Tuning

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

mambo55 napísal:ze ta prsty nebolia z tolkej blbosti co sem pises!!! kamosko mam za sebou viacej rozobratych motorov ako ty nabehanych km na NFS!!
a ved bolia, aj cela pravacka :D ale to, co si napisal je maximal co z toho dostali a ty si to podla toho ako si to podal zaradil medzi seriovky ...
btw. nfs nehravam, to moje stoji pred domom :D
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

mishenko napísal:a ved bolia, aj cela pravacka :D ale to, co si napisal je maximal co z toho dostali a ty si to podla toho ako si to podal zaradil medzi seriovky ...
btw. nfs nehravam, to moje stoji pred domom :D
je to cisto tvoj nazor, ja ti ho neberem,... ale ja si myslim, ze 1200 HP uz je v dnesnom svete, lepsi standard... :D a mimochodom nic som necital... to co som tam napisal, tam hore, tak to este nieje ani z daleka to co na tich 1480 konikov potrebujes... je toho omnoho viac ako si myslis... 8)
ty mas afto dole ja zatial nemam ziadne ale obcas si zajazdim...aj ked na cierno (bez vodicaku) ale aspon sa do toho co-to vyznam... :D kapisto...?

ps: neverim, ze si este nehral NFS... :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:je to cisto tvoj nazor, ja ti ho neberem,... ale ja si myslim, ze 1200 HP uz je v dnesnom svete, lepsi standard... :D a mimochodom nic som necital... to co som tam napisal, tam hore, tak to este nieje ani z daleka to co na tich 1480 konikov potrebujes... je toho omnoho viac ako si myslis... 8)
ty mas afto dole ja zatial nemam ziadne ale obcas si zajazdim...aj ked na cierno (bez vodicaku) ale aspon sa do toho co-to vyznam... :D kapisto...?

ps: neverim, ze si este nehral NFS... :?
hral, ved naco mi je momo racing wheel ? :D ale nehravam, proste HRAL :D
1200 HP nie je vobec standart a ani tak skoro nebude (ak vobec), su to auta, ktore prejdu ledva par tisic km a koniec, to ale pre mna NIE SU AUTA ...
a ak si myslis, ze ja do toho nevidim, tak sa mylis ...
mambo55
Star
Star

mishenko napísal:hral, ved naco mi je momo racing wheel ? :D ale nehravam, proste HRAL :D
1200 HP nie je vobec standart a ani tak skoro nebude (ak vobec), su to auta, ktore prejdu ledva par tisic km a koniec, to ale pre mna NIE SU AUTA ...
a ak si myslis, ze ja do toho nevidim, tak sa mylis ...
ved zatial nie ale v Japonsku je to uz tak tam ti staci zabehnut do JUNu a na objednavku ti urobia z obycajneho auticka 900 - 1100 konovu masinu stavanu na normalne cesty... a stimi par tisicami km... su to vysoko otackove motory s obcas az dozivotnou zarukov na motor... a tie tam dokazu urazit aj 120 000 km a motor ide ako novy...
a preto sa to tebe nezda ako standard, lebo tu na SR nato dokopy nikto nema a tie cesty :? ale ti hovorim v Jap. je bezne ze mlady frkani 22rokov dozivotna pozicka stunuju si auto a jazdia...a cely zivot splacaju,..ale nemozem zasa porovnavat SR s Jap. :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

mambo55 napísal:ze ta prsty nebolia z tolkej blbosti co sem pises!!! kamosko mam za sebou viacej rozobratych motorov ako ty nabehanych km na NFS!!
:lol: kamaraade ty sa veru mas!!! tych nevkusne otunenych aut (tuzing) je u nas aj v cechach viac ako by sme si vsetci priali :!:
jedna mala ukazka:
Prílohy
hruuza4.jpg
hruuza4.jpg (115.5 KiB) 1048 zobrazení
hruuza3.jpg
hruuza3.jpg (118.42 KiB) 1045 zobrazení
hruuza2.jpg
hruuza2.jpg (173.61 KiB) 1045 zobrazení
hruuza1.jpg
hruuza1.jpg (156.35 KiB) 1060 zobrazení
Giacomo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Giacomo »

jakoze taky lahky tuning to je v pohode ale ked je to moc prehnane tak je to na pííííííp
neviem naco si ludia tuninguju take 100 rocne auta.sak to uz si kupim radsej nove auto. :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Giacomo napísal:jakoze taky lahky tuning to je v pohode ale ked je to moc prehnane tak je to na pííííííp
neviem naco si ludia tuninguju take 100 rocne auta.sak to uz si kupim radsej nove auto. :roll:
hmm... aj podla toho co myslis tymi '100 rocnymi' autami. Ak nejake klasiky tak si troska vedla
mambo55
Star
Star

