
VIP
Maki napisal
taak jest.
Inaksie: pre nas hanblivejsich vecicka ako email tiez nie je na zahodenie... zahraj sa na detektiva, pozistuj si jej zaluby, kruzky, oblubene predmety, hudbu...stav (volna/zadana - dost dolezite
) inak sa moze stat ze "nebudete mat o com"
preto pijem radsej cistu vodu Very Happy to je to najlepsie na ukludnenie a nie sa zasa vrhnut do vopred stratenej bitky Very Happy
Inaksie: pre nas hanblivejsich vecicka ako email tiez nie je na zahodenie... zahraj sa na detektiva, pozistuj si jej zaluby, kruzky, oblubene predmety, hudbu...stav (volna/zadana - dost dolezite
-
audiotrack
VIP
hej, ale najlepšie anonymne, aby sa s tebou moc nespoznala.. (myslím že je to tak lepšie a potom vybehnúť s témou čo ju baví akože náhodne)Stoporko napísal:Maki napisaltaak jest.
Inaksie: pre nas hanblivejsich vecicka ako email tiez nie je na zahodenie... zahraj sa na detektiva, pozistuj si jej zaluby, kruzky, oblubene predmety, hudbu...stav (volna/zadana - dost dolezite) inak sa moze stat ze "nebudete mat o com"
bonedaddy napísal:bratu radim ti...zozen si jej cislo a napis jej sms : Ak tuto sms vymazes chces to so mnou robit ak mi odpises tak chces so mnou chodit a ked to nechas tak ,tak viem ze ma milujes ale hanbis sa . Ver mi toto zabere, nemal som jednu babu len to este nejako sformuluj podla tvojich predstav.
V tejto teme uz neni o com