akoze nie? ked nieco povie v priamom prenose, stoji si za tym a v zakonoch to je inak, tak to je predsa jednoznacne... a ziadne jedna babka povedalaPOiNTER napísal:Nema vyznam tu o tom diskutovat....jedna babka povedala...blablabla
ANTIFICO
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak poprve vobec som neragoval konkretne na toto...podruhe...neviem ktory z nasich politikov vie vsetky zakony naspamat....potretie nemam proste rad ked si niekto zaklada svoju volebnu kampan len na kritizovani druhych....preto nemam rad nemusim ani Fica ani SDKU ani ziadnu podobnu stranu ktora sa do vlady dostala len na zaklade kritizovania.quasimoto napísal:akoze nie? ked nieco povie v priamom prenose, stoji si za tym a v zakonoch to je inak, tak to je predsa jednoznacne... a ziadne jedna babka povedala
-
Linkman
Darca
cestovatel - stan sa clenom odm - vid www.odm.sk a dostanes nejaku sadu nalepiek
-
POiNTER
Medium Star
Takze som si to tak trochu precital a dost som sa pobavil
...akoze dobre, pochopil by som keby sa pozbieralo par solidnych argumentov na Fica a pouzli sa proti nemu...ale zakladat tu antifico kampan na zaklade tvrdenia ze je komunista mi pride vazne ze smiesne
...pripada mi to ako v casoch studenej vojny ...ked americiania kazdeho podozrievali z toho ci neni komunista 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
pre strojarov z TU Kosice: , radsej to pozerajte cez IE
tie nalepky su take plytke, fica nemusim ani ho nemam rad lebo je to kkt na entu ale zase takto...
Kód: Vybrať všetko
linka vymazanatie nalepky su take plytke, fica nemusim ani ho nemam rad lebo je to kkt na entu ale zase takto...
-
canopus
Addict
este mi povedz kto je tvoj oblubeny politil,ale mi nenapis ze nikto, aspon sa zasmejem koho napiseszelovoc napísal:pre strojarov z TU Kosice:, radsej to pozerajte cez IEKód: Vybrať všetko
linka vymazana
tie nalepky su take plytke, fica nemusim ani ho nemam rad lebo je to kkt na entu ale zase takto...
Idu volby a opat je sa spusta vlna akej si dehonestacie osob, ci stran. Preco, ak idete porovnavat politikov, neporovnavate, ktory je lepsi, ktora strana ma lepsi program, ktory politik ma vyssiu odbornost, etc. ... ? Ako kazdy volebny rok, pozorovat u nas urazky, osocovanie, ten politik je k... , ta strana je na h.... Mne sa takyto pristup zda byt troska ubohy. Hladate dovody, preco toho daneho politika, ci stranu nevolit. Skuste to zobrat z tej druhej strany, preco tu danu stranu, ci politika volit?. ...btw... doc. Fica volit nebudem 
takže fica fakt nemusím, ale tá stránka je strašne úboha - jak obsahom, tak i formou. SDKU má panický strach zo Smeru a jeho preferencií? Kto to financuje? Koľko sa vám ušlo peňazí? Tí "tvorcovia" sú odtrhnutí od života.Linkman napísal:smer a fico nema ziaden program , ak neratam ze chce vsetko zrusit, zastavit, znicit, nabalit sa
-
Linkman
Darca
nefinancuje nas ziadna politicka strana pokial ide o to , financuju nas dobrovolni darcovia a nejake nadacie sme sponzorovani dobrovolnymi darcami
Ivana Markechova, Myjava, 25 korún
Vladimír Maček, Trenčín 150 korún
a iní
potom nás sponzorujú nejaké nadácie K.Stifftung a ine kulturne nadacie EU
// Pani Ivana Markechova a pan Vladimir Macek by boli urcite nesmierne nadseni, keby prisli na to, ze ich osobne udaje si vycapil na vereje forum. Tomasito
Ivana Markechova, Myjava, 25 korún
Vladimír Maček, Trenčín 150 korún
a iní
potom nás sponzorujú nejaké nadácie K.Stifftung a ine kulturne nadacie EU
// Pani Ivana Markechova a pan Vladimir Macek by boli urcite nesmierne nadseni, keby prisli na to, ze ich osobne udaje si vycapil na vereje forum. Tomasito
-
POiNTER
Medium Star
Tak to by ma velmi zaujimalo ako sa tie nadacie volaju a kto ich zalozil...o tom K.Stifftung som nic nenasielLinkman napísal:potom nás sponzorujú nejaké nadácie K.Stifftung a ine kulturne nadacie EU
Sorry ale podla mojho nazoru, mysliet si v tejto dobe, ze niekto nieco robi cisto pre dobro slovenska (najme co sa tyka politiky) a nechce za to ziadne vyhody (provizie) je dost naivne.
Pointer ak mas dost casu a chces sa dozvediet o roznych nadaciach, institutoch atd... tak si precitaj tuto celu stranku
Mne osobne napriklad doslo z toho vsetkeho zle 
Kód: Vybrať všetko
http://www.prop.sk-
canopus
Addict
bleee oplati sa to pozrietkilla_bee napísal:Pointer ak mas dost casu a chces sa dozvediet o roznych nadaciach, institutoch atd... tak si precitaj tuto celu stranku
Mne osobne napriklad doslo z toho vsetkeho zleKód: Vybrať všetko
http://www.prop.sk
sorry ale populistov (SMER) a dementov (SNS) nemusimCatlover napísal:co mate proti Ficovi![]()
Koho ineho okrem smer-u a sns by ste chceli vo vlade??? Madarov? alebo snad krestanskych debilov z kdh? Alebo dokonca komunistov??? trochu sa zamyslite
-
canopus
Addict
tak potom koho daj tvojho a dobre sa zasmejem,len nepovedz ze nikoho lebo si potom paskvil ako vsetci oni,SDKU= mafia jak svina,KDH=otrava na potkany,SMK=to je jasne,HZDS=boxeristi,SNS=bez ozrana by neboli nic,ale ma aspon dobre nazory a je uprimnySLIMO napísal:sorry ale populistov a dementov nemusim![]()
Presne tak, a toho sa aj obavampeter9cipa napísal:pocuj canopus keby madari platili Slotu, ako korejcania tak aj ich by bozkaval a nevrav mi, ze nie! Vsetci su stejni! Nabalit sa, doje**t do zakonov, ktore ako tak pomahaju obycajnym ludom a potom vsetko zlozit na inych. Tento rok to vazne bude huste