Vlastna skúsenosť?t0m4s3 napísal:a hlavne sa nehraj na nieco co nie si. Ak sa budes pretvarovat len preto aby si ju ziskal a nahodou spolu zacnete chodit, ver ze zistis aky v skutocnosti si, tak ver ze to nebudes mat lahke.
Ako jej povedat ze ju lubis?
Ahojte, ludia toto sa ma plne tíka čítal som to všetko ale ... Neviem neviem ... Bude to znieť asi blbo ale bojím sa odmetnuťia
čo by ste mi poradili je tu dosť nápadou ale ja potrebujem niečo extra s dotičnou osobou sa poznám asi 5 rokou ale nikdy sme k sebe nemali blližši citový vstah až poslednou dobou.. Ludia poradte jak by ste to začali .... ja som dosť hamblivý a v jej spoločnosti sa cíťim dosť trapne... Dakujem za vaše odpovede.
PS: nezakladám novú temu dávam to sem ked už tu niečo podobné je.
PS: nezakladám novú temu dávam to sem ked už tu niečo podobné je.
v prvom rade s nou musis travit co najviac casu o samote sice sa poznate uz 5 rokov, ale musis ju spoznat z vnutra... a musis sa nejak presvedcit ze by tvoje city mozno opatovala!! hlavne sa to nepytaj cez 3 osobu! blbost!!! skratka: musis ju dostat do rohu, alebo na lopatky!
a potom sa nebranit slobodnemu prejavu, hlavne bud triezvi a nicoho sa neboj, ak sa tak dlho poznate, tak ste si urcite nejaky ten vztah vybudovali a ak to nezaposobi, tak z toho vykluckuj nejak humorne cca: "srandu si robim,..." kapisto
a potom sa nebranit slobodnemu prejavu, hlavne bud triezvi a nicoho sa neboj, ak sa tak dlho poznate, tak ste si urcite nejaky ten vztah vybudovali a ak to nezaposobi, tak z toho vykluckuj nejak humorne cca: "srandu si robim,..." kapisto
No síce som vravel že sa poznáme 5 rokov ale bližší "vzaťh" máme možno pol roka. Ja si myslím že som ju dosť spoznal vznútra.. Ak mám praudu povedať takú babu čo sa týka vlasností treba dlho hladať. Je prijemná proste super. ASi ešte počkám a budem sa ju snažiť dostať na "lopatky"(ako vravíš) neakou tou SMS .... Mám odnej plný telefon smsiek
zveča je v ních cmuk, cmuk mam ta rada preto sem píšem aby som zistil vaše názori čo mám robiť 
btw: hral som v divadle takže ked ma odmietne neak to zahrám
ale toho sa bojím že ma odmietne
btw: hral som v divadle takže ked ma odmietne neak to zahrám
odvrhel napísal:Ja preistotu počkám pomali ju začnem tlačiť do rohu neakými básničkamiatd. Nevieťe neaké pekná básničky ?? Čo by ju obmekčili ? Dakujem za odpoveď
www.basnicky.sk sa regni a daj si zamilovane
heh .. no keca te o tom jak keby to bolo take jednoduche.. viete ked to napisete tak to vyznie jednoducho ale ked uz tam stojis tak si v p***, s tym nic nenarobis.. hovrim z vlastnej skusenosti.. sice som sa este ani ja nepriznal mojej spoluziacke, ale urcite pride cas ked to budem musiet spravit.. tomu sa nevyhnes ale fakt musim podakovat kazdemu ko tu dal NORMALNY prispevok pretozeze mi to pomohlo a aspon vidim ze nie som s tym problemom sam..
bw: a ja hrajem v divadle ale to by som nevedel zahrat
ty si moj clovekmike napísal:heh .. no keca te o tom jak keby to bolo take jednoduche.. viete ked to napisete tak to vyznie jednoducho ale ked uz tam stojis tak si v p***, s tym nic nenarobis.. hovrim z vlastnej skusenosti.. sice som sa este ani ja nepriznal mojej spoluziacke, ale urcite pride cas ked to budem musiet spravit.. tomu sa nevyhnes ale fakt musim podakovat kazdemu ko tu dal NORMALNY prispevok pretozeze mi to pomohlo a aspon vidim ze nie som s tym problemom sam..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako som uz pisal: Laska je ked ko*ot v pi*ke mladkaZHNiLa_KaCHNa napísal:inak otazka : ako vite ze ste zalubeny? ci to neni iba taqy "chtič"? ze ju chces ...hm? teda co je to laska?
Pozri radsej toto: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43399
kim sa rozhodnes, ktora ti bude pasovat a na ktoru by mohla ako zareagovat, tak uz bude podla mna neskoro a SMS je o nicom, su to iba vludne slova na displeii ale origos slova z vlastnych ust...podla mna si ta bude cenit viacej...odvrhel napísal:Ja preistotu počkám pomali ju začnem tlačiť do rohu neakými básničkamiatd. Nevieťe neaké pekná básničky ?? Čo by ju obmekčili ? Dakujem za odpoveď
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ona nas chapala ako dobrych kamaratov, ale ja asi trochu inakOdpor14 napísal:ak mozem rad by som sa opytal ze ako zareagovala lebo vies ja nemam vela skusenocti...