ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
quasimoto
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

POiNTER napísal:Nema vyznam tu o tom diskutovat....jedna babka povedala...blablabla
akoze nie? ked nieco povie v priamom prenose, stoji si za tym a v zakonoch to je inak, tak to je predsa jednoznacne... a ziadne jedna babka povedala
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

quasimoto napísal:akoze nie? ked nieco povie v priamom prenose, stoji si za tym a v zakonoch to je inak, tak to je predsa jednoznacne... a ziadne jedna babka povedala
Tak poprve vobec som neragoval konkretne na toto...podruhe...neviem ktory z nasich politikov vie vsetky zakony naspamat....potretie nemam proste rad ked si niekto zaklada svoju volebnu kampan len na kritizovani druhych....preto nemam rad nemusim ani Fica ani SDKU ani ziadnu podobnu stranu ktora sa do vlady dostala len na zaklade kritizovania.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

cestovatel - stan sa clenom odm - vid www.odm.sk a dostanes nejaku sadu nalepiek
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nemozem si pomoct, ale vsetky pojmy s privlastkom ANTI vo mne vzbudzuju averziu. Jednoducho idea cohokolvek postavena vylucne na byti proti niecomu je imho prilis plytka... Je pritom jedno, ci sa jedna o Fica, Dzurindu, Janosika, Gejzu, XY_na, etc.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Takze som si to tak trochu precital a dost som sa pobavil :lol: ...akoze dobre, pochopil by som keby sa pozbieralo par solidnych argumentov na Fica a pouzli sa proti nemu...ale zakladat tu antifico kampan na zaklade tvrdenia ze je komunista mi pride vazne ze smiesne :lol: :lol: ...pripada mi to ako v casoch studenej vojny ...ked americiania kazdeho podozrievali z toho ci neni komunista :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pre strojarov z TU Kosice:

Kód: Vybrať všetko

linka vymazana
, radsej to pozerajte cez IE

tie nalepky su take plytke, fica nemusim ani ho nemam rad lebo je to kkt na entu ale zase takto...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

zelovoc napísal:pre strojarov z TU Kosice:

linka vymazana
, radsej to pozerajte cez IE

tie nalepky su take plytke, fica nemusim ani ho nemam rad lebo je to kkt na entu ale zase takto...
este mi povedz kto je tvoj oblubeny politil,ale mi nenapis ze nikto, aspon sa zasmejem koho napises
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

canopus napísal:este mi povedz kto je tvoj oblubeny politil,ale mi nenapis ze nikto, aspon sa zasmejem koho napises
oblubeny nieje ani jeden, a kto mi je sympaticky? tazko povedat. Lipsic, Palko, Keltosova, Plhakova :D a tebe?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Idu volby a opat je sa spusta vlna akej si dehonestacie osob, ci stran. Preco, ak idete porovnavat politikov, neporovnavate, ktory je lepsi, ktora strana ma lepsi program, ktory politik ma vyssiu odbornost, etc. ... ? Ako kazdy volebny rok, pozorovat u nas urazky, osocovanie, ten politik je k... , ta strana je na h.... Mne sa takyto pristup zda byt troska ubohy. Hladate dovody, preco toho daneho politika, ci stranu nevolit. Skuste to zobrat z tej druhej strany, preco tu danu stranu, ci politika volit?. ...btw... doc. Fica volit nebudem ;)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smer a fico nema ziaden program , ak neratam ze chce vsetko zrusit, zastavit, znicit, nabalit sa
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Linkman napísal:smer a fico nema ziaden program , ak neratam ze chce vsetko zrusit, zastavit, znicit, nabalit sa
takže fica fakt nemusím, ale tá stránka je strašne úboha - jak obsahom, tak i formou. SDKU má panický strach zo Smeru a jeho preferencií? Kto to financuje? Koľko sa vám ušlo peňazí? Tí "tvorcovia" sú odtrhnutí od života.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nefinancuje nas ziadna politicka strana pokial ide o to , financuju nas dobrovolni darcovia a nejake nadacie sme sponzorovani dobrovolnymi darcami

Ivana Markechova, Myjava, 25 korún
Vladimír Maček, Trenčín 150 korún
a iní
potom nás sponzorujú nejaké nadácie K.Stifftung a ine kulturne nadacie EU

// Pani Ivana Markechova a pan Vladimir Macek by boli urcite nesmierne nadseni, keby prisli na to, ze ich osobne udaje si vycapil na vereje forum. Tomasito
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:potom nás sponzorujú nejaké nadácie K.Stifftung a ine kulturne nadacie EU
Tak to by ma velmi zaujimalo ako sa tie nadacie volaju a kto ich zalozil...o tom K.Stifftung som nic nenasiel :)

Sorry ale podla mojho nazoru, mysliet si v tejto dobe, ze niekto nieco robi cisto pre dobro slovenska (najme co sa tyka politiky) a nechce za to ziadne vyhody (provizie) je dost naivne.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Pointer ak mas dost casu a chces sa dozvediet o roznych nadaciach, institutoch atd... tak si precitaj tuto celu stranku

http://www.prop.sk
Mne osobne napriklad doslo z toho vsetkeho zle :?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

killa_bee napísal:Pointer ak mas dost casu a chces sa dozvediet o roznych nadaciach, institutoch atd... tak si precitaj tuto celu stranku

http://www.prop.sk
Mne osobne napriklad doslo z toho vsetkeho zle :?
bleee oplati sa to pozriet
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

co mate proti Ficovi :roll: :?: Koho ineho okrem smer-u a sns by ste chceli vo vlade??? Madarov? alebo snad krestanskych debilov z kdh? Alebo dokonca komunistov??? trochu sa zamyslite :roll:
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Catlover napísal:co mate proti Ficovi :roll: :?: Koho ineho okrem smer-u a sns by ste chceli vo vlade??? Madarov? alebo snad krestanskych debilov z kdh? Alebo dokonca komunistov??? trochu sa zamyslite :roll:
sorry ale populistov (SMER) a dementov (SNS) nemusim :roll: :roll: .Ja viem ze tou narazkou na SNS som sa mnohych dotkol, ale Slota okrem nadavania na Madarov a ciganov +trepat o Korejcanoch nic nevie
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SLIMO napísal:sorry ale populistov a dementov nemusim :roll: :roll:
tak potom koho daj tvojho a dobre sa zasmejem,len nepovedz ze nikoho lebo si potom paskvil ako vsetci oni,SDKU= mafia jak svina,KDH=otrava na potkany,SMK=to je jasne,HZDS=boxeristi,SNS=bez ozrana by neboli nic,ale ma aspon dobre nazory a je uprimny
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

pocuj canopus keby madari platili Slotu, ako korejcania tak aj ich by bozkaval a nevrav mi, ze nie! Vsetci su stejni! Nabalit sa, doje**t do zakonov, ktore ako tak pomahaju obycajnym ludom a potom vsetko zlozit na inych. Tento rok to vazne bude huste :evil:
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

peter9cipa napísal:pocuj canopus keby madari platili Slotu, ako korejcania tak aj ich by bozkaval a nevrav mi, ze nie! Vsetci su stejni! Nabalit sa, doje**t do zakonov, ktore ako tak pomahaju obycajnym ludom a potom vsetko zlozit na inych. Tento rok to vazne bude huste :evil:
Presne tak, a toho sa aj obavam
Napísať odpoveď