Mam problem s kamaratovou mamou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Si normalny? Take nieco by ma ani nenapadlo... Chces znicit rodinu vlastnemu kamosovi? Videl si American Pie? (Stifflerova mama a Finch) Ale tam bola aspon slobodna, aj tak ako reagoval Stiffler. Vies si predstavit jeho reakciu??? Spamataj sa...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

teraz komu to pisete !!! ked mne tak 1.) kamos o tom vie a je na to haklivy !!
a 2.) ona je rozvedena ! a uz sa stalo ze 36 r. zeny di nechaju poricat od 18r chalanov napr : (astohn KUTCHER +demi MOOROVA)
stevec
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

drahy :::Bruce Willis:::.. poviem ti to aj tak brutalne a aj tak citlivo.
- Pocul som ze taketo starsie zeny nie su nic moc. Maju zabehane svoje veci, neradi experimentuju a su tak povediac dost roztahane.
- sorry ale ja ti v tomto radit nejdem bo viem ake to je ked ti mama podvadza oca. a uvaz si co ti je lepsie. Ak chces starsiu tak chod do bordelu ale fakt si to uvaz lebo mas 18 rokov a jej manzel ti moze urobit dost vela problemov
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

R1k1nko napísal:(astohn KUTCHER +demi MOOROVA)
za vsetkym su peniaze :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

R1k1nko napísal:teraz komu to pisete !!! ked mne tak 1.) kamos o tom vie a je na to haklivy !!
a 2.) ona je rozvedena ! a uz sa stalo ze 36 r. zeny di nechaju poricat od 18r chalanov napr : (astohn KUTCHER +demi MOOROVA)
To som pisal Bruceovi... No ty si asi taky pripad ako ked som to prirovnaval ku Stifflerovi... Co uz s vami...
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

podla mna by si jej mal povedat, ze jej syn sa citi strasne osamely a chcel by surodenca a ty si taky charakter, ze sa obetujes a pridas ruku ( alebo cokolvek ine ) k dielu :D
Bruce Willis
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bruce Willis »

holenda napísal:podla mna by si jej mal povedat, ze jej syn sa citi strasne osamely a chcel by surodenca a ty si taky charakter, ze sa obetujes a pridas ruku ( alebo cokolvek ine ) k dielu :D

no konecne normalny nazor :wink: len to je take vies take dost ostre by som povedal ja potrebujem nieco nenapadne
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quentin »

Bruce Willis
normalny nazor? to akoze len preto ze sa ti paci?

btw ak si taka svina voci kamosovi tak s nou zacni len tak nezavezne flirtovat ale podla mna to nieje spravne
stevec
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

quentin napísal:Bruce Willis
normalny nazor? to akoze len preto ze sa ti paci?

btw ak si taka svina voci kamosovi tak s nou zacni len tak nezavezne flirtovat ale podla mna to nieje spravne
suhlasim. zvaz si to vsetko este par krat. uvedom si rizika...
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

stevec napísal:zvaz si to vsetko este par krat. uvedom si rizika...
jj suhlasim 2x meraj a 1x rez
co keby ti da kosom a ece ta zosmiesni aj pred kamaratom? hmm?
bud by sa na teba nastval a ty by si nemal z toho nic (ani sex ani kamosa) alebo by si bol za riadneho debila
tiez jedna z moznosti nie? ece porozmyslaj
Bruce Willis
Amateur
Amateur

stevec napísal:suhlasim. zvaz si to vsetko este par krat. uvedom si rizika...
si myslis ze za 2 roky som nad tym vsetkym rozmyslal iba raz,ale vsak aj ona musi vediet ze ci si to moze dovolit alebo to nechce ze jej staci iba manzel len potrebujem vediet ako zistit ze ci to chce aj ona alebo nie ked nie tak nic ked hej tak hej
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Bruce Willis napísal:si myslis ze za 2 roky som nad tym vsetkym rozmyslal iba raz,ale vsak aj ona musi vediet ze ci si to moze dovolit alebo to nechce ze jej staci iba manzel len potrebujem vediet ako zistit ze ci to chce aj ona alebo nie ked nie tak nic ked hej tak hej
sak ti hovorim zacni flirtovat, neaky ten kompliment a tak. ak sa bude chytat tak sa mozes pustit do nicenia ludskych zivotov
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mal som raz kamosa a boli sme po nieco u neho doma a...
Otvorila jeho sestra... sanka mi spadla... nieco nehorazne a za nou pricupitala ich mama... skoro sa mi (nam vsetkym) podlomili kolena...
Puberta nepuberta toto bol vrchol...
CITIM S TEBOU BRACHO :D

normalne ked sme hrali basket a sli obe okolo (do kostola) sme museli vyhlasit "kulturnu vlozku" lebo to sa fakt nedalo hrat :lol:
potom sme si kamosa vkuse doberali ako to vydrzi so sestrou je este ok, ale aj s mamou??? :lol: :lol: (fuj mne)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

audiotrack napísal:Keby prišiel za tebou ten tvoj kamoš že ti chce pošukať matku, ako by si reagoval?
Nieco za nieco :P
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

to mas dost blbe... kamosovu matku... :? fetis? :lol: ale nie...jeden moj kamos sa mu stalo nieco podobne: bol na disco a zacala sa okolo neho motat taka celkom slusna-pekna zenska... tipovali sme jej cca 20-22 po disce isiel s nou domou riadne ju vyprasil a rano ked sa zobudil tak ta zenska mu vravi, aby uz isiel radsej prec...on ze naco...zrazu sa otvorili dvere a tam banik z nocnej...ked to uvidel zenskej chnapol a kamos?? tak ten to tak lahko nerozchodil...trosku ho dal do parady... teraz sa natom smeje... trosku OT. :D
Bruce Willis
Amateur
Amateur

mambo55 napísal:to mas dost blbe... kamosovu matku... :? fetis? :lol: ale nie...jeden moj kamos sa mu stalo nieco podobne: bol na disco a zacala sa okolo neho motat taka celkom slusna-pekna zenska... tipovali sme jej cca 20-22 po disce isiel s nou domou riadne ju vyprasil a rano ked sa zobudil tak ta zenska mu vravi, aby uz isiel radsej prec...on ze naco...zrazu sa otvorili dvere a tam banik z nocnej...ked to uvidel zenskej chnapol a kamos?? tak ten to tak lahko nerozchodil...trosku ho dal do parady... teraz sa natom smeje... trosku OT. :D

no vidis tak mal odist skor :lol: alebo ist oknom :P
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tak to skus a nezabudni nam sem napisat ako si dostal na pi*u :) Ci uz od kamosa alebo od stareho
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

:lol: he he he tak toto je fajne :D :D :D takato vec by ma ani vo sne nenapadla....zabudni na to :!:
pinco
Darca
Darca

Re: Mam problem s kamaratovou mamou

Príspevok od používateľa pinco »

Bruce Willis napísal:chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno
to si ako preboha prisiel na to ze by si aj ona MOZNO chcela s tebou zacat??? to ze ti obcas spravi kakao ked mate pyzamovu party s kamaratom neber ako flirtovanie :hehe:
Bruce Willis
Amateur
Amateur

Re: Mam problem s kamaratovou mamou

prosex napísal:to si ako preboha prisiel na to ze by si aj ona MOZNO chcela s tebou zacat??? to ze ti obcas spravi kakao ked mate pyzamovu party s kamaratom neber ako flirtovanie :hehe:

:lol: :lol: dobre zasmiali sme sa :x tak som jej to asi videl na ociach nie :roll:
Napísať odpoveď