Giacomo napísal:jakoze taky lahky tuning to je v pohode ale ked je to moc prehnane tak je to na pííííííp
100 rocne? objasni pojem co si pod tim predstavujes... Dodge Charger 64 rv a MOPAR to je tuning... mal som moznost pocut ten zvuk... neda sa to opisat, ale druhy krat by som nechcel... jak ma usi boleli... ale krasa proste :smt112
mambo55
Star
Star

f compe som nasiel 1350konikovu Toyotu Supru s jej motorom ... ale prosim neslintajte :lol:
Prílohy
supra_1770_21192677- motor.jpg
supra_1770_21192677- motor.jpg (130.55 KiB) 1049 zobrazení
supra_1750_6485101take II.jpg
supra_1750_6485101take II.jpg (106.72 KiB) 1055 zobrazení
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jin153 napísal::lol: kamaraade ty sa veru mas!!! tych nevkusne otunenych aut (tuzing) je u nas aj v cechach viac ako by sme si vsetci priali :!:
jedna mala ukazka:
Tong Po je legenda :lol: :lol: :lol:

je rozdiel tuning a tuning. na seriovej octavke combi 1,6 (100k) s pokazenou prevodovkou sme vyprasili kadeta 2.0 gsi so vsemoznymi upravami (mal 220k) a chlapec si uvedomil, ze asi mu je ten vykon na dve veci...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:Tong Po je legenda :lol: :lol: :lol:

je rozdiel tuning a tuning. na seriovej octavke combi 1,6 (100k) s pokazenou prevodovkou sme vyprasili kadeta 2.0 gsi so vsemoznymi upravami (mal 220k) a chlapec si uvedomil, ze asi mu je ten vykon na dve veci...
nesla mu zaradit dvojka ? inak dostat z GSI 220 koni ... maximalne tak vo sne, z atmo urcite nie

inak ta skodovovka je dobraaa, keby chceli prispiet na benzin na podpalenie, tak rad prispejem :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ked z favorita dostanes 100 koni "beznymi" upravami a je to 1,3 tak preco neveris tomu, ze stary 2.0 gsi moze mat 220 k, ked v serii ma tusim 115 k ??? a ako je mozne, ze atmo 1,6 vti ma 160k??? podla teba zazrak??? (teraz sa neohanaj ze to je japonec a slachteny, chalan mal v tom gsicku virive sanie, ostru vacicu, kovane piesty a kluku, komplet vyfuk, sanie... take monstrum si asi nevidel..)
mambo55
Star
Star

ten natom kadete nebol nahodou v TN cez leto? na Matadore? nieco take som tam zahliadol...ale niesom si isti...cakal som na mojho favorita EVO VII 8)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

na tom povodnom kadete tam nebol urcite, ten tresol o strom, teraz ma noveho
Prílohy
coverw.php.jpg
coverw.php.jpg (98.85 KiB) 1180 zobrazení
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

Kibo napísal:a ako je mozne, ze atmo 1,6 vti ma 160k???
samy expert. Ved motory VTI, VTEC a podobne je rozdielna konstrukcia uz v zaklade, nemozes to porovnavat :roll:
aj ja stojim za tym ze Kadett gsi s 220k atmosfericky = nerealne (pri zachovani normalnej zivotnosti). Ved dnes su najvyssie litrove vykony atmo motorov mierne nad 100 koni a to je rok 2006 a tyka sa to len par znaciek (Ferrari, Honda, Toyota, Porsche ...)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:ked z favorita dostanes 100 koni "beznymi" upravami a je to 1,3 tak preco neveris tomu, ze stary 2.0 gsi moze mat 220 k, ked v serii ma tusim 115 k ??? a ako je mozne, ze atmo 1,6 vti ma 160k??? podla teba zazrak??? (teraz sa neohanaj ze to je japonec a slachteny, chalan mal v tom gsicku virive sanie, ostru vacicu, kovane piesty a kluku, komplet vyfuk, sanie... take monstrum si asi nevidel..)
Lebo to tak proste je, kaleraby mne nikto do hlavy nenatlaci a hlavne nie tohto razu. Ked proste daco nie je, tak nie je, dokial neuvidim graf z brzdy, tak si budem tvrdit svoje (aj tak mam pravdu :D)
VTi ma v serii 160k, lebo to JAPONCI vedia, to si presne trafil a tym myslim technologicky pokrok, ked proste supuju do svojich motorov VTEC, iVTEC, iVTEC-II, tak na tom asi daco bude.
Btw. ZIADNYMI beznymi upravami z favorita 100 koni nedostanes, to iba ak by ti povedal kamos kamosa, ale pravda to samozrejme nie je. Na atmo ti spravi sportovy vyfuk (nie koncovka !) 2-4, so zvodmi dalsich 5 (4-2-1), sanie do 2 koni, ak ti to dokonca neuberie, ostra vacka a s tym samozrejme upravena riadiaca jednotka do 40 konikov. Kovane piesty a kluka neprida samozrejme nic. To je o pevnosti materialov pri preplnovanych motoroch, u atmo to nema az taky vyznam. Vzhladom na to, ake tecuce motory (prip. s praskajucimi hlavami) ma opel, tak by som povedal, ze je to zbytocna investicia. Este stale neviem, kde je ten zvysok ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ty si japonsky samuraj, ze sa tak vyznas? :lol: mi povedz, ze nespravis z facka 100 k bestiu! si sa zrazil s konom?! neratam motor skupiny A 1500, ktory vyzenies na 150 k (ktory mal kamarat zhodou okolnosti v 100 embecke...), ale ver tomu, ze favorit s vykonom 100k nie je ziadna rarita. je to bezna vec. spravis par uprav (neratam novy model 93-94 s riadiacou jednotkou-cize bez chipu) a mas 90k a ani nevies ako si ich tam napratal! rypal si sa niekedy vo favorite, alebo v starych skodovkach? ak ano, divim sa, ze toto nevies... na posratu fabiu 1.4 mpi ked tresnes karbec zo 613, tak ti uleti spod riti... :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

