Mam problem s kamaratovou mamou
-
stevec
Expert
- Kontaktovať používateľa:
drahy :::Bruce Willis:::.. poviem ti to aj tak brutalne a aj tak citlivo.
- Pocul som ze taketo starsie zeny nie su nic moc. Maju zabehane svoje veci, neradi experimentuju a su tak povediac dost roztahane.
- sorry ale ja ti v tomto radit nejdem bo viem ake to je ked ti mama podvadza oca. a uvaz si co ti je lepsie. Ak chces starsiu tak chod do bordelu ale fakt si to uvaz lebo mas 18 rokov a jej manzel ti moze urobit dost vela problemov
- Pocul som ze taketo starsie zeny nie su nic moc. Maju zabehane svoje veci, neradi experimentuju a su tak povediac dost roztahane.
- sorry ale ja ti v tomto radit nejdem bo viem ake to je ked ti mama podvadza oca. a uvaz si co ti je lepsie. Ak chces starsiu tak chod do bordelu ale fakt si to uvaz lebo mas 18 rokov a jej manzel ti moze urobit dost vela problemov
-
will.i.am
Darca
To som pisal Bruceovi... No ty si asi taky pripad ako ked som to prirovnaval ku Stifflerovi... Co uz s vami...R1k1nko napísal:teraz komu to pisete !!! ked mne tak 1.) kamos o tom vie a je na to haklivy !!
a 2.) ona je rozvedena ! a uz sa stalo ze 36 r. zeny di nechaju poricat od 18r chalanov napr : (astohn KUTCHER +demi MOOROVA)
-
Bruce Willis
Amateur
-
quentin
Medium Expert
jj suhlasim 2x meraj a 1x rezstevec napísal:zvaz si to vsetko este par krat. uvedom si rizika...
co keby ti da kosom a ece ta zosmiesni aj pred kamaratom? hmm?
bud by sa na teba nastval a ty by si nemal z toho nic (ani sex ani kamosa) alebo by si bol za riadneho debila
tiez jedna z moznosti nie? ece porozmyslaj
-
Bruce Willis
Amateur
si myslis ze za 2 roky som nad tym vsetkym rozmyslal iba raz,ale vsak aj ona musi vediet ze ci si to moze dovolit alebo to nechce ze jej staci iba manzel len potrebujem vediet ako zistit ze ci to chce aj ona alebo nie ked nie tak nic ked hej tak hejstevec napísal:suhlasim. zvaz si to vsetko este par krat. uvedom si rizika...
-
quentin
Medium Expert
sak ti hovorim zacni flirtovat, neaky ten kompliment a tak. ak sa bude chytat tak sa mozes pustit do nicenia ludskych zivotovBruce Willis napísal:si myslis ze za 2 roky som nad tym vsetkym rozmyslal iba raz,ale vsak aj ona musi vediet ze ci si to moze dovolit alebo to nechce ze jej staci iba manzel len potrebujem vediet ako zistit ze ci to chce aj ona alebo nie ked nie tak nic ked hej tak hej
-
dair
Guru wannabe
mal som raz kamosa a boli sme po nieco u neho doma a...
Otvorila jeho sestra... sanka mi spadla... nieco nehorazne a za nou pricupitala ich mama... skoro sa mi (nam vsetkym) podlomili kolena...
Puberta nepuberta toto bol vrchol...
CITIM S TEBOU BRACHO
normalne ked sme hrali basket a sli obe okolo (do kostola) sme museli vyhlasit "kulturnu vlozku" lebo to sa fakt nedalo hrat
potom sme si kamosa vkuse doberali ako to vydrzi so sestrou je este ok, ale aj s mamou???
(fuj mne)
Otvorila jeho sestra... sanka mi spadla... nieco nehorazne a za nou pricupitala ich mama... skoro sa mi (nam vsetkym) podlomili kolena...
Puberta nepuberta toto bol vrchol...
CITIM S TEBOU BRACHO
normalne ked sme hrali basket a sli obe okolo (do kostola) sme museli vyhlasit "kulturnu vlozku" lebo to sa fakt nedalo hrat
potom sme si kamosa vkuse doberali ako to vydrzi so sestrou je este ok, ale aj s mamou???
to mas dost blbe... kamosovu matku...
fetis?
ale nie...jeden moj kamos sa mu stalo nieco podobne: bol na disco a zacala sa okolo neho motat taka celkom slusna-pekna zenska... tipovali sme jej cca 20-22 po disce isiel s nou domou riadne ju vyprasil a rano ked sa zobudil tak ta zenska mu vravi, aby uz isiel radsej prec...on ze naco...zrazu sa otvorili dvere a tam banik z nocnej...ked to uvidel zenskej chnapol a kamos?? tak ten to tak lahko nerozchodil...trosku ho dal do parady... teraz sa natom smeje... trosku OT. 
-
Bruce Willis
Amateur
mambo55 napísal:to mas dost blbe... kamosovu matku...fetis?
ale nie...jeden moj kamos sa mu stalo nieco podobne: bol na disco a zacala sa okolo neho motat taka celkom slusna-pekna zenska... tipovali sme jej cca 20-22 po disce isiel s nou domou riadne ju vyprasil a rano ked sa zobudil tak ta zenska mu vravi, aby uz isiel radsej prec...on ze naco...zrazu sa otvorili dvere a tam banik z nocnej...ked to uvidel zenskej chnapol a kamos?? tak ten to tak lahko nerozchodil...trosku ho dal do parady... teraz sa natom smeje... trosku OT.
no vidis tak mal odist skor
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Re: Mam problem s kamaratovou mamou
to si ako preboha prisiel na to ze by si aj ona MOZNO chcela s tebou zacat??? to ze ti obcas spravi kakao ked mate pyzamovu party s kamaratom neber ako flirtovanieBruce Willis napísal:chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno
-
Bruce Willis
Amateur
Re: Mam problem s kamaratovou mamou
prosex napísal:to si ako preboha prisiel na to ze by si aj ona MOZNO chcela s tebou zacat??? to ze ti obcas spravi kakao ked mate pyzamovu party s kamaratom neber ako flirtovanie