Ako osloviť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
flasch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa flasch »

chlape ja mam taky problem jak ty. :smt003
robko
Amateur
Amateur

hm

Príspevok od používateľa robko »

No ja som napisal jednej holke SMS ci by som ju mohol este niekedy videt (bol som s nou na lyziarskom) a ona na to ak mam net tak nek jej poslem ICQ ... , poslal som a nakonec som zistil ze ma chalana jak blbo som sa citil ty kokso ... .
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Re: hm

Príspevok od používateľa zuzu44 »

robko napísal:No ja som napisal jednej holke SMS ci by som ju mohol este niekedy videt (bol som s nou na lyziarskom) a ona na to ak mam net tak nek jej poslem ICQ ... , poslal som a nakonec som zistil ze ma chalana jak blbo som sa citil ty kokso ... .
tak asi by si sa necitil lepsie keby ti hned posle spät sms s textom mam chalana...to by si jej asi napisal...a co,ved ja cem byt len kamos...
vobec si sa nemusel blbo citit
robko
Amateur
Amateur

niak som ta nepochopil tej odpevedi ? :)
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

ze si sa potom blbo citil ked ti povedala ze ma chalana...ale asi by si sa necitil lepsie keby ti hned posle sms a v nej mam chalana....
robko
Amateur
Amateur

no to hej mas asi pravdu.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

necital som cleu temu, takze ak pisem uz enskoro alebo odveci tak sorry....
ale pekne oslovenie je ahoj slecna, ako sa mame/mate???
dost dobre to zabera... :D :D :D
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

vcera sa mi stalo asi to, ze sme boli s kamosom na jednej dedinskej zabave, a akosi tam len tak sedime, pozeram a taky kutik cca 5 bab po nas s kamosom pokukovali a nieco si sepkali...baby boli dost dobre na moj vkus a preto som bol aj prirodzeny a nerobil som ziadne chu**** :D , potom prisla ku mne asi ta najkrajsia y celej 5ky a povedala ze sa lubim jednej jej kamoske... skratka ze ciby som sa snou nechcel zozynamit a tak, ja ze fajn neni problem, bol som sice trochu KO, lebo sa mi to stalo prvy krat, co za mnou dobehla fakt akoze pekna baba... kedze tancovali, dobehol som k nim a vtedy to doslo...zostal som ako kol v plote... max, ze ahoj ja som,... a potom mi uplne vypadli same formulky a tak... citil som sa dost blbo ale ona to potom zachranila a zacala sa ma pytat same hovadiny a uz to slo same... :lol:
ale tim som chcel povedat, ze: niekedy staci mily usmev a na nic sa nehrat :P a ono si to samo najde cestu... 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mambo55 napísal:vcera sa mi stalo asi to, ze ...
hehe.. tie museli byť inak na mol :lol: :P
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Tak to si dobre neviem predstavit, ze len tak budem pokukovat po chalanovi. To sa radsej zakopem.... :) Páni aj tak vacsia cast roboty s nami babami je na vas, pokial nie sme opite.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

audiotrack napísal:hehe.. tie museli byť inak na mol :lol: :P
nevizerali... a aj celkom plynulo rozpravali... :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Janta napísal:Tak to si dobre neviem predstavit, ze len tak budem pokukovat po chalanovi. To sa radsej zakopem.... :) Páni aj tak vacsia cast roboty s nami babami je na vas, pokial nie sme opite.
Preco ma byt ta vacsia iniciativa vzdy na nas? Co tak raz navarit, poupratovat, prist za chalanom a zablit ho... v posteli nelezat len ako kus dreva..., ha???
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

hojko napísal:...prist za chalanom a zablit ho...
Cooo? :lol: :lol:
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

hojko napísal:Preco ma byt ta vacsia iniciativa vzdy na nas? Co tak raz navarit, poupratovat, prist za chalanom a zablit ho... v posteli nelezat len ako kus dreva..., ha???
a co tak raz vy zbalit a rano navarit a poupratovat??? to potom ma clovek aj viac energie a nemusi lezat ako kus dreva...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ava napísal:a co tak raz vy zbalit a rano navarit a poupratovat??? to potom ma clovek aj viac energie a nemusi lezat ako kus dreva...
ked nejaka baba raz lezi ako kus dreva, tak tak aj lezat bude. Nezalezi na toom ci rano poupratujem alebo navarim, alebo nie.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:ked nejaka baba raz lezi ako kus dreva, tak tak aj lezat bude. Nezalezi na toom ci rano poupratujem alebo navarim, alebo nie.
no to mozno nie je v poriadku nieco ine. ak sa mi to raz paci nebudem lezat ako kus dreva.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ava napísal:a co tak raz vy zbalit a rano navarit a poupratovat??? to potom ma clovek aj viac energie a nemusi lezat ako kus dreva...
Naco varit, radsej ta pozvem do restaruracie alebo dakeho fastfoodu, usetrime tym cas a aj energiu ;) A tu tvoju vyhovorku neberiem, to je taka skolkarska vyhovorka 8)
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Naco varit, radsej ta pozvem do restaruracie alebo dakeho fastfoodu, usetrime tym cas a aj energiu ;) A tu tvoju vyhovorku neberiem, to je taka skolkarska vyhovorka 8)
jasne, vsak sa zidu na nieco ine. :) ktoru? ja uz som zo skolky trosku vyrastla, tak neviem.
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

hojko napísal:Preco ma byt ta vacsia iniciativa vzdy na nas? Co tak raz navarit, poupratovat, prist za chalanom a zablit ho... v posteli nelezat len ako kus dreva..., ha???
Bau, ale si ma zrusil. Ale pre takych hanblivocv ako ja je super, ked ten zaciatok je na chlapovi. Das ist alles
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

bracho prid za nou zahlad sa jej do oci a povec : vies uz dlhsiu dobu obdivujem tvoju krasu a preto nehnevaj sa na mna ale scem sa ta opytat jednu pre mna velmi dolezitu vec nescees so mnou chodit? ak povie ano mas vo vrecku ak povie nie budes si na istom ja to tiez tak robim
Napísať odpoveď