quasimoto napísal:samy expert. Ved motory...
a preco si citoval iba tento maly kusok? ked si sudil moj nazor iba podla tohto maleho kusku, tak je jasne ze si o mne myslis, ze som "expert"... ja sa necudujem nad tym vykonom a nepytam sa odkial sa tam vzal, pre mna je to holy fakt a uznanie pre hondu, ked napr. z 1,8 VTi dostali 180k a 2,0 type r ma 200k. a hlavne tu spominas nove motory, ale ten motor ma(l) 16-18 rokov a hlavne je dost ubohe porovnavat litrovy vykon stareho kadetaa porsche, ferrari a dakeho japonca... :idea: :!:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:a preco si citoval iba tento maly kusok? ked si sudil moj nazor iba podla tohto maleho kusku, tak je jasne ze si o mne myslis, ze som "expert"... ja sa necudujem nad tym vykonom a nepytam sa odkial sa tam vzal, pre mna je to holy fakt a uznanie pre hondu, ked napr. z 1,8 VTi dostali 180k a 2,0 type r ma 200k. a hlavne tu spominas nove motory, ale ten motor ma(l) 16-18 rokov a hlavne je dost ubohe porovnavat litrovy vykon stareho kadetaa porsche, ferrari a dakeho japonca... :idea: :!:
Nechce sa mi citovat oba tvoje prispevky ale k tomu prvemu : pakaren, k tomu sa ti nic neda napisat, aj tak si budes tvrdit svoje ... Pravda je vsak inde a veru nemyslim vo hviezdach.
Je mi to jedno, nikdy som nemal take auto, ktoremu ani kone nepomozu, ale dufam, ze sa mi to raz podari kupit ako second car na destruction derby - kone/nekone :D

K druhemu quote asi tolko, ze VTI 1.8 nema 180 koni, ale 169, najsilnejsi bol Civic TypeR (JPN only) 1.6 185 koni, teraz je litrovy vykon tiez asi tak nejak, ak si pozries S2000. Motor s VTECom je na svete od 80tych rokov, takze je to dost relevantne porovnavat. Uz by som len jedno dodal, snad sa moc neopakujem, proste tolko koni ten Kadett nevidel ani z rychlika. Ale podla poslednej odpovede uz je citit, ze rezignujes na to cislo, co si napisal :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:ty si japonsky samuraj, ze sa tak vyznas? :lol: mi povedz, ze nespravis z facka 100 k bestiu! si sa zrazil s konom?! neratam motor skupiny A 1500, ktory vyzenies na 150 k (ktory mal kamarat zhodou okolnosti v 100 embecke...), ale ver tomu, ze favorit s vykonom 100k nie je ziadna rarita. je to bezna vec. spravis par uprav (neratam novy model 93-94 s riadiacou jednotkou-cize bez chipu) a mas 90k a ani nevies ako si ich tam napratal! rypal si sa niekedy vo favorite, alebo v starych skodovkach? ak ano, divim sa, ze toto nevies... na posratu fabiu 1.4 mpi ked tresnes karbec zo 613, tak ti uleti spod riti... :lol:
to by som teda chcel videt fabia s karbcom z 613 :lol: :lol: ... btw nemate niekto na compe zvuky nejakych amerik vo formate mp3??
Napísať odpoveď