Ako osloviť???
hm
No ja som napisal jednej holke SMS ci by som ju mohol este niekedy videt (bol som s nou na lyziarskom) a ona na to ak mam net tak nek jej poslem ICQ ... , poslal som a nakonec som zistil ze ma chalana jak blbo som sa citil ty kokso ... .
Re: hm
tak asi by si sa necitil lepsie keby ti hned posle spät sms s textom mam chalana...to by si jej asi napisal...a co,ved ja cem byt len kamos...robko napísal:No ja som napisal jednej holke SMS ci by som ju mohol este niekedy videt (bol som s nou na lyziarskom) a ona na to ak mam net tak nek jej poslem ICQ ... , poslal som a nakonec som zistil ze ma chalana jak blbo som sa citil ty kokso ... .
vobec si sa nemusel blbo citit
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vcera sa mi stalo asi to, ze sme boli s kamosom na jednej dedinskej zabave, a akosi tam len tak sedime, pozeram a taky kutik cca 5 bab po nas s kamosom pokukovali a nieco si sepkali...baby boli dost dobre na moj vkus a preto som bol aj prirodzeny a nerobil som ziadne chu****
, potom prisla ku mne asi ta najkrajsia y celej 5ky a povedala ze sa lubim jednej jej kamoske... skratka ze ciby som sa snou nechcel zozynamit a tak, ja ze fajn neni problem, bol som sice trochu KO, lebo sa mi to stalo prvy krat, co za mnou dobehla fakt akoze pekna baba... kedze tancovali, dobehol som k nim a vtedy to doslo...zostal som ako kol v plote... max, ze ahoj ja som,... a potom mi uplne vypadli same formulky a tak... citil som sa dost blbo ale ona to potom zachranila a zacala sa ma pytat same hovadiny a uz to slo same...
ale tim som chcel povedat, ze: niekedy staci mily usmev a na nic sa nehrat
a ono si to samo najde cestu... 
ale tim som chcel povedat, ze: niekedy staci mily usmev a na nic sa nehrat
-
audiotrack
VIP
-
hojko
Site Admin
Preco ma byt ta vacsia iniciativa vzdy na nas? Co tak raz navarit, poupratovat, prist za chalanom a zablit ho... v posteli nelezat len ako kus dreva..., ha???Janta napísal:Tak to si dobre neviem predstavit, ze len tak budem pokukovat po chalanovi. To sa radsej zakopem....Páni aj tak vacsia cast roboty s nami babami je na vas, pokial nie sme opite.
-
Shadow_blaster
Light Star