Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

t0m4s3 napísal:a hlavne sa nehraj na nieco co nie si. Ak sa budes pretvarovat len preto aby si ju ziskal a nahodou spolu zacnete chodit, ver ze zistis aky v skutocnosti si, tak ver ze to nebudes mat lahke.
Vlastna skúsenosť?
odvrhel
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa odvrhel »

Ahojte, ludia toto sa ma plne tíka čítal som to všetko ale ... Neviem neviem ... Bude to znieť asi blbo ale bojím sa odmetnuťia :weep: čo by ste mi poradili je tu dosť nápadou ale ja potrebujem niečo extra s dotičnou osobou sa poznám asi 5 rokou ale nikdy sme k sebe nemali blližši citový vstah až poslednou dobou.. Ludia poradte jak by ste to začali .... ja som dosť hamblivý a v jej spoločnosti sa cíťim dosť trapne... Dakujem za vaše odpovede.

PS: nezakladám novú temu dávam to sem ked už tu niečo podobné je.
mambo55
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mambo55 »

v prvom rade s nou musis travit co najviac casu o samote sice sa poznate uz 5 rokov, ale musis ju spoznat z vnutra... a musis sa nejak presvedcit ze by tvoje city mozno opatovala!! hlavne sa to nepytaj cez 3 osobu! blbost!!! skratka: musis ju dostat do rohu, alebo na lopatky!
a potom sa nebranit slobodnemu prejavu, hlavne bud triezvi a nicoho sa neboj, ak sa tak dlho poznate, tak ste si urcite nejaky ten vztah vybudovali a ak to nezaposobi, tak z toho vykluckuj nejak humorne cca: "srandu si robim,..." kapisto :D
odvrhel
Light Expert
Light Expert

No síce som vravel že sa poznáme 5 rokov ale bližší "vzaťh" máme možno pol roka. Ja si myslím že som ju dosť spoznal vznútra.. Ak mám praudu povedať takú babu čo sa týka vlasností treba dlho hladať. Je prijemná proste super. ASi ešte počkám a budem sa ju snažiť dostať na "lopatky"(ako vravíš) neakou tou SMS .... Mám odnej plný telefon smsiek :oops: zveča je v ních cmuk, cmuk mam ta rada preto sem píšem aby som zistil vaše názori čo mám robiť :?

btw: hral som v divadle takže ked ma odmietne neak to zahrám :) ale toho sa bojím že ma odmietne
mambo55
Star
Star

ako tak pises, ... hmm...relativne by ta nemala odmietnut, ak si teda hral v divadle, tk by sa mal zahrat aj toten zlomovi moment, spytania tej otazky "O" :D
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No jo spitaj sa jej to nejak ved je tu dost nazorov a ked ti pise take sms tak naozaj nieco tam bude a neodmietne ta podla mna,,,,spytatj sa jej to nejak alebo ti poviem ze ja som sa raz tiez nepital a ked som sa chcel nedalo sa bolo uz neskoro..som tiez hanblivy ako ty...
odvrhel
Light Expert
Light Expert

Ja preistotu počkám pomali ju začnem tlačiť do rohu neakými básničkami :oops: atd. Nevieťe neaké pekná básničky ?? Čo by ju obmekčili ? Dakujem za odpoveď :)
pista022
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pista022 »

odvrhel napísal:Ja preistotu počkám pomali ju začnem tlačiť do rohu neakými básničkami :oops: atd. Nevieťe neaké pekná básničky ?? Čo by ju obmekčili ? Dakujem za odpoveď :)

www.basnicky.sk sa regni a daj si zamilovane
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ako? Otvorim hubu a povim:Lubim ta.
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

heh .. no keca te o tom jak keby to bolo take jednoduche.. viete ked to napisete tak to vyznie jednoducho ale ked uz tam stojis tak si v p***, s tym nic nenarobis.. hovrim z vlastnej skusenosti.. sice som sa este ani ja nepriznal mojej spoluziacke, ale urcite pride cas ked to budem musiet spravit.. tomu sa nevyhnes ale fakt musim podakovat kazdemu ko tu dal NORMALNY prispevok pretozeze mi to pomohlo a aspon vidim ze nie som s tym problemom sam..

bw: a ja hrajem v divadle ale to by som nevedel zahrat
pista022
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pista022 »

mike napísal:heh .. no keca te o tom jak keby to bolo take jednoduche.. viete ked to napisete tak to vyznie jednoducho ale ked uz tam stojis tak si v p***, s tym nic nenarobis.. hovrim z vlastnej skusenosti.. sice som sa este ani ja nepriznal mojej spoluziacke, ale urcite pride cas ked to budem musiet spravit.. tomu sa nevyhnes ale fakt musim podakovat kazdemu ko tu dal NORMALNY prispevok pretozeze mi to pomohlo a aspon vidim ze nie som s tym problemom sam..

ty si moj clovek
odvrhel
Light Expert
Light Expert

mike napísal:......

Ver mi možno by si to zahral ale prajem ti abysi to nikdy nemusel hrať že žartuješ. Ked ju "lubiš" nieje take lahké povedať "Však vtip " :D je to dost ťažké to mi ver :cry:
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

dekarbon napísal:No a čo v takom prípade ak jej to povieš a ona ťa odmietne ale ty ju stále cgceš?čo potom :cry:
tak kamo,ja som na tom rovnako s byvalou naj kamoskou :cry: :cry:
a poviem ti,nie raz som premyslal nad samovrazdou
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A co dosiahnes samovrazdou okrem toho, ze narobis zbytocne problemy rodine, kamaratom...?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

rozhodne sa nepytaj, ci chce s tebou chodit.Tak som to urobil ja a doteraz to lutujem :cry:
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

MystiQ napísal:rozhodne sa nepytaj, ci chce s tebou chodit.Tak som to urobil ja a doteraz to lutujem :cry:
ak mozem rad by som sa opytal ze ako zareagovala lebo vies ja nemam vela skusenocti... :cry:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

inak otazka : ako vite ze ste zalubeny? ci to neni iba taqy "chtič"? ze ju chces ...hm? teda co je to laska?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:inak otazka : ako vite ze ste zalubeny? ci to neni iba taqy "chtič"? ze ju chces ...hm? teda co je to laska?
Ako som uz pisal: Laska je ked ko*ot v pi*ke mladka :D

Pozri radsej toto: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43399
mambo55
Star
Star

odvrhel napísal:Ja preistotu počkám pomali ju začnem tlačiť do rohu neakými básničkami :oops: atd. Nevieťe neaké pekná básničky ?? Čo by ju obmekčili ? Dakujem za odpoveď :)
kim sa rozhodnes, ktora ti bude pasovat a na ktoru by mohla ako zareagovat, tak uz bude podla mna neskoro a SMS je o nicom, su to iba vludne slova na displeii ale origos slova z vlastnych ust...podla mna si ta bude cenit viacej... :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Odpor14 napísal:ak mozem rad by som sa opytal ze ako zareagovala lebo vies ja nemam vela skusenocti... :cry:
ona nas chapala ako dobrych kamaratov, ale ja asi trochu inak :? ... no a tak som sa jej to spytal, povedala, ze NEVIE, a vyzeralo to byt ok, az ked som sa jej nespytal neskor, ze ako sa rozhodla a to bola ta chyba a doteraz to lutujem ... co by som dal za to, aby som s nou zostal dobrym kamaratom :cry:
Napísať odpoveď